|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   heheh :)))
8.2.2010 17:23:15   
MILLA
ovo sam davno čitala,kada sam bezuspiješno pokušavala ostati trudna.....pa mi je to bilo tako smiješno...danas mogu reči da je nekeko...pogođeno...
test

" DA LI STE SPREMNI NA DIJETE"......

Drek-test: Premažite trosjed i zastore Nutellom. Stavite komad svježe ribe iza trosjeda i ostavite ga tamo cijelo ljeto.  Igračke-test: Nabavite sanduk od 150 litara s Lego-kockama (kao nadomjestak mogu poslužiti veći vijci i matice). Zamolite nekog prijatelja ili prijateljicu da to razbaca po cijelom stanu. Povezite si oči i probajte dospjeti do kuhinje ili zahoda a da ne pisnete (inače bi mogli probuditi dijete)  Dućan-test: Posudite od nekoga 1-2 manje životinje. Posebno se za tu svrhu preporučuju koze. Povedite ih kod sljedeće posjete dućanu sa sobom. Pustite ih da slobodno trče, ali ih pokušajte cijelo vrijeme držati na oku i na kraju platite što su pojele ili potrgale.  Oblačenje-test: Nabavite veću živu lignju. Pokušajte je ugurati u omanju vrećicu. Provjerite da li su stvarno svi kraci u vrećici.  Hranjenje-test: Nabavite veliku plastičnu šalicu. Napunite je do pola s vodom i objesite duljom špagom na strop pa zaljuljajte. Pokušajte žličicom stavljati gusti Čokolino u šalicu dok izvodite figure kao da ste avion ili vjetrenjača. Nakon sto ste cijeli Čokolino prebacili u ljuljajuću šalicu prospite sadržaj šalice na što je moguće veću površinu. Ostanite mirni.  Noćni test: 1. Pripreme: napunite jastučnicu s 3-4 kilograma vlažnog pijeska. 2. U 18 sati počnite s napunjenom jastučnicom poskakivati po stanu. Pritom je morate ljuljati lijevo-desno. To treba izdržati do 21 sat. 3. Položite zatim napunjenu jastučnicu u krevet i namjestite budilicu na 2 sata ujutro. 4. U 2 sata ustanite i ponovo nosajte jastučnicu po stanu do 3 sata. Za promjenu pjevajte pri tom neke uspavanke. 5. Namjestite budilicu na 5 sati i ponovite postupak pod 4. Pokušajte se sjetiti nekih drugih uspavanki. 6. Namjestite budilicu na 7 sati. Ustanite i spremite doručak. 7. Ponavljajte to iz noći u noć, najmanje 3 godine. 8. Ostanite do kraja hrabri.  Vrtić-test: Uzmite kutiju od jaja. Uzmite škare i vodene boje i pretvorite kutiju od jaja u krokodila. Uzmite rolu klozet papira i napravite od nje svjećice za bor. Pokušajte od celofana uz pomoć selotejpa napravit Eiffelov toranj. Puno uspjeha!  Auto-test: Prodajte postojeći auto i kupite novi Renault Megane Scenic. Uzmite čokoladni sladoled i stavite ga u pretinac. Ostavite ga tamo! Uzmite novčić 20 lipa i ugurajte ga u radio. Razmrvite obiteljsko pakiranje nekog keksa na zadnjem sjedalu. Izgrebite škarama vrata auta.  Tjelesna podobnost (za žene): Uzmite oveću vreću graha i pričvrstite je na trbuh. Nakon što ostane pričvršćena devet mjeseci, ispraznite grah, a vreću ostavite visjeti.  Financijska podobnost (za muške): Idite u banku i potpišite trajni nalog da vam plaća idućih 20-30 godina odlazi na razne račune: ispočetka radnji s igračkama, dućana s Kinder-jajima, a kasnije za kupnju domaćih životinja, skupljanje naljepnica od šibica itd.  Završni test: Pronađite par s malim djetetom. Dijelite im dobre savjete na teme: disciplina, strpljenje, tolerantnost, učenje na korištenje lonke, maniri za stolom. Pravite što više pametnih prijedloga. Pričajte o važnosti konzekventnog odgoja i uživajte u tome. To vam je i tako posljednji put da imate te dobre savjete jer će uskoro doći vaše potomstvo. Za pretpostavitije da vam je to i posljednji put da vidite taj par.   I to je kraj testa.

< Poruku je uredio MILLA -- 8.2.2010 17:25:05 >

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: heheh :)))
8.2.2010 17:25:55   
Bebys
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 2
8.2.2010 17:29:16   
MILLA
ovaj nočni test mi je bio tada smiješan.....danas....je baš kako pišeuser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
8.2.2010 17:29:51   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
8.2.2010 17:31:46   
MILLA
IZVORNA PORUKA: MILLA

Tjelesna podobnost (za žene): Uzmite oveću vreću graha i pričvrstite je na trbuh. Nakon što ostane pričvršćena devet mjeseci, ispraznite grah, a vreću ostavite visjeti.

a ovog sam se bojalauser posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2010 17:35:47   
gljiva

Tjelesna podobnost (za žene): Uzmite oveću vreću graha i pričvrstite je na trbuh. Nakon što ostane pričvršćena devet mjeseci, ispraznite grah, a vreću ostavite visjeti.

a ovog sam se bojalauser posted image

moja ne visi, ja sam ju opet popunilauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 6
8.2.2010 17:37:43   
martina87
user posted image user posted image

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 7
8.2.2010 17:37:53   
maja
user posted image user posted image user posted image  ipak mi je malo lakše sa djetetom

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 8
8.2.2010 17:38:00   
MILLA
ma samo da ne visiuser posted image .....sve je dobro. malo špekauser posted image ....mm kaže da je to sexy..hihi

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 9
8.2.2010 17:40:38   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 10
8.2.2010 17:42:35   
MILLA

Završni test: Pronađite par s malim djetetom. Dijelite im dobre savjete na teme: disciplina, strpljenje, tolerantnost, učenje na korištenje lonke, maniri za stolom. Pravite što više pametnih prijedloga. Pričajte o važnosti konzekventnog odgoja i uživajte u tome. To vam je i tako posljednji put da imate te dobre savjete jer će uskoro doći vaše potomstvo. Za pretpostavitije da vam je to i posljednji put da vidite taj par.

hehe...ste se našle kad u ovakvoj situaciji? tako sam ja jednoj mojoj(mala identična iz ovog teksta)....danas samo molim boga da ne bude takavuser posted image ....a rekla meni ona "vidjet češ jednom,kad budeš imala svoje"......hehe. ajde,nisu zbrisali od nas.....naprotiv,zajedno se smijemo kad mi kaže "e,t je i moja radila" ..ajme meni!! user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 11
8.2.2010 17:45:04   
Domy

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 12
8.2.2010 17:50:00   
anuska08

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 13
8.2.2010 18:28:19   
leilany

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 14
8.2.2010 20:27:52   
BUMBIKA
Imam to na kompu,ludnica jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 15
8.2.2010 20:52:33   
pepeljuga

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 16
8.2.2010 21:55:39   
lavica81

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!