|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   ima li ih jos?
16.1.2010 22:38:30   
nancy
ili sam ja sama osuđena na ovu "terapiju" izgleda cijeli zivotuser posted image
danas ja za rucak ispecem ribu.sjednemo za rucak,mm otvori vatrostalnu gdej sam ribu stavila da se ne hladi,zagnjuri nos u nju i kaze da smrdi na kanalizaciju!!user posted image ja slom zivaca MOMENTALNO.
grabila sam onu ribu i pobacala u smece.glupaca ,ostala sam gladna radi njega i svojih zivaca.
kad smo se upoznali i pocela sam mu dolazit u kucu odmah sam primjetila da s njihovom prehranom nesto ne stima.skoro svaki dan slicno ili isto.nema ribe,nema povrca (sveki jede ali oni muski ne)
ja se nadala da cu ja to s vremenom promijenit ali ....gubim i volju i zelju a boga mi i zivce.
pecena kokos i  krompiri,musaka(opet krompiri),pomfri pohana piletina(krumpiri !!), pire na toc(OPET krumpiri !)
cevapi i naravno pomfri.to su njemu glavni ruckovi.jos bude riza (koja mu cesto nije po volji) i manistra na mljeveno(koja smrdiuser posted image ).te oce samo manistru cetinu bez jaja,te riza zlato polje,te marmelada samo mijesana,salama samo zimska,pasteta samo gavrilovic u tubi.....nece mlijeko ,nece jogurt,nece voce,nece da mu u toc stavljam pasatu?!?!user posted image i aj ti ostani normalan!
stalno se svadjamo u zadnje vrijeme jer vec lagano pucam po savovima.pa ne mogu se vise tako hranit!!kod mene se kuci doslovno SVE jelo a sada....sebi stetim da bi njemu ugodila i opet nikad nista ne valja.kad god sjedne za rucak nesto pizdi.zao mi je i tesko mi je vise jer bi mu htjela udovoljit al izgleda da je to postalo nemoguce.a da kuvam dva rucka...uh.Pocela sam mu sad govorit da kad mali pocne sve jest da ce mu onda bit ajme jer ja cu djetetu sve kuhat da ne bi kad se ozeni neku jadnicu docekalo ovo sto je mene danas.a on da ce onda ic u matere na rucak.pa na sta ce to licit??uh jesam oduzila .....morala sam se izjadat.nadam se da mi ne zamjerate.svaka vam cast ako vam se bude dalo sve ovo procitat

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: ima li ih jos?
16.1.2010 22:42:43   
CallamityJane
nancy drzi seuser posted image user posted image user posted image i moj je isto tako ali sam to preskolovala
javim se posle inhalacija user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 2
16.1.2010 22:43:54   
leilany
..evo procitala sam od "ili sam ja sama...." do "svaka vam cast"....znaci
SVE... a kaj da ti kazem;nemoj se sekirat..nece jest nece....ti kuhaj malome
a on ak bu htio bude jeo.ak ne bu si nekaj naso za pojest...
evo ja imam srecu jer mm ne jede mozda 3 jela...mahune..kiselo zelje i
treceg se sad nemrem sjetituser posted image user posted image al nikad ne drami...ja mu onda skuham
tjesto i on si stavi tunu i pojede i vesel ko malo dijete...a ima ga...prek 190cm
i oko 94kguser posted image user posted image ....samo se nemoj sekirat jer od tog nemas nikaj...
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 3
16.1.2010 22:47:06   
nancy
ma i ja sam mislila da se to moze preskolovat ali on je slucaj za psihijatra!user posted image
ja napravila ovaj tjedan lazanje s mljevenim i sirom (voli i jedan i drugi sastojak) jer nikad lazanje nije probao a on skoro pa povratio!!!tila sam mu sve ono istrest po glavini ludoj.
za njega NEMA NADE samo me brine kako da dijete ne gleda sta on jede tj. ne jede pa ce i ono tako.
uh kako sam bijesna

