buduća mamica
|
drage moje samo da vam se javim i da vas lijepo pozdravim. nisam vas napustila, samo nemam vremena koliko bih htjela da se družim s vama, mm je na terenu, cijela kuća je na meni i još mala beba koja tek lovi neki ritam, znate kako je to. uglavnom ja sam dobro, bradavice prizdravile, ja skoro ko nova (nadam se da neće stići skoro, ne želim je još) bebica mi je preslatka, dobra je većinu vremena, nekada mi spava uredno, nekada neće nikako, izgleda prevrtljivo ko i vrijeme, lijepo sisa, vuče ko usisavač, vidim po robici da raste, jučer mi je prerasla prvo odjelce koje smo fino pospremili za uspomenu uglavnom ona bi stalno sisala, obrušava se na sisu ko morski pas na plijen pa je tako i zovem moj mali morski psić, a kad primi sisu onda cucla ko mali zeko, i nosić joj se mrda u tom stilu , uglavnom uživam u tom malom stvorenju koje me nekada toliko iscrpi da mi dođe plakati (kao kad je imala grčeve neki dan, od tuge što ona plače i ja sam plakala), ali ne damo se puno se mazimo i volimo....pišem vam sljedeći tjedan sa novostima od pedijatra....puse svima
|