Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 31.3.2019 7:37:23
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jučerašnji dan mi je bio težak kao da ga je opteretila tona željeza.😑😑😑 Djeca povampirila, ja sama s njima cijeli dan, stalno sam bila u pokretu, navečer grčevi u zdjelici... Izjalovio se neki rođendan na koji je E trebala ići, dan je imao totalno drugačiji raspored od planiranog, N spavao malo, sranje 💩
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 31.3.2019 7:39:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Da, i ranije su se digli, ni oči nisam u miru otvorila, a kamo li popila kavu i čaj u miru... Već su se svađali, E se nabrijala na mene od jutra... Sad je se sat pomaknuo pa imam mira.😂 Katy, tvoja šetnja?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 31.3.2019 10:13:21
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice bas tezak dan. Nadam se da ce ti danasnji biti puno bolji. Bili smo negdje 45 minuta vani. Sad ce tata nju odvest van, mali spava, a ja napokon idem pod tus. Jutros smo svi nekako oduzili sa spavanjem. Bas dobro 💕
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 31.3.2019 10:43:47
|
|
|
|
katy1503
|
Jutrooooo K vani s tatom, ja cekam L da se probudi da papa i da de spremimo u set_njicu... Jucer je set_nja prosla super.. Bili nekoh sat vremena, spavao cijelo vrijeme.... Jedimo sad K objasnjavati da ne mozemo bas biti 3 sata vani... Uvijek nesto.... Joj snjeguljo, ludi dan bio vidim... Nadam se da je danas poceo dobro i da tako nastavi i dalje... K je trenutno u nekoj dobroj fazi, sama bira sta nosi, sama se oblaci, trazila da joj skupimo krevet da ima vise mjesta za igranje(imamo iz ikee onaj s dva madraca po potrebi)... Sto znaci da mama ne moze spavati s njom... Gledam je i ne mogu de nacuditi kako je velika... Mi cemo danas kupati mladog gospodina... Imajte svi lijepi dan...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 31.3.2019 18:18:22
|
|
|
|
hipo
|
Joj koji lijepi dan, a ja ko zatvorenik doma. 😭😭😭 Nasa zgrada je gradjena nakon one cuvene zg poplave i za uc u zgradu imas stenge. Znaci kad hocu van s kolicima, ja ta kolica moram nosit preko stengi. Osim kad je muz tu. Onda on nosi. I tako mi je dok me ginekolog ne oslobodi cuvanja nakon carskog. Imam. Ja ergo i maramu, al kad ga doma nosim malo duze odma me rez krene bolit isl. pa se jos ne usudim hodat naokolo s tim. Tako da smo danas boravili na balkonu. Mali ionako ne zna jel set_a il je na balkonu, al mi je zao hipice. Dobila bicikl, a bila jednom s njim van. Jos je dobra doma, igra se i ne nervira me. Sinoc smo svi zaspali ko klade u 9. Jutros produžili spavanje. Popodne svi spavali osim mene. Mali je dreknuo za kakit, obavio svoje i nastavio spavat. Tako da sam spavala 5 minuta 😂😭
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 1.4.2019 7:32:38
|
|
|
|
hipo
|
Jutro. E luda noc, hipic je stalno ispaljivao guzne rafale i gundjao, dreknuo da nas probudi i nastavi corit. Hipica u 3 dosla kod mene u krevet i rekla da joj smeta kad ae braco dere 😂 Jedva sam docekala jutro. Lakse se dise. Muz na posao, ona u vrtic. Ja s kavom da prezivim dan. Imam dojam da su mi nozevi zabijeni u kašu od mozga. Iza podne moram odspavat, jer inace necu izdrzat.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 1.4.2019 8:54:08
|
|
|
|
belina
|
Jutroo! Reko idem vidit jel snjeguljica u komadu😂😂😂malo nas je ovo pomicanje sata poremetilo, ne mene nego moju malecku. Sinoc zaspala iza 11 i eno je sad jos krmi. Zaspala je s nama u krevetu, ali bez sise prvi put-i spavala do 7 jutros malo posisala i nastavila spavat weeee nadam se da ce i ubuduce ovako. Hipo meni je sestra rodila tocno prije mjesec dana na carski, jos je boli rez. A ona s njih dvoje nema odmora! Jos joj je pocelo rast divlje meso🤦♀️Kako vam je pupak?? Katy vidim u vas sve lijepo po p.s.-u neka, bravo!! Lidach tvoja curka super gura faks! A dobro si rekla, bilo bi bolje da odmah nastavi skolovanje, al opet, valja prihvatit da je odrasla i da donosi sama svoje odluke! Super za tetovazu! Ja sam htjela to dok sam bila mladja sad mi nije neato posebno napeto.
