|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   izbacili nas iz crkve
8.7.2009 17:41:57   
mamice
ljudi moji ovo da mi je netko pricao rekao bi da je lud. u subotu smo moj dragi muz i ja isli na svadbu u crkvu u sigetu gdje smo se i vjencali i krstili mihaela. na svadbu su isli i nasi kumovi. dodjemo u crkvu sjednemo i dolazi trcecim korakom neki svecenik  i MARS VAN NAPOLJE FUJ  nas 5 cura gledamo kaj se dogadja dok nismo svatili da se nama obraca i UZEO NAS ZA RUKU I GURA NAS VAN razlog'? imali smo delkoteje NE GOLA RAMENA NI LEDJA VEC SAMO LAGANE DELKOLTEJE  s nama je izbacio i 3 zene od 60 godina isti razloguser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: izbacili nas iz crkve
8.7.2009 17:45:52   
BruMa
Ja kad sam bila prošle godine isto na svadbi,svećenik neke cure nije pustio u crkvu,jer su bile neprimjereno obučene.Tak da smatram da je to normalno,osim ako ti smatraš da je pretjerao.Najbolje znaš kaj si imala obučeno.Uglavnom znam za takve situacije.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
8.7.2009 17:47:36   
Ruža
Sorry draga, ali evo umirem od smijeha.user posted image  Mogu si zamisliti njegovu facu.user posted image
Valjda da ga ne dekocentrirate u radu.user posted image
Nemoj se ljutiti. To je i naš bivši svećenik znao raditi. Svakako neugodna situacija.

Samo luda mama...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 3
8.7.2009 17:49:50   
Duve
Nije prvi put da to čujem, jer mi je frendica rekla da je svećenik na jednoj svadbi nedavno upozorio neke cure, ali da je ijedan baš rekao "MARS VAN NAPOLJE FUJ" iskreno to nisam čula......

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
8.7.2009 17:53:37   
mamice
ma da je lijepo rekao ok izadjem nego je vikao da se cijela crkva okrenula a i jos je bilo gore obucenih od nas al su se sakrile u hrpi a mi smo bile na ulazu al zene od 60 god.s krunicom to mi je nezamislivo

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 5
8.7.2009 17:54:03   
Kika83
Malo je bezobrazno reagirao, mogao vas je zamolit da izađete jer ste neprimjereno obučene za crkvu. Tako je naš svećenik i moju kunjadu skoro izbacio na našem piru jer je imala gola leđa ali se smilovao kad je čuo da je sestra od mladog. Imala sam i ja dekolte ali sam pokrila user posted image
Nije lijepo dolazit tako u crkvu obučen, nije to plac.
Ti najbolje znaš kako si bila obučena ali znat češ za ubuduće, imat dekolte ali pokrit s nečim kad si u crkviuser posted image

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 6
8.7.2009 17:55:22   
natalijax
sto ti nisi cula da to svugdje rade i moj sogi i sogorica negdi prije bili pa isto neke cure istero van,meni je to glupo ako ja dodem u haljini na britele pa nisam ja doslom da a se upucavat nekom nego sam se obukla da mi bude lakse,e mm ti uvijek ima lijeka za to kad smo mi pred nasu svadbu trebali ic na dogovor zovem ja telefonom da vidim kad stranke prima kaze on meni iza osam dodemo mi tri veceri nema njega i dodemo mi cetvrti dan mal raniji cupave i zvonimo kad ti ide on onakav cupam znate one face kad se probudis neke stucne na sebi imao crven bijeli plaviuser posted image user posted image user posted image i on na nas sto mi mislimo sto nedodemo iza osam i kaze mm njemu ni pet ni sest kod kur,,,se ide iza osam od ljutosti ma bezobrazni su na svaki nacin al sto nekog briga kako ces ti doc obucen

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
8.7.2009 17:55:28   
mamice
al da ja bar imam delkolte jedva jedinicu user posted image navucem stavit cu sutra sliku pa cete vidjet 

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 8
8.7.2009 17:58:05   
natalijax
ma gluposti ja sam rekla oni su za mene odavna nitko i nista ,zato sto su gama,,,,,,,,,,,,

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 9
8.7.2009 18:00:22   
Kika83
Ja podržavam svećenike jer to je Božja kuća i nemože se doć obućen kao da ideš na more ili nekako slično

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 10
8.7.2009 18:01:13   
dominik
vidjela sam toliko mladih na slikama golih ramena u crkvi i cica izbacenih van i nijedan ih nije izbacio...zene smiju sesir imati u crkvi za razliku od muskaraca...kaj ak si siromasan i nisi lijepo obucen ne smijes u crkvu? sumnjam da je ijedna imala dekolte do pupka ili cice da im se previse vidi...mislim da pretjeruju svecenici kako u svemu tako i u tome...ja da je mojim gostima to napravio bi se okrenula pod cjenu nevjecavanja...sramotno od njih da to rade....

