|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kad ja pocnem uredovat
8.8.2009 20:20:53   
natalijax
ne da cu poludit neg cu zadavit i muza i njegove macke,uleti mi macka i ode izmedu elemenata kuhinje i nebi izasla,joj naganjala sam je sa muhotucem,vrazje macke ,tlak mi skocio na 200,al nebi to problem bio ona se zavukla i ko zna koliko je bila unutra fujjjjjjjjj ko zna di mi je plazala,jer vi imate problema sa mackama
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kad ja pocnem uredovat
8.8.2009 20:23:48   
natalijax
ima li ko lijeka za touser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
8.8.2009 20:35:22   
Thea
dovest ću ti ja svoju kujicu Linu i onda više neče mačke niti blizu dvorišta.Tako je bar kod mene otkad ju imam...user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 3
8.8.2009 20:35:33   
buduća mamica
jel izašla maca?

Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
8.8.2009 20:39:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu buduća mamica)
  Neposredna veza do poruke: 5
8.8.2009 20:40:43   
lema
Ja imam problema sa tim ......... JOOOOOJ živimo u kući koja ima dvorište ali znaći to je ko glavna zgrada je ispred nas a mi smo u dvorištu ćim malo otvorim vrata evo ih u kuću ali su divlje a ima ih miljon i da bude još bolje susijedi ih hrane i samo se skupljaju . Ne mogu ni dijecu pustit vani a tako je ljepo ograđeno dvorište da nemogu nigdje van . Sve je usrano od njih.Zvala sam veterinarsku stanicu pošto sam vidjela da imaju većina bijeli proljev sluzav i bilo me strah za klince i on je reko da ih oni više ne ubijaju ali da je to 100% maćja zaraza da su bolesne i da kupim otrov za štakore i stavim i u hranu jer da može to biti jako opasno za dijecu... Ali naravno nisam to napravila pa mi je mama rekla da ima za kupit nešto što pošpricaš i njima to smrdi i ne dolaze!!!!!! ili ću kupituser posted image

Neposredna veza do poruke: 6
8.8.2009 21:47:16   
natalijax
je izasla je mijaukala ko luda,i onda je muz dozvo jedva izasla,kaze muz srce je kucalo ko ludo

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 7
8.8.2009 21:49:34   
lema
Uplašila se više od tebe jadna mora da si je dobro naganjalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
8.8.2009 21:55:52   
dami
Potpisujem cvrčku. Mi imamo jednu macu uglavnom je vani ,ali zimi dopustimo da spava na jednom svom mijestu. Dovoljan joj je moj pogled pa da zna gdje joj je mjesto, vani ili unutra.
Pokušaj biti malo nježnija, namami je hranom ...

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 9
8.8.2009 21:57:25   
Ruža
Joj Natalija i ja ratujem sa njima, jedna mi uredno vrši nuždu kraj ulaznih vrata.user posted image  Kad ni trava na tom mjestu više neće rasti?user posted image Uzela sam neko sredtvo što se našprica pa  ih jedno vrijeme nije bilo, sad ih opet vidim.

Samo luda mama...

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 10
8.8.2009 22:07:59   
natalijax
jednog macka ne ovog,drugog je uzo moj muz i bio je unutra da bi moj muz ocistio jedamput wc,i onda sam morala ja,da bi ta maca toliko grebla po trosjedu,znala mi isprevrtat novine i ja je izbacila,al izbacila sam je vise iz razloga kad sam procitala kaj maca prenosi sa govancima,a ovaj danas koji se uvuko se udomacio i mrtvo ladno ude u kucu,ja mislim da ce bjezat sutra od mene ko vrag od tamnjanauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 11
8.8.2009 22:09:00   
natalijax
o ruzo reci kaj si uzela i moja sveki poludi na macke,svaki dan na drugoj sjedalici spava

Neposredna veza do poruke: 12
8.8.2009 22:11:01   
Ruža
U poljoprivrednoj apoteci trašiš, u spreju je. Sutra ti pogledam kako se zove pa i napišem.

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 13
8.8.2009 22:14:22   
natalijax
ruzo bumo u zatvoru zavrsile,mi smo zlostavljaci zivotinjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
8.8.2009 22:14:29   
ZVRK
natalijax a kakva je to riječ uredovatuser posted image
kada sam vas pročitala šta ste pisale sam (kao)shvatila

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 15
8.8.2009 22:15:56   
natalijax
zvrk,nesmijem sad bas pisat konkretnouser posted image znas da se zlostavljanje zivotinja kaznjavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 16
8.8.2009 22:15:59   
lema
Ja osobno nisam skužila tu rijeć šta bi bilo ali sam skužila temu kad sam proćitalauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 17
8.8.2009 22:16:17   
Ruža
IZVORNA PORUKA: natalijax

ruzo bumo u zatvoru zavrsile,mi smo zlostavljaci zivotinjauser posted image user posted image user posted image user posted image

A ne draga, ovo im samo smrdi pa ne prilaze. Ne mogu se otrovati time.user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 18
8.8.2009 22:16:45   
dami
Valjda to znači: stavljati u red user posted image
Tako sam ja to prevela.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 19
8.8.2009 22:17:12   
Ruža
Cure: uredovati = uvoditi red

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 20
8.8.2009 22:17:37   
natalijax
IZVORNA PORUKA: dami

Valjda to znači: stavljati u red user posted image
Tako sam ja to prevela.user posted image
tako bas takouser posted image user posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 21
8.8.2009 22:17:39   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: lema

Ja osobno nisam skužila tu rijeć šta bi bilo ali sam skužila temu kad sam proćitalauser posted image user posted image user posted image

tako sam i ja pa sam zato lijepo pitala

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 22
8.8.2009 22:19:49   
natalijax
ooooooo ruzo to mi treba,bit ce sveki presretna,a i ja sam neznam kak ce muz i svekar bez macora to su njihovi ljubimci,jos u basti kopaju,pa mi tam pisaju po paradajzu i papriki,mislim ako uspiju dic nogu ko pasuser posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!