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 1.4.2019 9:51:02
|
|
|
|
hipo
|
Belina, super da je zaspala bez. Pupak je dobro. Jutros kad sam ga isla ocistit nije nista ostalo na gazi. Budem sutra zvala patronaznu da pogleda i ako je ok moze ga kupat. Imam rucak od jucer 😁 pa ne moram kuhat.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 2.4.2019 14:28:28
|
|
|
|
katy1503
|
Nas troje doma... K je doma jer je jucer se probudila s temp.. Kroz dan nije imala... Al opet navecer je.. Rekla bi da je prehlada jer je ina ok volje, malo nos curi koji inhaliramo, vadimo i kapamo.... Naravno L ima pun nos... Srecom ne smeta mu zasad. Koristimo fiziolosku i oumoicu za izvaditi, bas bude sluzasto... Jos k svemu K nije spavala danas popodne sto joj prelazi u naviku... Hipo, jel bilo kupanje? Snjeguljo, report!!!
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 2.4.2019 15:26:43
|
|
|
|
hipo
|
Katy zao minje zbog malih slinavaca. Nadam se da ce brzo proc. Kako mu se svidjelo kupanje? Pupak je i danas suh. Kako smo imali dva dobra dana kad je pupak otpao, rekla sam sestri da bi cekala jos koji dan, tako da ako sve i dalje bude ok budemo se kupali i vagali u petak. Sinoc su poceli grcevi, danas isto. Jucer smo bas uzivali u parku, bili svi zajedno poslije vrtica. Danas smo opet na balkon luftanju.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 3.4.2019 9:46:29
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Tu sam. U ponedjeljak sam se očito preforsirala pa sam imala puno BH kontrakcija, tri sata popodne... Umorile su me.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 3.4.2019 9:48:03
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jučer sam se osjećala bolje, zapravo super, ali onda noću sam osjećala bolje u križi i menstrualne grčeve u trbuhu. Ma ne znam... Otvaram se?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 3.4.2019 9:50:27
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Imam pregled u bolnici u ponedjeljak. Ne znam dal'' da zovem da dođem ranije na pregled, recimo sutra? To bi bilo sedam dana od zadnjeg pregleda... Jer sam tad bila otvorena 1 prst. Sestra je pitala koja mi je trudnoća po redu i je li sve u redu. Nisam napomenula da sam otvorena. Ne znam jesam li trebala!?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 3.4.2019 9:52:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, bolje je da pričekaš još malo s kupanjem, da.Katy, joj, žao mi je zbog dječice. 😢A kako K podnosi to nespavanje popodne? Što, jednostavno ne uspije zaspati?? Lidac, gdje si ti??
