Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 10.5.2019 21:46:21
|
|
|
|
katy1503
|
Mi završili na hitnoj u Vinogradskoj.. Upala desnog uha, antibiotik 7 dana... Pogodilo se da je naša pedics bila ujutro, a ova u drugoj smjeni je na godišnjem... Dobro da smo išli... Klinci spavaju... Sutra smo same, tata nam ide poslom... Iskoristite lijepo vrijeme, za slj tjedan opet najavljuju kišu.. Uzaaas....
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 7:40:00
|
|
|
|
hipo
|
Ajoj, uvijek nesto kad pedijatra nema. Nadam se da je ne boli.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 7:41:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Žao mi je zbog bolesne dječice....😢 Torta napravljena, danas slavimo... Slika stiže u toku dana. Bili na sistematskom. Sve ok.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 7:43:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Narasla 7 cm, dobila 1600 g, 😱😂😂😂 glavica narasla 4 cm! Uglavnom, šokirana sam s kilažom! Kad se sjetim E... Tek 550 g u prvih mjesec dana...N kilogram. A vidi ovooo!!! Očito veličina sisa ne znači ništa za dojenje.😁
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 7:44:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Međutim... Unazad par dana dok doji čuje se coktanje. I kako god je premještavala na sisi, nikako da prestane. I jučer dr primijeti bijele naslage na jeziku i sluznici usta. Veli to je soor.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 7:46:38
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Odmah sam dobila kremu da je mažem. I sebe ću, iako nemam smetnje koje bi upućivale da i ja imam soor. Na kraju sam gazom skinula naslage pa ispada da nije to. 😶 Ali mazati ću.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 7:48:28
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Vrhunac! Rekla je da dojenja beba ne može previše dobiti, ALI da je hranim na barem svaka dva sata. Ja sam rekla da to bude i češće. Mislim, tek sad s trećim se držim dojenja na zahtjev. I vidi taj prirast! Neće baš dudu, a sisa pali. Pa neću slušati bebin plač...😑
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 7:49:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Da uveden rijeđe hranjenje da joj se odmori želudac, da ne bljuca stalno. Ma joj. Radimo i dalje po svome, PONOSNO!!!! 😍❤
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 11:41:48
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Sretan rođendan, kćeri!😍
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 14:08:28
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice super za naoredovanje, bravo! Emica sretan rodjendan. Torta je super. Ja sad i s hipicom stavljam na sisu kad god i koliko god oni hoce. Nekad bljucka vise kad je proslo puno od zadnjeg podoja. Cak sam negdje procitala da je za bljucanje bolje da su cesci a manji obroci. Aj sad ti znaj.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 14:13:01
|
|
|
|
katy1503
|
Snjeguljo, torta je super... Čestitke Emi!!! A malena je odlicna, ustvari nije malena... Samo ti slušaj sebe:).. Lijepo se provedi teee... K je bolje, uho ne boli, al počeo dosadni kasalj... Nocas sam svakih pol sata bila budna... A jutro počelo u 5.30,za ubit se... K spava, L bio u set_nji s didom da malo nadodem... Muz na putu.... Nadam se da je kod ostalih bolje i da iskorištavanje toplo vrijeme danas...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 11.5.2019 22:30:39
|
|
|
|
hipo
|
Katy, nadam se da ce nocas biti bolje s kasljem. Hipica danas bez temperature 👏👏Ja sam jutros bila sat vremema sama po ducanima kupit klope. Bas mi je bilo lijepo. Ostatak dana hopsam za djecom i mrtva sam umorna. Noge i stopala me rasturaju od boli.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 12.5.2019 9:56:22
|
|
|
|
lidac0605
|
Hej, cure! Drago mi je da su nam bubane zenskice bolje! Snjeguljo, Emi bikici svojoj zelim sretan i veseo rodjendan sa malim kasnjenjem! Torta je super! I Laura super napreduje, bravo mama 👏! Mi jucer obavili krizmu, bez tate, bez Laure 😢(morala je ic na terensku nastavu sa faksom). Uglavnom, sve je proslo ok i evo jedna slicka, mama sa svoja cetiri musketira😁(Beatu smo ostavili doma spavat)
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 12.5.2019 13:45:49
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Bravo, Lidac! Sve obavljao, ženo zmaj! Divni su mušketiri! 💙💙💙💙Što se tiče imena, da, premišljali smo se da bude Rebeka pa Tihana i bila sam se baš zapalila za Tihanu i eto ohladila... Odnekud sam izvukla Lauru i zaljubili se u to ime. Eto, sad nam je to zajedničko.💞
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 12.5.2019 13:48:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, tebe noge bile... Mene uvijek samo leđa. E jučer sam rekla mužu da je on moje ruke. Ja mu govorim što da radi, on je robot kojeg pokrećem glasovnom naredbom. 👅 Ali samo da mi je još jedan par ruku i nitko sretniji od mene. I da, da moj muž ima jednu sisu. 👄To bi bilo vrh!!!