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 4
16.1.2010 22:48:16   
anuska08
Da te utješim i kod mene isto!!! Za pouser posted image MM izbirljiv užas!!! Mi jedemo samo mljeveno i piletinu od mesa. Kakve šnicle, gulaš!!! Ništa od togauser posted image Ne da nemam ideje što napraviti. I onda kad me pita što 2 dana za redom piletina!!! HALLOOO! A što da kuham!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
16.1.2010 22:48:23   
ninolina
pročitala sve dragauser posted image user posted image
Ja mu iskreno nebi kuhala, napravila bi sebi i malo zdrav ručak a tebi milo moje ako ne paše ja ti ne mogu pomoći. Neka onda ide mami koja ga je tak naučila. Jel ti maleni papa sve? Mislim da ti imaš više drugih briga nego misliti dal češ uspjeti jedan dan pojesti nešto u miru. Ja mu svakako nebi išla po volji.
Nije ista tema ali evo primjera moj je znao sračkati ako mu nisu oprane čarape ( da ne kažem da ih ima bar 30 pari) jer sam prala sve drugo a to nisam. Na kraju je sam prao svoje čarape... Sada više ne pada mu na pamet da me pita zna kaj bi ga dočekalo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 6
16.1.2010 22:49:20   
curice
Bogu hvala na mm,tek sad vidim da je savršen,kad god upitam šta ću skuhati,uvijek dobijem isti odgovor-šta god skuhaš,ja ću pojestiuser posted image

nemoj se sekirati,trudi se "preodgojiti",a ako ne ide nastoj dijete naučiti na raznovrsnu i zdravu prehranu

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
16.1.2010 22:49:49   
leilany
IZVORNA PORUKA: nancy

ma i ja sam mislila da se to moze preskolovat ali on je slucaj za psihijatra!user posted image
ja napravila ovaj tjedan lazanje s mljevenim i sirom (voli i jedan i drugi sastojak) jer nikad lazanje nije probao a on skoro pa povratio!!!tila sam mu sve ono istrest po glavini ludoj.
za njega NEMA NADE samo me brine kako da dijete ne gleda sta on jede tj. ne jede pa ce i ono tako.
uh kako sam bijesna

hehehehhe 
nemres vjerovat....
pa to je delicija jbte....user posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 8
16.1.2010 22:51:27   
leilany
IZVORNA PORUKA: curice

Bogu hvala na mm,tek sad vidim da je savršen,kad god upitam šta ću skuhati,uvijek dobijem isti odgovor-šta god skuhaš,ja ću pojestiuser posted image

nemoj se sekirati,trudi se "preodgojiti",a ako ne ide nastoj dijete naučiti na raznovrsnu i zdravu prehranu

potpisujem..ko i mm....user posted image user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 9
16.1.2010 22:52:33   
kristina22
slažem se sa leilany, nemoj se sekirat, ak nece da jede nemora. bude našo nekaj drugo. a moj je pak još gori, on sam meso jede i to sam svinjetinu i ak ja slucajno napravim nekaj drugo, nebi on to pojeo ni da ga kumim ni da ga molim. user posted image user posted image ak nema mesa onda gurne glavu u frižider i vadi jednu salamu, pa drugu salamu, pa onda malo poncete i to jede. al aj bar se još nije zdebljo

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 10
16.1.2010 23:06:17   
nancy
eno i moj je danas jeo zimsku za rucak jer sam pobacala ribuuser posted image
a ja sam sebi ispekla jajauser posted image pa jel meni to treba u zivotu?!?

curice i ne znas koliko ti zavidim na tome!
ninolina, mali mi je u pocetku jeo sve sta mu das a sad je povrce poceo brljavit i ako mu ga ne pomijesam s jogurtomuser posted image nece pojest.
MA NIJE MOGUCE DA SU TO GENI??

necete vjerovat koliko sam puta pomislila na bivseg momka,koji je bio prije njega,taj sve sta mu das covik jede.a sada .....

(Odgovor članu kristina22)
Neposredna veza do poruke: 11
16.1.2010 23:13:21   
evanda
žao mi te je....nastoj se ne sekirat (ako je moguće) i tjeraj sve po svom...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 12
16.1.2010 23:14:26   
ninolina
ninolina, mali mi je u pocetku jeo sve sta mu das a sad je povrce poceo brljavit i ako mu ga ne pomijesam s jogurtomuser posted image nece pojest.
MA NIJE MOGUCE DA SU TO GENI??

necete vjerovat koliko sam puta pomislila na bivseg momka,koji je bio prije njega,taj sve sta mu das covik jede.a sada .....

