|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kad,gdje i pred kim
18.8.2009 23:47:00   
natalijax
Jel ste ikad nesto rekli nekom a niste uopce razmislili kad,gdje i pred kim ste to rekli,ili obratno, Evo primjer negdje prije,tocnije na manji kirvaj nismo ga slavili kaze meni svekrva da ja nazovem svoju sestru i da dode na rucak,a mamu i drugu sestru doslovce ko jeb,,,,mislim ono to sad koda netko od vas pravi neki rucak i jednu sestru pozoves a drugu ne,al bilo je tu jos puno puno takvih slucajeva,jednostavno koda zaboravi kad i pred kim smije rec,Puno puta me to uvrijedilo jednostavno sam paf ostala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kad,gdje i pred kim
18.8.2009 23:48:08   
natalijax
i onda kad skuzi sto je rekla nece se ni ispricat sam da neostane posrana

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
19.8.2009 0:29:44   
dominik
o da...puno puta sam dozivjela da ljudi nemaju takta...ja ne znam ili se ne zamaraju razmisljanjem ili su totalni idioti pa ne misle da bi nekoga to povrijedilo

Neposredna veza do poruke: 3
19.8.2009 0:31:50   
natalijax
ja i muz pricali o tom kaze da je to njoj normalno i onda shvati sto je rekla al nece ona nist dalje o tom sram ju valjda bude

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 4
19.8.2009 0:32:50   
dominik
al dobro neka ju sram bar zna da je pogrijesila...ali ima ljudi kaj im se zivo j...za to...

Neposredna veza do poruke: 5
19.8.2009 0:35:27   
natalijax
ma za par dana ona opet,meni se cini da malo klikeri ne klikeraju u njenoj glaviuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
19.8.2009 9:22:38   
inna
da...ali znalo se dogoditi i meni da bubnem, ali kad skužim ispričam se, priznam

Dominik - 18.2.2009.

Neposredna veza do poruke: 7
19.8.2009 9:44:51   
FIONA
imala sam situaciju za jednu svadbu kad nisu hteli pozvati dedu, kao star je i samo je briga...čovjek od 78 godina, sam ko pas i umjesto da ga unuk pozove na svadbu skriva...ja sam poludila i rekla u lice...ako ne želiš budi frajer pa mu objasni a ne da netko treći to mora umjesto tebe zamatati u celofan!...kasnije za ročkas je bio pozvan!!!...mrzim takve ljude jer to mi je samo dokaz nepoštovanja...ako ti ne paše imaš na to pravo ali onda budi iskren a ne podmukli igrač!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 8
19.8.2009 10:04:35   
tikica_69
Da....ja na ovu svadbu nisam zvala nikoga osim mladje sestre koja mi je bila kuma i kumove sa strane muza. Srednja sestra mi se naljutila, ali se brzo odljutila user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
19.8.2009 12:15:10   
uspavana
mislim da se takve situacije često događaju...ali ako se ljudima neke stvari daju objasniti onda je sve puno lakše.

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!