Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:12:15
|
|
|
|
mariola
|
Di ćete cure. Taman sam se uživila u temu. Idem i ja onda. dobila sam volju za presađivat cvijeće.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:15:43
|
|
|
|
Ruža
|
Evo me na kratko. Napoko sam se ulovila nekog posla, ali moram vas malo škicnuti. Mariola ti ćeš cvijeće presađivati? Nije ti baš vrijeme za to, sad je u fazi mirovanja.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:20:18
|
|
|
|
mariola
|
Moram neke staviti u veće lonce. Znaš kad ih kupiš da imaju jako malo zemlje.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:22:32
|
|
|
|
Ruža
|
Bolje ti je proljeće pričekati, sad bi im to moglo bti malo prestresno.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:24:26
|
|
|
|
mariola
|
A da? A ništa onda. Hvala na savjetu, čekat ćemo još koji mjesec.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:25:54
|
|
|
|
Ruža
|
Nema na čemu, bolje ti je pričekati. Kako vi preživljavate ovu hladnoću?
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:28:26
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Evo i meen na kratko na jednu toplu čokoladicu . Cure moje ja sma vam danas jako loše , jutros se probudila sa staršnom glavpbpljom , povraćalo mi se , vrtoglavica , tresla se ko šiba na vodi , živa koma . Mislila sam da ču opet na hitnoj uzavršiti . Doručkovala i odmah u krevet , danas i sutra sam na zasluženom bolovanju . Neka se malo MM pobrine za maloga . Ovo moje stanje me malo zabrinjava , kada me ulovi ta hipertenzij to je koma , fakat ne bi to nikome poženjela . Naj draže moje šaljem vam milion poljubaca i zagrljaja a i meni bi to sada dobro došlo Sve vas volim i mislim na vas.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:28:56
|
|
|
|
ivanaa
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:29:59
|
|
|
|
ivanaa
|
mi smo svi imali entero virozu mama vlatkica.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:31:10
|
|
|
|
Marta j
|
Bogic jel ima ko? Ja sam jutros bila kod svog obiteljskog dr i gledao mi je noge na uz i ja cure imam stvarno vene al unutarnje taman su na pocetku i kupila sam si carape,i neki gelrekao je poslije poroda obvezno prije druge trudnoce na operaciski zahvat. Kako ste vi'
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:32:14
|
|
|
|
mamavlatkica
|
raga moja koji je to vrag da mene nije možda nešto takvo strefilo
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:34:29
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Martice moja frendica si je noge mazala veneton gelom i pila veneton kapsune u trodnoći uz redovno nošenje čarapa za vene , poslje trudnoće sve ok . Možda da probaš .
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:35:19
|
|
|
|
Ruža
|
Marta baš mi je žao. Nadam se da će gel ublažiti bolove. Mama Vlatkica glavu gore! Dosta je depresivnog razmišljanja.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:37:45
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ma nije u depresiji rijeć već u tome da sam turbo iscrpljena pa mi se to odražava na zdravlje . biti će mi bplje sutra posle mise .
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:38:52
|
|
|
|
Marta j
|
Valjda ce biti bolje al znala sam da imam velike sanse za dobiti jer sve zene s mamine strane imaju a i ona ih je dobila u trudnoci.Bar su unutarnje pa se nevide.Sada cu koristiti gel i carape ne volim piti tablete.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:52:35
|
|
|
|
anne
|
Evo nas iz šetnje. Smrzli smo se. Bili su i puli i cvjeti-. Stavim slike navečer. Marta i ja sam dobila vene. Kaj buš - svakom nešto.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:53:15
|
|
|
|
Puli
|
eto i nas malo bili vani Maki vozio Petru i Cvijetu na sanjkama curke su uživale
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:53:45
|
|
|
|
Puli
|
stigle dvije vještice u isti čas
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:55:13
|
|
|
|
anne
|
Kako ono kažu: Veliki umovi razmišljaju isto!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:56:25
|
|
|
|
mamavlatkica
|
anne i puli dobro došle koja os vas mi napravi čajek . Moje zlato spava ja još malo tu s vama pa kidam u krpe na odmor.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:56:34
|
|
|
|
Puli
|
anne evo vruće čokolade da nas zgrije
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:56:38
|
|
|
|
Marta j
|
Bogic Puli i Anne A nista moram se naviknuti da trudnoca nosi neke promjene.Al sve prode kada cujem kako me moj mali udara,a tek kada ga vidim zaboraviti cu na sve muke u trudnoci. A malo me i muka uhvatila sinoc mm predlozio da imamo bar jos 3 djece,a jos nismo dobili ni jedno.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:57:28
|
|
|
|
Puli
|
mama vlatkica izvoli od mente nadam se da ju voliš
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 12:59:38
|
|
|
|
Puli
|
evo i za ostatak ekipe
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 10.1.2009 13:01:14
|
|
|
|
Ruža
|
O stigle sanjkalice i snježne princeze. Vjerujem da ste se smrzle. Bar će klinci bolje spavati sad.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!