Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:13:52
|
|
|
|
Zvonki
|
Vrlo, vrlo sličnu imamo i mi. Ali ja sam odmah za kinderbet jer je beba (barem su naše) vrlo brzo preraste. Već za 2 mjeseca sam je micala iz nje i sklapala kimbač. Tako da, moj savjet je kinderbet.
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:20:10
|
|
|
|
Bebys
|
kolijevka ti je za jako jako malu bebu dok ne moze ustati...tj. sjediti..to zavisi od bebe do bebe...ali meni je to fino ako je vec imas iskoristi je ...to mi je super... a krevetic je naravno za sve daljnje vrijeme..
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:28:41
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam za krevetić,a krky je bila stavila slikice svojih koljevka u kojima su bili twisi i
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:29:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nisam probala kolijevku, nisam imala želju pa smo odma uzeli kinderbet
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:30:54
|
|
|
|
elle1
|
slazem se s curama
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:36:37
|
|
|
|
Ninaa
|
Moja je odmah išla u krevetić, kuma ima i kolijevku ali znam da je mala u njoj bila jako kratko.
|
|
[Obrisani korisnik] 21.6.2010 8:43:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:53:11
|
|
|
|
danery
|
ne znam za fixiranje,čini mi se da ne mogu a to za skučeno dobro kažeš.... a i kad babe jurnu na dijete,nema diranja i vađenja iz zipke ako im je život mio samo eto što mislim da će to jako kratko biti u upotrebi....sreća pa sam ju dobila,a ne kupovala,al i s tim eto
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 8:53:39
|
|
|
|
tita
|
Mi smo kupovali samo krevetić,ali bi bilo pametno da izmisle neki koji se ljulja sam ,za sve nas mame koje smo razdrmali krevet od ljuljanja!!!!!
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 9:05:09
|
|
|
|
Ninaa
|
Sve kollijevke koje sam vidjela ti dolje negdje imaju jedan drveni dio koji kad izvučeš se ljulja a kad staviš je fiksno pogledaj malo. Kad već imaš i sviđa ti se a i ak imaš mjesta stavi u sobu krevetić a u boravak ili već negdje di će ti ići gosti kolijevku da ti baš ne idu u sobu. Moja je tak u boravku imala putni krevetić pa je tamo bila da nemam promenadu po katu i po spavaćoj sobi.
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 9:07:15
|
|
|
|
danery
|
joj ninaa nama je sve gore,pa mi baš i ne znači puno to kolijevka amo,krevetac tamo
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 9:08:05
|
|
|
|
njanja
|
nisam imala, nije bilo ni potreebe...jan je prva 3-4 mj spavao u svom kindaču, a onda se doselio kod nas gdje bio sljedećihj ohoho mjeseci, sada je opet u svom krevetu i mislim da će biti sigurno još 1 godinu-max 2 dok ga ne preraste i kupimo mu pravi krevet ako imaš, zašto ne?
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 10:10:36
|
|
|
|
cuba
|
Meni su kolijevke super , kad smo za R gledali mislila sam uzet i jedno i drugo al smo na kraju ipak krevetić. Ako već imaš oboje, možeš koristiti kolijevku prvih par mjeseci, moja je sekica u njoj spavala do 6mjeseca.
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 10:12:49
|
|
|
|
adryosijek
|
to je sasvim bezpotrebno bacanje novaca(koljevka) ... moja mala spava samnom vec 2 mj imam krevetic prenosni ,jel ko ce vuc onaj drveni za italiju ,al po noci mi lakse sam bacim sisu i to je to da nekocam po mraku...
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 10:15:09
|
|
|
|
danery
|
do 6.mj?? wow al znaš,ja sve to gledam sa genetske strane...ja i mm smo povisoki,pa me sve strah da za mj.dana naš ne viri iz kolijevke na sve strane...kao hobotnica
|
|
[Brisano sporočilo] 21.6.2010 10:26:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 12:05:44
|
|
|
|
Anoniman
|
ja imam kolijevku još od sebe postavili smo ju za svako dijete još prije nego sam rodila, sve lijepo aranžirali.... i onda su moje sve 3 curke spavale prva 2 mjeseca kraj mene na krevetu, a kolijevka je bila za ukras, odnosno, počela mi je tamo smetati dok prolazim pa sam ju maknula na tavan i stavila kindač... e sad, kako koja, uglavnom, na kinderbet su se navikle do godine dana, a K. i kasnije, sa 2 godine! ponekad se pitam - čemu to uopće služi!?
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 12:10:38
|
|
|
|
Bebys
|
meni je koljevka jako jako ljepa stvar i da sam je imala bila bih sretna..mali je prostor u stanu...pa zato..inace mi je to super.. zasto ne...pa sta i par mjeseci...nema veze... ja sam imala i seka moja je imala...i to mi je fantasticno...
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 12:21:53
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: danery al znaš,ja sve to gledam sa genetske strane...ja i mm smo povisoki,pa me sve strah da za mj.dana naš ne viri iz kolijevke na sve strane...kao hobotnica Šteta što nemam na kompu sliku nego je u albumu. Ja i mm doazimo pogledati u njenu sobu jel sve OK a ona noge izbacila skroz kroz kolijevku, i leži na trbuhu. Ma presmješna slika.
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 13:30:59
|
|
|
|
anaxx
|
mi nemamo koljevku nego košaru na kotačićima, onu starinsku... nešto slično ovome ali s kotačićima što je jako praktično jer ju mogu voziti po cijelom stanu i malac mi spava uvijek uz mene, prvih mjesec dana... mislim da se i beba dobro osjeća u njoj jer kad je onako sitna mislim da joj paše da je i prostor oko nje manji ( pa do rođenja i živi u jako stisnutom prostoru) ja sam spavala u njoj kad sam se rodila, pa tako i moji klinci spavaju prvo u košari... do od prilike 3-4 mjeseca starosti, a onda u krevetić... starijem smo za treći rođendan kupili veliki krevet i od tada spava u svojoj sobi... tako će nadam se i ovaj drugi...
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 13:35:48
|
|
|
|
danery
|
jao anaxx ova je predivna...i mm imao istu takvu kad je bio mali,ali uništena je...meni baš žao zbog toga... ja bih radije ovakvu nego onu što imamo...
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 13:40:21
|
|
|
|
anaxx
|
i moja je već odradila desetak bebica, ali se još drži, ja sam samo sašila novu presvlaku i promjenili smo madrac i spužvu... ostalo je sve sačuvano... i ja volim što mi dječica spavaju gdje sam i ja...
|
|
[Obrisani korisnik] 21.6.2010 14:07:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: kolijevka vs. kinderbet 21.6.2010 14:34:02
|
|
|
|
Puli
|
ovakvu je meni krky posudila za c. spavala je u njoj do 5 i pol mjeseci (vjerojatno bi još da c. nije skužila kako se ustati na noge u kindaču pa me bilo strah da to ne napravi u košari) bila mi je u boravku,u njoj je spavala po danu po noći u kindaču
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!