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 11
8.7.2009 18:02:06   
mamice
mi dosli od doma u crkvu i pitamo se zasto je tak puno cura vani ispred crkve s druge svadbenakon 10 min.smo svatiliuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 12
8.7.2009 18:08:37   
ivanaa
fuj,gadi mi se sram ih bilo,ko da je to Bozja volja pa ju oni provode.ODURNI SU

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 13
8.7.2009 18:17:58   
maja
Ja nemam ništa protiv toga, zna se kakav se ide u crkvu! To je sasvim normalno da tako reagiraju, možda je ovaj vaš malo pretjerao, ali treba reagirati ( ne kažem sad baš za tebe, nego inače) ja sam bila mladenka sa korzetom koji mi nije otkrivao grudi pa mi je bila normala da stavim gore nešto, isto tako kad idem i inače u svatove ako imam nešto otvoreno gore treba nešto staviti! Iskreno ružno mi je čak nekoga u crkvi vidjeti i u trenirci (mislim ne u svatovima user posted image )
Neke se stvari trebaju poštivati!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 14
8.7.2009 18:22:34   
ivanaa
inace samo da znate-ni na sud u palacu pravde se nemoze u majici na bratele..i oni mi se gade

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 15
8.7.2009 19:22:39   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zato cure kad budete išle idući put u crkvu umotajte se kao mumije user posted image user posted image    sorry što se ovoliko smijem ali na takav način isterati ljude iz crkve stvarno nemam riječi.....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 16
8.7.2009 19:35:00   
Candy
I ja sam imala takvo iskustvo,ali u turističkom razgledavanju katedrale...Nije bio svećenik već neki njihov koji pazi na red...Izbacio je mene i šogoricu i dobila sam slom živaca user posted image ...Ali nije na tome stao,već je izdvojio nekoliko curica koje su došle organizirano s razredom na izlet u Zagreb i istjerao djevojčice od cca 10-ak godina,zato jer su imale majičice na bretele user posted image user posted image user posted image ???

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 17
8.7.2009 21:19:43   
dami
ovo prvi put čujem ali vidim da ima dosta sličnih priča. naš svećenik je ja mislim u Kastvu jedinstven. Njemu su svi dobrodošli samo da je crkva što punija.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 18
8.7.2009 21:40:13   
djetelina
Ja osobno u Crkvu idem samo kad su neke ceremonije u pitanju, vjenčanje, pričest... I iz poštovanja se pristojno obučem. Evo, nedavno sam bila na jednoj pričesti i imala sam korzet, ali sam preko stavila veliki šal i sve je bilo pokriveno.
To su norme ponašanja koje treba poštovati.
Ipak, Crkva je Božja kuća i mislim da svećenik ne bi smio nikog OTJERATI. user posted image  Nije on tu da sudi.
Trebao te što diskretnije opomenuti i prepustiti tebi da odlučiš.

Tuga postoji samo da naučiš cijeniti sreću

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 19
8.7.2009 21:47:43   
mirna
U slo za takvo nesto jos nikada nisam cula, ali sam i sama imala takvo iskustvo kao studentica kada sam bila na putu po dalmaciji i posjecivala renesansne crkve.. s prijateljicom smo otisle do sibenika zbog katedrale i juraja dalmatinca, a neka zena nas nije pustila unutra jer smo imale kratke hlace. user posted image user posted image user posted image Katedralu sam si mogla ogledati samo izvana...user posted image   Meni je to malo pretjerano, ali valjda u hr to tako treba biti.

Da nekoga izbace tijekom svadbe iz crkve, to mi je malo cudno... pa nitko ne ide ljeti na svadbu u dugim rukavima...user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 8.7.2009 21:48:21 >

(Odgovor članu djetelina)
Neposredna veza do poruke: 20
8.7.2009 21:50:33   
Ruža
IZVORNA PORUKA: mirna

U slo za takvo nesto jos nikada nisam cula, ali sam i sama imala takvo iskustvo kao studentica kada sam bila na putu po dalmaciji i posjecivala renesansne crkve.. s prijateljicom smo otisle do sibenika zbog katedrale i juraja dalmatinca, a neka zena nas nije pustila unutra jer smo imale kratke hlace. user posted image user posted image user posted image Katedralu sam si mogla ogledati samo izvana...user posted image   Meni je to malo pretjerano, ali valjda u hr to tako treba biti.

Da nekoga izbace tijekom svadbe iz crkve, to mi je malo cudno... pa nitko ne ide ljeti na svadbu u dugim rukavima...user posted image

Nije samo kod nas. Probajte uopće ući u Džamiju?
Kad smo bili u Sarajevu, mene nisu pustili ni u dvorište, premda sam bila pristojno obučena.

Samo luda mama...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 21
8.7.2009 21:59:11   
mirna
pa nije samo u hr, mislim da sam to vidjela i u italiji... vjerojatno u strogo religioznijim zemljama... a dzamije su vec druga stvar.. tamo zene ni ne smiju biti zajedno s muskarcima...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 22
9.7.2009 7:07:00   
Puli
mislim da sam to vidjela i u italiji...

da
nas bi u italji (u više navrata sam putovala)
vodič uvijek upozorio
da obučemo duge hlače i ponesemo vestu sa sobom jer ćemo ići razgledati crkve
pa da ne bi imali problema kod ulaska

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 23
9.7.2009 7:32:23   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Kika83

Ja podržavam svećenike jer to je Božja kuća i nemože se doć obućen kao da ideš na more ili nekako slično

Potpisujem.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 24
9.7.2009 8:27:29   
inna
sve je to ok, ali čudi me za svečenika iz crkve u Sigetu. Ja tamo idem na misu i tamo smo krstili Domija i koliko sam shvatila oni su poprilično liberalni. Kad smo krstili Domija nisu tražili niti jedan jedini dokument osim njegovog rodnog lista, a i što se tiče odjeće bilo ih je i sa bretelicama (to je bilo prije mjesec dana) i nitko nije letio van. Možda su dobili novog svećenikauser posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!