|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   griženje noktiju
25.11.2008 23:51:40   
piggy
dali ste grizli nokte?
Dali ste prestale i kako?

ja sam u oš grizla nokte prije nekog teškog testa.
znala sam ih mazati raznim lakovima al mi niš nije pomoglo dok sama sebi nisam rekla dosta,ako želim imati lijepe nokte moram ih prestati gristi.
sada ih njegujem i čuvam koliko mogu dok mi neki ne pukne.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: griženje noktiju
26.11.2008 0:05:40   
tikica_69
Potpisujem te piggy, s time da ja sad imam nokte tvrde ko kopita i kad pucaju, pucaju skoro dole kod korijena, a to boliiiiii user posted image Mazem ih uvijek bezbojnim ili nekim skroz njezim svijetlim lakom i pokusavam ih drzati na pristojnoj i jednakoj duljini.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2
26.11.2008 8:30:46   
Puli
nisam nikad
moja vjenčana kuma je i zadala je u zadatak da neće gristi nokte da za naše vjenčanje ima lijepe noktiće

i uspjela je u tomeuser posted image

cijelo to ljeto ih nije grizla
ali se navika nažalost vratilauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
26.11.2008 8:33:57   
troubled
grizla sam ih kao dijete...hm...negdje do srednje valjda....
ali ne "do krvi" kao što mnogi rade...
prestala sama od sebe user posted image  bez neke velike muke i truda....
paula nije nikad grizla noktiće i to me jako veseli user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 4
26.11.2008 8:42:00   
ZVRK
ja sam ih grizla i još ih grizem
uspijela sam ih NE GRISTI skoro 3ipo godine.to je trajalo do pira.isti dan ne fešti krenula ja opet-razlog ŽIVCI!!!  zbog mog svekra i frke na fešti.od onda opet stalno grickam.vjerovatno bi se trebala preseliti pa da mogu imati lijepe noktiće.(kada 2user posted image  žive blizu mene)

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 5
26.11.2008 13:43:51   
Kika83
ja sam ih grizla neko vrijeme dok sam bila u osnovnoj i odjednom sam prestala.nisam imala više neku potrebu gristiuser posted image  možda zato danas imam užasne nokte,čim malo narastu odmah se rascvjetaju i pucajuuser posted image  a ja bi tako imala dugeuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 6
26.11.2008 19:32:09   
božica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A kažu da je to griženje na psihičkoj bazi..ja ih grizem grrrrrrrrrrrr jako dugo dugo i nemrem si pomoćuser posted image user posted image user posted image user posted image
i kad ih kao pustim onda su mi najslađi za gricnutuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 7
26.11.2008 19:43:20   
Wukovarka
Grizla? Ja sam ih zderala user posted image

Mama, seka, ja, pa sad i sekina kcer...
Ja prestala prije godine i pol i sada ih cuvam kao oko u glavi...
Kupila u DM-u umjetne noktice, lijepila, lijepila i lijepila....
I kad su bili veliki bilo mi zao... a sad ni pomisliti na grickanje....

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 8
26.11.2008 19:47:59   
Krky
I ja sam u ovom klubu, nažalost. Prestajala puno puta, puštala, njegovala, lakirala i opet po starom. Izgledaju grozno i uvijek pazim da se ne primjeti. Grize i ćerkica i sinko, tu i tamo, blizanci ne. Mama je bila ta ali samo do srednje škole

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 9
26.11.2008 22:12:21   
lelo
I ja ih grizem zbog živaca.Prestala sam na neko vrijeme i opet počela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!