Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:47:14
|
|
|
|
ZVRK
|
fiona samo zavarava protivnike sa tom izjavom
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:49:59
|
|
|
|
tonkica
|
Didi71 dobro nam došla! Mamav primjećujemo te, primjećujemo! Ja zaželjele fečer svima!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:51:15
|
|
|
|
lelo
|
Didi 71 dobro nam došla. Tonkica kako mi je princeza.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:53:35
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Tonice kaako tvoja princezica , moj mali ova dva dana uživa u snijegu i svojim ljubimcima . Obavezno idemo van prije podnevnog spavanja . Štete sa nime više snijega za sanjkanje .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:57:35
|
|
|
|
Didi71
|
Ija bih vas počastila s cugom i kavicom al se ne sna lazim al"evo ko da jesam.Ja nemam male klince kao vi ali to nema veze u principu se svega jos uvijek sjećam tak da će mi tu bit zanimljvo!
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:00:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Didi dobrodošla u kafić evo jedna kavica za tebe
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:00:44
|
|
|
|
tonkica
|
Miica spava. Mm gleda Narnijske kronike, 2 dio... A ja prije peglanja malo do RR. Kako Leon? Mamavlatkica mi nismo danas išle nikam, bilo mi prehladno za ić ikam.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:03:22
|
|
|
|
lelo
|
Leon isto spava.Sutra mu dođe najmlađa sestrična na babysitting jer ostali veliki idu na skijanje. Ljubi mi uspavanu ljepoticu.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:05:36
|
|
|
|
tonkica
|
PUSA i Leonu, naravno! A šta vježbaš Koka? Prstiće na tipkovnici? Isto kao i ja...
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:05:52
|
|
|
|
lelo
|
U ponedeljak ispit držimo ti palčeve Koka.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:06:38
|
|
|
|
mamavlatkica
|
koka većer a šta se to lijepo vježba , jel pokušavaš biti fit.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:06:50
|
|
|
|
piggy
|
pozdrav od mene didi dobro došla ajme ja zapela na facebooku i sva se izgubila,mislim da je meni RR na prvom mjestu,niš ja tam ne kužim
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:08:00
|
|
|
|
lelo
|
daj si popi jednog bombardera.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:08:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hi, didi...i hi ostalim komadima.. tonkice, jel on to gleda Kronike iz Narnije: Princ Kaspijan.... ako da možeš li spržit, molim te molim te molim te molim te molim te molim te.. (nisam mogla u kino gledati, ajoš sam na ti s ovim programoma za skidanje)
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:09:04
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: lelo daj si popi jednog bombardera. mogla bi i dva,jer me stvarno naživcirao
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:09:07
|
|
|
|
mamavlatkica
|
piggy šaljem ti pusu i danas , kakao si , ja dana sne silazim sa raje , nemrem bez vas super ste društvo.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:09:45
|
|
|
|
Candy
|
Bok curama koje su nam sad došle ...Didi,dobro nam došla u našu malu - veliku zajednicu ,nemam ni ja (nažalost) još bebača ali radimo na tome... ...Sad ću još nadrapat od Fione ... Floki,vidiš da se isplatio i alkohol i slatko...birc već pun,ne stigne se poslužit sve ... Mamavlatkica,kako je Jan?Koka,kako tvoji mišeki? Lelo,kak je Leonić ?Tonkice,princeza?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:09
|
|
|
|
lelo
|
ma evo za sve.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:11
|
|
|
|
tonkica
|
Je FJ; baš te gleda. Ja fulala prvi dio, zaružila na RR, pa mu se nisam pridružila u nastavku. Budem mu rekla da ti sprži, pa ti dofuram na sljedeće okupljanje.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:43
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica koka većer a šta se to lijepo vježba , jel pokušavaš biti fit. sad ste me nasmijale...vježbam matematiku , jedam kolače upravo, pa mi se na vježbaju trbušnjaci..
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:53
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov (nisam mogla u kino gledati, ajoš sam na ti s ovim programoma za skidanje) Floki,misliš "na VI " ? Znači,još nisi polovila sve?Budemo mi to riješile ...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:13:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure...Didi dobrodošla Evo ja sad završila s peglanjem,ali ostalo mi je još malo,nije mi se više dalo.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:15:19
|
|
|
|
mamavlatkica
|
uh matematika sa njom si nikad nisam bila na TI cijelu školu smo bile na Vi i tako će ostati .
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:15:43
|
|
|
|
Candy
|
Hej,Bumbi...Kako je u Osijeku?Jel zima? Piggy,pa i ti si nam tu ...Di si ti?Štrajkaš,nema te u noćnoj baš ...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!