Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:09:57
|
|
|
|
božica
|
ružo moguće da će te proći ali neko vrijeme he he-buš vidla kad se cure vrnu s farme pa kad navale na slatko tak ti ja kada mi se nešto hoće onda si napravim fini onako po mom šmeku i sa guštom ga popijem u jednom SRKU. a SADA mi je prekasno za čćino eno seve se.. GAS GAS
< Poruku je uredio božica -- 6.6.2008 21:10:40 >
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:10:59
|
|
|
|
Puli
|
za za al moram prvo tinu oraspoložiti kad tinu nešto puca poslat ću joj cvijetu da joj stalno štuca
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:12:14
|
|
|
|
Puli
|
a alen zbunjola totalna pleše s budućom ženom
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:12:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Samo da vas sve lijepo pozdravim i pozelim svima ugodnu vecer
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:14:40
|
|
|
|
Puli
|
hvala tikice zar nam odmah brišeš ili ćeš se malo družiti s nama
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:15:31
|
|
|
|
božica
|
Tina je....kiša je padala ko iz kabla nedaj se tino odi po pivce za živce pa će biti sve ock. jer još trava nije nikla gdje stala mooooooooojjja ššštikla-tina stani sa štiklom na trvu pa ćeš im pokazati
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:18:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Druzim se ja, druzim, koliko stignem
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:18:59
|
|
|
|
Ruža
|
Puli otišla u kuhinju, stavila vodu, otvorim hladnjak i ugledam višnje! Danas sam pravo trudnički raspoložena... Tkica za popiti nešto? Možda pojesti? Kod nas svega ima... Tinica a št je s tobom, jel te netko sekirao ili je PMS?
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:19:57
|
|
|
|
božica
|
jaaaaaaaaaaoooooooooooooooooo kako je ovo dirljiv prizor na novoj sada bio
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:20:12
|
|
|
|
Ruža
|
Božicaaaaa na čemu si nam ti večeras? Šalji odmah turu i meni...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 21:21:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:21:42
|
|
|
|
Puli
|
višnje jami mogla bi nagovoriti nonu da nam napravi štrudlu od višanja ona to radi suuper
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:23:57
|
|
|
|
Ruža
|
Puli šaljem domće rane.... Cezar kreće! MM bio kod mojih pa mi donio... Ma bi on donio, da tata nije nabrao i poslao...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2008 21:24:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:25:51
|
|
|
|
Puli
|
hvala ružo mmmmmmmmm baš su fine ivkice vidiš da smo dobro papamo i pjemo jedino me tinica malo brine nešto ju puca
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:27:20
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja vam papam friski kruhic i pastetu od tune i gutim se u tome
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:29:55
|
|
|
|
Ruža
|
Ništa od toga Ivkica, teško, teško, ali lakše će mi biti raditi u kad znam da svako malo mogu k vama na pauzu. Sutra ćemo timski rad preko raje.... Puli kad usfali Cezar kreće s drugom turom...
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:31:19
|
|
|
|
božica
|
joj -rosita kako piva piše- zakaj na ćemu sam pa jesi ti vidjela taj intezivan zagrljaj he he he u zadnje vrijeme si i mislim da bi mogla nekaj konzumirati jer ovo je luuuuuuuuuuuuuuudilo- a napravila sam si tri sendvička mala sa margom i purećom šunkicom-pasao bi mi hladan veeeeeeeeeeeeeeeeeliki jogurt kojeg naravno nemam.
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:31:30
|
|
|
|
Ruža
|
Tikica A rajčica? Mmmmm, topla pašteta, kruh i rajčica to me podsjeca na klopu sa plaže iz djetinjstva....
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:32:40
|
|
|
|
Ruža
|
Božica imam ja, Cezar već krenuo.... I višanja ti nosi...
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:32:45
|
|
|
|
tikica_69
|
E nemam trenutno rajcice doma , ali sretna sam i sa ovime Ruzo.....veceras sam sama, muz radi, pa se od tuge tovim
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:33:30
|
|
|
|
tina1602
|
evo pivica za onoga tko hoće....... ružo nije pms, već prošao......... najrađe bi sama izašla van i malo se opustilaod svega.... jer više ni sama ne znam šta radim.... niš mi se neda, nemam volje za niš.... al sada će pivica da uradi svoje..
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:36:49
|
|
|
|
božica
|
sada sam išla pogledati svoje anđelice male stvarno su ko anđeli kada spavaju tako su slatke mile i drage. uh dvina dvina- meni nije baš sjela kao osoba nekako- a vama
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:37:40
|
|
|
|
mirna
|
bok cure... ja sam se upravo posvađala s MM jer mi nije dao za kompjuter... Zbog tuge ću popiti nešto žestoko...
|
|
|
|
RE: Birc "Kod veselih mamica" 6.6.2008 21:38:17
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja bi da Rafo dobije pare...kakav je takav je, ali bar znamo da ce novac dati onima koji trebaju, kao sto je dao i nakon onog Story Super Nova Show-a
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!