Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 14:15:21
|
|
|
|
tiha
|
na dmovoj stranici cekaj stavit cu tu mozes i knjigu narucit sa vasim slikama vec od 69 knna dalje
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 14:15:27
|
|
|
|
sanjalica
|
mislim da kod nas to izrađuje jedan foto atelje (što tebi, naravno, ne znači puno, ali ako to rade kod nas, onda to sigurno rade i u metropoli)
|
|
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 14:17:47
|
|
|
|
tiha
|
skines program ako hoces knjigu sa slikama i sama podesis kakao sta hoces i narucis i oni ti isporuce u najblizi dm... tako i za majice i sve ostalo ima velik izbor narucis i pokupis u dmu
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 14:20:21
|
|
|
|
sanjalica
|
znaš li možda koja je cijena majica sa fotkom ? može li se to naručiti i u dm-u ili samo internetom ?
|
|
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 14:28:23
|
|
|
|
Dora04
|
Mislim da to možeš u svakoj foto radnji (barem u Rijeci), ja sam prve godine Doru slikala s Djedom Božićnjakom, imala je 5 mj, druge godine mu nije htjela sjest u krilo, plakala je za poludit pa smo stavili neku običnu sliku.
|
|
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 14:32:14
|
|
|
|
troubled
|
dm, tisak....sve možeš srediti online.... a mislim i da svaki fotograf koji drži do sebe ima istu uslugu ja sam prije par godina bila napravila takve s paulinom slikom i poklanjala bakama i djedovima za božić
|
|
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 15:24:04
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ovo mi je odličan poklon,ali neznam šta bi od svega toga uzela.... Jel netko nešta uzimao preko ovoga?
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 19:29:27
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Ovo mi je odličan poklon,ali neznam šta bi od svega toga uzela.... Jel netko nešta uzimao preko ovoga? Ovo je stvarno odlično! I mene zanima jel netko uzimao što?
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 13.11.2008 21:52:22
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ružo moja izgleda nitko nije takvo nešta uzimao,a ja bi baš htjela..
|
|
RE: kalendar sa slikom djeteta 5.12.2008 15:42:02
|
|
|
|
maja
|
Ja kalendar izrađujem sama, malo muke ali slađe kada nešto napraviš sam. Napravila sam ga prošle godine, ove godine samo promjenim datume i sliku!!!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!