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 13.5.2019 6:45:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Budna sam od 4:30! 😦😭💣Bolje da ne idem u detalje. Laura je kriva.💤
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 13.5.2019 14:32:58
|
|
|
|
hipo
|
Ajoj snjeguljice, nadam se da ce danas dobro odspavati da se stignes odmorit. Hipica je nemogucaaaaa! Hipic je dobar. Nasmijani veseljko, guguce sve vise i vise. Danas ima dva mjeseca❤️❤️ ma kud prije.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 13.5.2019 15:07:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Katy i Hipo, jej za dva mjeseca vaših bebica! 😊 Hipo, beba je super i bila sam zaspala, ali prokleti telefon, fiksni i ti bežični pa ne možeš onako podignuti slušalicu pa da te nitko ne može dobiti, me probudio i to moj tata! Uvijek nazove u loše vrijeme!!! I tako, idsoavsh nekih 35 minuta. Bili je dovoljno, do sad. Stižu klinci uskoro, muža nema do 19 h...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 13.5.2019 15:08:29
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
I da, moja beba se smiješi sve više i guguće nešto svoje. Ponekad.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 13.5.2019 15:09:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Idem drknuti malo kave, s knap mlijeka koliko imam. 😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 13.5.2019 16:23:37
|
|
|
|
katy1503
|
Hipicu sretna 2 mjeseca!!! Nama u subotu bilo... Vrijeme leti... K doma, malo rec da je Nemoguća aaa... Dobro je do nekih 11 sati (mi budni od 6),al onda više ne zna šta bi pa krene zaj..... Nešto tipa, dodaj mi jastuk a on pored nje... Ona bi se igrala, ja pitam što, ona kaže reci mi ti, ja kažem ona kaže da to ne želi... Spavati neće... L beba za poželjeti.. Pored ove male ni ne poljubim ga ... Uzaaas.... Vec sam mislila da će ona to prebroditi... Dobro je dok je još netko ti, kad smo sami ubi neeeee.... Joj bas sam uzasna... Al morala sam se ispuhati.... U cetvr sistematski za LVodim i K na kontrolu uha...
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 13.5.2019 21:31:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Idem drknuti malo kave, s knap mlijeka koliko imam. 😂 Sad tek vidim! Drknuti 😂😂😂😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 14.5.2019 8:44:47
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Idem drknuti malo kave, s knap mlijeka koliko imam. 😂 Sad tek vidim! Drknuti 😂😂😂😂😂 Smijala sam se tome cijeli dan. Nadam se da je kava bila dobra 😂😂
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 14.5.2019 8:47:16
|
|
|
|
hipo
|
Katy, ta situacija s jastukom mi zvuci jako poznata. U tom stilu su i nase muke. Taj rat za kontrolu, inat, bezobrazluk, nepostovanje, neposluh.... Za uroke vadit 😭 Hipic mali mi dodje ko melem na ranu.
|
|
RE: Zimske i proljetne bebe 2019. 14.5.2019 11:36:12
|
|
|
|
katy1503
|
A jutros L nest nervozan, spavao ji, ova se dere, on se probudi i tako u krug... I oko 11 kaže ona ja bi isla spavati... Spustila si roletu, rekla meni da sjednem s braćom (srećom i on spavao naravno na meni), upalili muziku i eno je spava... Kaze Braco danas puno plače... Hihi... Jedva čekam vrtic😂😂😂 Skuhala krumpir, imam cufte.. Ubija me ovo vrijeme... Ne mozes nigdje😢... Hipo,jel Hipica doma? Kod mene K cijeli tj zbog antb... E da, jucer bile u ducanu, i nosi me nosi me.. Svi me gledali a ja čisti ignore.. Sam sam čekala da mi netko nest kaže pa da se istresem...I sa, L pun nos, mene grlo boli... Aaaaa...
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!