Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 15:06:22
|
|
|
|
tina1602
|
IZVORNA PORUKA: tiha IZVORNA PORUKA: Puli je i moja frendica tako strašila malu to mi je super fora ni kod mene i meni je fora ali ocito kod mene nije upalila!!!!! ja to sve radim! hih!!!!
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 15:17:24
|
|
|
|
božica
|
al ste se razbježale kaj to kolektivno kada vidite eno je stižeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee božica bjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeežmooooooooooooooooo tina čestitke i tebi na Iva piva čestitke tebi i vidici samo neka raste sunce malo slatko .
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 15:29:10
|
|
|
|
tiha
|
bozice sta se brines ma volimo mi tebe!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 16:01:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 16:03:33
|
|
|
|
tonkica
|
Ima li koga da popije sa mnom? Iva jesi još uvijek tu?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:45:29
|
|
|
|
koka
|
E kako možete pustiti prazan birc, sram vas bilo . Došla pokukat a ono nikoga. Iva tako mi je drago . Ništa , ti kasni par dana ja ću uraniti par dana i to je to . Krenimo zajedno u rodilište .
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:50:22
|
|
|
|
tonkica
|
Kam ti se žuri Koka, tekme još nisu počele?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 17:51:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:53:50
|
|
|
|
tonkica
|
Tko je nestao? Samo se skrivamo. Ivka hvala na odgovoru za pregled, odmah mi je lakše!
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:54:46
|
|
|
|
koka
|
Ma evo me, tražila sam vas . Može rađe sokić, znaš da metaj tlak je . Tonkice od sutra počinjemo, danas još mogu brijati
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:54:48
|
|
|
|
tonkica
|
Koka hvala i tebi, sad vidjeh i tvoj odgovor!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 17:54:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:55:48
|
|
|
|
koka
|
Ma nema frke, tonkice .
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:56:44
|
|
|
|
tonkica
|
Dogovoreno Koka, i ja potvrđujem!
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:59:14
|
|
|
|
tonkica
|
Kak ste mi danas žemske?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 17:59:30
|
|
|
|
koka
|
A tonkice mogla bi ja dogurati i do tvog termina . Roka sam rodila 10 dana poslije termina.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:01:01
|
|
|
|
koka
|
S nama je ok, malo ljenčarimo . Al takvo je vrijeme pa se izvlačim na to .
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:02:31
|
|
|
|
tonkica
|
I ja danas ljenčarim. Niš mi se pametnog ne da... MM mi čak i kuha danas, baš je dobar! A ja sjela za komp i ne mrdam.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:06:32
|
|
|
|
koka
|
Mi poručkali već, Roko gleda Legendu o medvjedu a i MM . Mislim da ću mu morati malo prepustiti kompić. Dalisu takvo vrijeme cijeli vikend . A mi sutra trebali imati druženje s djecom i tetama, a ono odgođeno zbog kiše. TUGA.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:08:21
|
|
|
|
Elena
|
Bok cure,evo napokon sam sela,pijem i kuliram.Sve sam zavrsila sve iscisteno,ispeglano napravila sam i CARSKI KOLAC i sad malo u birc da vidim kako ste mi?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:08:32
|
|
|
|
koka
|
Tonkice za TM. Ša ti dobroga kuha?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:11:16
|
|
|
|
Elena
|
I evo smeske,ja taman sela a svekar mi kaze ves je osusen sakupi ga jao kao da sam na baterije,ne smem ja sjediti,kako. A kad cistis onda mozes i da se srusis od posla nece mi reci,sedi malo,uspori.Samo radi,radi,i radi.Jao boze sta sam ti pogresila?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:11:32
|
|
|
|
tonkica
|
Bok Elena! I mi sutra opet na ročkas, nečak slavi s klincima iz vrtića ujutro, popodne dolazi familija... Mislili smo sve odradit kod mojih u dvorištu, ali nam je ružno vrijeme pomrsilo račune. MM peče škarpinu, eksperimentira, pa sam mu prepustila cijelu kuhinju. Samo poslije operem suđe i svi sretni i zadovoljni!
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:12:08
|
|
|
|
maja
|
Lijepo on to tebi, ja im sad nebi dala da jedu kolača
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 18:12:49
|
|
|
|
koka
|
E Tonkice pa tek sad sam vidjela slikice . Pa ti već znaš s dijecom, ha . To ti je dobra praksa . Happy family .
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!