Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 21.2.2015 22:11:14
|
|
|
|
nunač
|
Nisam vidjela nešto slično. Pada mi na pamet jedino kauč na razvlačenje. Ili da baš date napraviti takav...
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 22.2.2015 10:37:31
|
|
|
|
nunač
|
možda ovako nešto, pa da joj, dok je još mala, okrenete ovu slobodnu stranu prema zidu, da ne padne a kad poraste, može se razvući u veći krevet. http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S49907213/#/S29907228 moram priznati da nisam na taj način razmišljala, moje su sve išle odmah u obični veliki krevet, cure dobile ogradicu i navikavale se. Brigi mi je sad na knap sa kindačem, ima još 10ak cm do kraja njoj sam gledala ovo: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S39887442/ sviđa joj se jako, samo si mislim isplati li se ili je bolje i njoj odmah uzeti krevet i šlus...
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 22.2.2015 10:43:51
|
|
|
|
Sunshine28
|
tnx. nunac na prijedlozima.....jos cu vidjeti....uvjerena sam da ovo sto zelim postoji, samo moram to pronaci, ako ne onda neka alternativa, vidjela i ja u Ikeai jedna zgodan krevet....
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 22.2.2015 12:46:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja nisam to nigdje vidjela,al ni ne kuzim bas kakav je to krevet Ja cu L prebaciti u normalan krevet ali cu staviti i onu zastitu da ne moze pasti
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 24.2.2015 11:48:36
|
|
|
|
keyt
|
Sunny, točno znam što tražiš, ali bojim se da ti neće biti jednostavno naći takav krevet. To je onaj s ogradicom do polovine kreveta po dužini, a ogradica (visoka 10-ak cm) je presvučena s mekanom, spužvastom rolom, valjkom. Ima ga moja frendica za svoje klince, ali oni su ga dali izraditi po mjeri, tako da ako ga ne pronađeš, nije loše da ga daš izraditi.
|
|
|
|
RE: krevet sa mekanim stranicama 25.2.2015 9:07:41
|
|
|
|
Sunshine28
|
buba vidjela sam sve te krevete iz Ikee, dobri su mi ali me kod njih muci to sto su "produljivi" sto znaci svaki malo kupovinu novih madraca i podnica ili tak da mislim da cemo na kraju kao prijateljica od keyt - dati napraviti krevet....
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!