Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 21.2.2011 13:52:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 21.2.2011 13:59:51
|
|
|
|
leilany
|
ma ne brigaj..kak je rekla cvrle,,sve ti je slicno ko i da si doma.... mi smo proslo ljeto vodili psa-aljaski malamut i pticu-žakoa ...istina,isli smo s 2 auta....jer smo furali i Šimetovu ogromnu krletku.... ..nas pas dobro podnosi putovanja,ona si lezi,il sjedi pa gleda van,al posto mi skoro pa uvijek putujemo kasno navecer i ona je spavala ko i mala....
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 21.2.2011 14:40:56
|
|
|
|
cuba
|
lei imaš žakoa
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 21.2.2011 16:08:57
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: cuba lei imaš žakoa imam ludjaka a ne žakoa
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 21.2.2011 16:28:28
|
|
|
|
mamicaa
|
Ah i mi imamo psa, ali o godišnjem ne razmišljamo, momentalno....ipak lijepo je vidjeti vaše planove....uživajte
|
|
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 21.2.2011 16:37:45
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: cuba lei imaš žakoa imam ludjaka a ne žakoa
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 21.2.2011 17:48:02
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nemam iskustva ali dobrodošla
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 22.2.2011 12:12:06
|
|
|
|
rudlava_mama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Mi smo išli. Moje dijete je bilo 8mjeseci. Uzeli apartman kod Poreča http://www.uniline.hr/hrvatska/turisticko-naselje/lanterna-porec.php Uglavnom su tamo obitelji sa djecom i ima dosta pasa. Priroda prelijepa,na plaži ima hlada,s jedne strane stijene s druge kamenčići. Funkcionirali smo isto kao i kod kuće. Ne trebaš se brinuti,bit će sve ok Iako naš pas ne voli putovati,pa smo je vodili samo još jednom i sada ju ostavljamo kod kuće,ali organiziramo čuvanje(veća mi je to drama,ali kad ne voli putovati ) hej, hvala na odgovoru...pogledala sam ponudu na linku, istovremeno sam pregledavala i sama neke stranice i pronasla zgodno mjesto, privatno bez prevelike gužve, za koje se nadam da nece biti problema...a malko je jeftinije od Poreča. Na Korčuli u mjestu Črnja Luka. a još mi je poznato da na Krku ima baš plaža za pse, pa cu i to istražiti. vidim da je kod tebe sve prošlo super i nije bilo problema. meni je najveci problem nastao jer nakon rodjenja djeteta sam na par mjeseci morala preselit k svojima sa bebom a pas se u tom razdoblju potpuno šokirao jer nije navikao na toliko ljudi u kućanstvu a moja ga je mama morala šetati pa je odlucio biti neposlušan što ranije nije bio, a i hvata ga povremeno ljubomora zbog malog Tibora iako zna ga ponjušiti, a ja mu moram braniti stalno da ga proba liznuti ili ukrasti mu igračke. nadam se da ce se to riješiti nekako, ne želim si više stresa na moru nego kod sebe doma
|
|
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 22.2.2011 12:15:26
|
|
|
|
rudlava_mama
|
IZVORNA PORUKA: leilany ma ne brigaj..kak je rekla cvrle,,sve ti je slicno ko i da si doma.... mi smo proslo ljeto vodili psa-aljaski malamut i pticu-žakoa ...istina,isli smo s 2 auta....jer smo furali i Šimetovu ogromnu krletku.... ..nas pas dobro podnosi putovanja,ona si lezi,il sjedi pa gleda van,al posto mi skoro pa uvijek putujemo kasno navecer i ona je spavala ko i mala.... probat cu se manje brinuti iako kao novopecena mama bez iskustva se vjerovatno vise brinem neko sto je potrebno, iako se trudim ne bit toliko zabrinuta..no i ti i cvrckica ste me opustile svojim komentarima, pogotovo me nasmijala tvoja kombinacija zivotinja na godisnjem odmoru.. super su mi inace aljaski malamuti a znam kako izgleda i žako...ali si jos nisam predocila tu kombinaciju putovanja na more.. zvuci veselo i glasno vas odlazak na more...a svakako i sama mislim da je najpametnije voziti se navecer jer i moj mali najduze spava u tom razdoblju a i pas također.
|
|
|
|
RE: godišnji odmor sa malim djetetom i psom? 26.6.2019 7:39:10
|
|
|
|
guycassode258
|
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje. Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!