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 4.4.2019 12:00:26
|
|
|
|
hipo
|
Katy kako obuces malog za set_nju?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 4.4.2019 14:42:40
|
|
|
|
katy1503
|
Snjeguljice, ne zeli ni cut za krevet kad smo nas troje solo... Srecom ok podnosi a navecer je prije 20 u krpama... Moze bit i zbog toga jer ne mogu lec s njom kao do sad... Ostavila sam je i danas i sutra doma da ne nakaci jos nest gore i donese doma... Al uuf nisam stala od jutra... Hipo, imamo. Bodi dugi rukac, hlacice dolje i na to kombinezob i kapicu... I dekica npr danas jer puse... Morat cemo izac bar na pola sata.. K ce svisnuti... Rucak sam pravila 2 sata.. Aj obrisi guzu, daj jest, doji, hrani, presvlaci.. LIDAC, TI SI ZENA KTSLJICA KAD TO SVE USPIJES S NJIH 6!!!! L je kroz dan dosta budan al srecom nocu spava...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 7:18:20
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
4. 4. 2019. u 23:50 rodila se Laura!😍3280 i 49 cm.😂 Javim se kad dođemo sebi, svi.😂😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 7:41:00
|
|
|
|
hipo
|
Dobro dosla Laura! Cestitam snjeguljice! Zelim ti brz oporavak i odlazak kuci! Puse maloj Lauri, nek bude zdrava, sretna i vesela ❤️
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 8:29:31
|
|
|
|
lidac0605
|
Draga Snjeguljo,pa čestitke na malenoj Lauri!!!Dobro nam došla,malecka,želimo ti dug i sretan život!Mami brzi oporavak,ostatku ekipe brzu prilagodbu P.S.kak to da je sad na kraju Laura ?!Eto,dobila moja velika Laura još jednu imenjakinju,čak je skoro i isto teška i velika kak je ona bila (3200,49)!Btw,odabrala je super datum za svoj dolazak
< Poruku je uredio lidac0605 -- 5.4.2019 8:30:07 >
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 8:36:59
|
|
|
|
katy1503
|
Aaaaa... Cestitke!!!! Dobrodosla Laura... Snjeguljice brz oporavak zelim.... Kod mene jutro odavno zapocelo... Masina radi, dorucak napravljenK budna od 6,malac od 7 jer se sav upisao... Najeo se, i sad spava... smanjuje mi dohranu sam od sebe, vidim da mi bolje i jace vuce... Odlicno!!! Prekjucer bila patronazna, ima 4.440 g, dobio 300 g u 8 dana... Pupak dobar... Jucer dan za poludit... U 8 nestalo struje a ja s njima doma... K ludaaaaa... Popodne htjeli van, kad ono lift ne radi... Mislim da je jucer 2 milijuna puta rekla mamamamamamama... I naravno nije spavala... Ludilooo.... U cetvrtak imamo prvi pregled kod pedice. Hipo, dajes one K1D3 kapi?
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 8:49:14
|
|
|
|
Lagertha
|
Čestitam Smjeguljice! 💐💐💐💐
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 8:54:28
|
|
|
|
Lagertha
|
Mi nikako da se priviknemo na promjenu sata. Spavao je od 20:15 do 06:15, a sad odjednom zaspe tek oko 21 i budi se oko 7. Ja radim od 7 kad on ide u vrtic tako da mogu doci po njega oko 16, sad je trenutno bolestan pa nije vazno... no iduci tjedan bi si mogao skratiti spavanje za 1 sat 😩 Najgore je kaj se probudi cim se ja ustanem.
|
|
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 11:39:09
|
|
|
|
hipo
|
Katy, da, odvrnem vrh kapsule i saspem mu u usta. Dok sam davala sa zlicom i mlijekom pola bi završilo van. Danas smo se vagali, 4300. 1 kg vise od otpusta iz bolnice 🎉 Kupanje mu se nije svidjelo 😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 13:10:10
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Snjeguljice, iskrene čestitke na dolasku malene Laure!!! Želim da uvijek bude zdrava i vesela! Čestitke naravno prenesi i ponosnom tatici i velikoj seki i braci! Zanimaju me detalji. Kad dođeš k sebi napiši kako je to išlo. Ostale mamice, vidim da se snalazite s bebicama. Izljubite ih puno. Ja sam vam stalno u nekoj gužvi pa nikako da se u miru javim, ali mislim na vas i povremeno pročitam što pišete.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 5.4.2019 13:31:32
|
|
|
|
belina
|
Aaaaaaaaaaa draga moja Snjeguljice cestitke cijeloj obitelji! Dobro nam dosla mala Laura, telim ti dug i sretan zivot, sve ti cvitalo!!!!! Mamici brz oporavak i naravno detalje kad se oporavis!! Super datum!
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!