Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 17:34:39
|
|
|
|
kitty
|
sa papirnatim vrecicama za penziju je pa bi uzela onaj philipsov novi... ah zeljice
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 17:35:34
|
|
|
|
bubac 1
|
mi imamo na vodeni filter
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 17:40:41
|
|
|
|
leilany
|
prvo pozz svima.... ...trenutno imam na vrecice;a htjela bi na vodu,posto imam psa,i pticu, a u 5 mjesecu mi dolazi moja ... ..pa ak neko ima prijedlog za neki dobar vodeni usisavac..
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 17:43:06
|
|
|
|
Ruža
|
Ljetos upila samsungov sa platnenom vrećicom. Skroz mi je o.k., usisam obrišem i sve čisto.
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 18:27:13
|
|
|
|
božica
|
sa papirnatim vrecicama gorenje
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 18:45:58
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: božica sa papirnatim vrecicama Zanussi
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 19:30:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam sa hepa filterom i razočarana sam, kad ga hoću očistiti davim se! Ja bi onaj sa vodenim filterooom!!! Uaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 5.2.2009 19:31:55
|
|
|
|
bubac 1
|
ja imam s vodenim filterom i muž mi je oduševljen jer usisavanje je njegov posao.
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 6.2.2009 7:24:13
|
|
|
|
sanjalica
|
s vodenim filterom.... predivno očisti, ali trebam oružani list za njega... jako je težak i malo mi ide na živce pripremanje za rad i pranje poslije ....
|
|
RE: kakav usisavač imate... 6.2.2009 10:10:17
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica s vodenim filterom.... predivno očisti, ali trebam oružani list za njega... jako je težak i malo mi ide na živce pripremanje za rad i pranje poslije .... ali osim toga sam zadovoljna s vodenim.
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 9.2.2009 15:19:50
|
|
|
|
Marta j
|
Dal koja od vas ima usisavac onaj bez zvuka ako ima kakva su iskustva? Ja bi ga htjela kupiti al neznam kakav je.
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 9.2.2009 20:36:22
|
|
|
|
Kika83
|
običan sa papirnatim vrečicama
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 9.2.2009 20:38:33
|
|
|
|
Ira_
|
IZVORNA PORUKA: mala25 običan sa papirnatim vrečicama AEG Nadam se da će skoro riknuti da mogu kupiti vodeni!
< Poruku je uredio Ira_ -- 9.2.2009 20:41:14 >
|
|
|
|
RE: kakav usisavač imate... 17.4.2009 12:58:22
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica s vodenim filterom.... predivno očisti, ali trebam oružani list za njega... jako je težak i malo mi ide na živce pripremanje za rad i pranje poslije .... mi isto imamo s vodenim filterom... i sve je super ..osim što smo se trebali priviknuti jer je dosta glasan... i pranje poslije nam ide na živac... al barem vidim da je sve poslije čisto ko suza
|
|
RE: kakav usisavač imate... 17.4.2009 13:01:28
|
|
|
|
novamama
|
napokon dobar, nadkon dva neuspjela pokušaja - phillips svjetlo plavi (jako bitno ), 450 W usisne snage (e to je važno)...
|
|
RE: kakav usisavač imate... 17.4.2009 13:11:59
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Dal koja od vas ima usisavac onaj bez zvuka ako ima kakva su iskustva? Ja bi ga htjela kupiti al neznam kakav je. Ja imam taj ultra silence od elektroluxa. Kad je na najtiše se stvarno malo malo čuje a kad se pojača na najjače čuje se ali opet ne grmi ko svi ostali. Puno je tiši od drugih. Biće mi super za bebu. Dok beba bude spavala u sobi ja ću moć usisat cijelu kuću a da njoj ne smeta.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.4.2009 18:48:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16
Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!