|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kad odrastem, bit ću...
19.11.2008 12:34:27   
Florijan Jakov
...doktor, vatrogasac, frizerka, što ja sve znam što...mislim da smo svi maštali o tome kao dječica...

...što ste vi željeli biti...

..što vaša djeca žele biti...

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kad odrastem, bit ću...
19.11.2008 13:18:14   
ninolina
Ja sam oduvijek htjela biti teta u vrtiću  (zato valjda imam toliko klinci), ili frizerka. Moji recimo Tin od hoće biti programer kompijutora, dok mala sve što je vezano za crtanje neka dizajnerica. Oboje na tatuuser posted image . Ovo treće je još premalo da bi nam reklo al samo olovke, bojice tako da čemo vidjeti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
19.11.2008 15:55:50   
Dajana
Dok sam još bila u vrtiću htjela sam biti glumica, pjevačica i klizačica. Ali onda je bilo drugo vrijeme.
Jedan moj sin dok je bio u vrtiću, moja mama ga je bila pitala šta bi htio biti kao veliki a on joj je odgovorio da će on biti GOSPODIN BAOTIĆ.
Ha,ha, uvijek je volio autiće.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
28.11.2008 10:27:48   
sanjarica
ja sam zeljela biti profesorica.ipak sam zavrsila za menadzericu.sve je to ok.a sad zelim da sam glumica,psiholog ili psihijatar.

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 4
28.11.2008 20:38:49   
dami
BOGATA !!!!!!!!!!!user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 5
28.11.2008 20:45:06   
maslacak
Doktorica, ali nažalost bojim se krvi..

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!