Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kad odrastem, bit ću... 19.11.2008 13:18:14
|
|
|
|
ninolina
|
Ja sam oduvijek htjela biti teta u vrtiću (zato valjda imam toliko klinci), ili frizerka. Moji recimo Tin od hoće biti programer kompijutora, dok mala sve što je vezano za crtanje neka dizajnerica. Oboje na tatu . Ovo treće je još premalo da bi nam reklo al samo olovke, bojice tako da čemo vidjeti
|
|
RE: kad odrastem, bit ću... 19.11.2008 15:55:50
|
|
|
|
Dajana
|
Dok sam još bila u vrtiću htjela sam biti glumica, pjevačica i klizačica. Ali onda je bilo drugo vrijeme. Jedan moj sin dok je bio u vrtiću, moja mama ga je bila pitala šta bi htio biti kao veliki a on joj je odgovorio da će on biti GOSPODIN BAOTIĆ. Ha,ha, uvijek je volio autiće.
|
|
|
|
RE: kad odrastem, bit ću... 28.11.2008 10:27:48
|
|
|
|
sanjarica
|
ja sam zeljela biti profesorica.ipak sam zavrsila za menadzericu.sve je to ok.a sad zelim da sam glumica,psiholog ili psihijatar.
|
|
RE: kad odrastem, bit ću... 28.11.2008 20:38:49
|
|
|
|
dami
|
BOGATA !!!!!!!!!!!
|
|
RE: kad odrastem, bit ću... 28.11.2008 20:45:06
|
|
|
|
maslacak
|
Doktorica, ali nažalost bojim se krvi..
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!