što se tiče djeteta i moja neće više papati kao prije, moram u sve staviti mlječni namaz, nije to genetika možda samo faza kod klinaca. A kaj tvom mužu nije žao da se ti mučiš za vas i da si danas recimo trebala jesti jaja a napravila si ručak koji je njegovom zahvalom završio u smeču. Ja bi mu to spuštala na svaku vakljda bi mu jednom došlo iz guzice u glavu...
A bivši i ja se često sjetim svoga u nekim situacijamauser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 13
16.1.2010 23:20:57   
nancy
njemu je zaouser posted image al on to ne moze jest.doslo je do toga da ja s nekim strahom stavljam taj jeb... rucak na stol
ne, on  nista ne moze pojest na silu.nista ne moze ucinit priko volje......
u pi... mat..... pa kako ja mogu?
ne znam kako ce to dalje ic......ma trudit cu se za svoje dijete koliko budem mogla da usvoji zdrave prehrambene navike a za njega...ne znam....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 14
16.1.2010 23:28:31   
ninolina
njemu je zaouser posted image al on to ne moze jest.doslo je do toga da ja s nekim strahom stavljam taj jeb... rucak na stol
ne, on nista ne moze pojest na silu.nista ne moze ucinit priko volje......
u pi... mat..... pa kako ja mogu?
ne znam kako ce to dalje ic......ma trudit cu se za svoje dijete koliko budem mogla da usvoji zdrave prehrambene navike a za njega...ne znam....

vidiš da se nema smisla živcirati. Imaš maleckog kuhaj par dana samo za vas dvoje samo da mu pokažeš da ti je dosta njega i tog njegovog stava. Drži seuser posted image user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 15
16.1.2010 23:29:30   
tikica_69
bogami sam i ja svoga preskolovala 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 16
17.1.2010 0:41:36   
natalijax
moj je slićan tvom,nista bez mesa,nece grašak ,poriluk al mesa da mu je svaki dan,ženo drž se ti ,al ti okreni svoju taktikuuser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 17
17.1.2010 0:51:21   
mali_macic
momu je najvaznije da ima mesa a uz to mu je svejedno najvaznije da je zdravo, znaci moze povrce, riza ili pasta, cak je moj protiv pretjerano przenju i tako slicno tako da rijetko kad napravnimo pomfrit i takav junk food.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
17.1.2010 8:14:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mali_macic)
  Neposredna veza do poruke: 19
17.1.2010 8:46:53   
Nika 24052006
Ma pusti ti njega neka bude gladan 2 dana,i vidjet ćeš kako će jesti...Tako sam ja napravila,na početku braka,on ne bi ovo,ne bi ono,ja skuham,hoćeš-nećeš...Doslovce je 2 dana gladovao,jer iz inata nije htio jesti ono što sam skuhala,ali ni išta iz frižidera.Kad je vidio da ne popuštam,jeo je.I sad mu ručak nekada nije po volji,ali šuti...Ne mogu nakuhavati za njega neka posebna jela,ne pada mi na pamet.Drži se draga,i ustraj,...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
17.1.2010 9:13:20   
Ruža
Ma svaka ti čast. Bome mu ja nebi nakuhavala, hoćeš- nećeš ne moraš!user posted image
Pa kako mu nije žao tebe?user posted image  Kako može biti toliko sebičan?
I ne sekiraj se ni malo, ako mu ne paše što skuhaš ima tri izbora neka si kuha sam, neka ode svojoj mami ili neka jede nešto treće, a ne da dramatizira.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 21
17.1.2010 9:14:38   
mišica 666
slažem se s ružom i nikom ti kuhaj za promjenu malo za svoj gušt a on kako hoće. sretno.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 22
17.1.2010 9:46:32   
ZVRK
ja mog pomalo navikavam na ''staru''hranu(mislim kada se ručak ponovi jer ga je ostalo)....
ali najteže ga je bilo naviknuti na ''stari''kruh od jučer,ali i to pomalo uspijeva.
neka jede iz frižidera ako mu ne paše šta si skuhala.
radi po svom a on neka se prilagodi tebi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 23
17.1.2010 9:58:32   
ejmama
Mi nemamo tih problema moj jede sve , a i ja, jedino janjetinu ja ne jedem , ali znam njemu ispeći.

H 07 E 09

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 24
17.1.2010 10:36:22   
mariola
IZVORNA PORUKA: curice

i ja ću ovo potpisati.mm meni nikad nije prigovorio, čak i kad nešto prvi put kuham, i meni nije baš nešto on je pun hvale i sve pojede.user posted image user posted image user posted image
moja jedna prijateljica ima takvog muža i upočetku mi je svaki dan pekla meso i krumpir u pećnici i kad joj je dopiz... počela je malo po malo ga obrađivati i postepeno uvoditi i druge namirnice i sad jede sveuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!