Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: krvarenje nakon kerizaže 10.4.2016 23:03:39
|
|
|
|
noemaa
|
Ja sam krvarila cc.dva tjedna. Isto nisam prva dva dana kad sambila u bolnici i onda je pocelo. To je normalno.
|
|
RE: krvarenje nakon kerizaže 12.4.2016 13:06:37
|
|
|
|
Danira
|
Rosalye,nakon kiritaze sam oskudno krvarila,vise kao iscjedak,taman kad sam mislila da je gotovo isto mi se nakon nekih 5 dana dogodio izljev Tak da se ne brines to je normalno.
< Poruku je uredio Danira -- 12.4.2016 13:08:17 >
|
|
|
|
RE: krvarenje nakon kerizaže 22.11.2021 4:12:34
|
|
|
|
reviewbook
|
I very much agree with this sentence. When your personal life is gone, remember to notify me, it means you are going to be promoted. I very much agree with this sentence, life and work, we choose to work because of life, and work makes us neglect life. When you want to get promoted, you have to sacrifice more of your private time to work. Anne Hathaway is a movie actress that the editor likes very much. She has been nominated for many awards and Oscars. voip phone system service provider A very interesting website
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!