|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   lazi trudne dubrovcanke
3.10.2009 22:38:09   
mama mery
ovu smo temi imali pod nazivom "sirotica"

Tridesetogodišnja žena javnosti je ispričala da su njezine nevolje počele proljetos kada joj je poginuo mladić na putu roditeljima u inozemstvo. Nekoliko dana nakon njegove pogibije otkrila je da je trudna, ali kako je dobila otkaz u jednom trgovačkom lancu, prema njezinim riječima, nije više mogla plaćati podstanarstvo i završila je na ulici. U ratu je, kako je kazala, ostala bez oca, a s ostatkom obitelji nije u kontaktu. Jedna od njezinih bivših kolegica rekla je kako su svi koji je poznaju bili u šoku kad su pročitali tu priču u novinama, piše Dubrovački vjesnik. Kolegica je ispričala da se 30-godišnja trudnica na poslu predstavljala kao Lana te da je u Dubrovnik došla iz Rijeke prije nekoliko godina. Ondje je 'krala iz ureda i od kolegica i zbog toga dobila otkaz', a često je, kako dodaju, 'glumila nesvjesticu i bila na lažnim bolovanjima'. Na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća razgovaralo se i o tome da joj se na korištenje dodijeli jedan gradski stan.U svemu je, izgleda, istinito samo to da je Marta trudna, da nema stan i da je nezaposlena. Sućut kod ljudi koji su joj uplaćivali novac, najviše je izazvao dio o poginulom mladiću čija obitelj ne želi čuti za nju, o otkazu koji je dobila i njezinom životu u kontejneru. Koja je prava istina o trudnici Marti? Prema Dubrovačkom vjesniku, Marta je u sedmogodišnjoj vezi s osobom koja je rođena kao žensko, a predstavlja se kao muško, zbog čega ne može biti otac djeteta. Zato je, kako je najavila prijateljima, željela ići na umjetnu oplodnju kako bi njih dvoje imali dijete. A izgleda da mladić, koji je prema njezinoj priči, poginuo na putu za Njemačku, nije ni postojao. Ni Marta ni njezina prijateljica nisu željele komentirati situaciju.

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: lazi trudne dubrovcanke
3.10.2009 22:48:21   
dami
Ajme meni ,koja zbunjola.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
3.10.2009 22:52:29   
Monica
Ne mogu vjerovati šta još neće biti kod nasuser posted image
Kako samo ima hrabrosti tako stati pred novinare a svjesna da je sve to laž
Nadam se da će uplačeni novac doći u prave ruke

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 3
3.10.2009 22:53:13   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image neznam dal ista napisati na ovo

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 4
3.10.2009 22:53:23   
Anoniman
zamisli ti nje user posted image user posted image cega i kakvih ljudi sve nema na ovom svetu user posted image user posted image

(Odgovor članu dami)
  Neposredna veza do poruke: 5
3.10.2009 22:53:45   
MaTana
Ovo je živa istina, bas sam danas mislila staviti temu, jucer mi mama sve to ispricala... Inace, njezin decko koji je rođen kao cura je moj bivsi prvi susjed, i njih dvije su tamo zivjele godinama... Navodno, kad je ova ostala trudna (navodno sa nekim skladistarom  u bivsoj firmi) bile su prekinule, jer je ocito varala, onda su slozile pricu da su isle na umjetnu, i sada je ova sto je trudna smislila tu pricu...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 6
3.10.2009 22:56:37   
CallamityJane
ajme stvarno ne znam sta reci na ovo sve user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 7
3.10.2009 23:00:49   
MaTana
Ja kad sam citala pricu, bilo mi je sumnjiva, jer znam puno ljudi po gradu i nekako bi vec saznala za to... A kad mi je mama jucer pricala, nisam znala bi li se smijala ili plakala!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 8
3.10.2009 23:01:37   
MaTana
Evo ako hocete detaljno procitati ...
http://www.dubrovacki.hr/clanak/11755/tuzna-prica-nije-istinita

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 9
3.10.2009 23:02:35   
Anoniman
no comment!

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 10
3.10.2009 23:06:44   
MaTana
ja sam jucer kod mame samo blejala u nju i ponavljala :" A lažeš!!!" user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
3.10.2009 23:07:54   
nancy
a svi mazu i lazu

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 12
3.10.2009 23:11:58   
MaTana
jest da svi mazu i lazu, ali da bi netko bio sposoban ovako nesto smislit, i jos otici u novine sa tim, u malom gradu kao sto je Dubrovnik, pa tu svatko zna tko gdje piša, a kamoli jos takvo nesto...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 13
3.10.2009 23:24:25   
mrkvač
Stvarno nema se tu šta komentirati!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 14
3.10.2009 23:34:39   
karoca
Joj Matana tek skontah sad o kome je riječ, pa oni su tu iza kuće, mm mi je dosta ispričo o njoj ja ih viđala za rukicu se vode(ma da te gad uhvati!)još prije 2,5 god kad sam bila trudna s Marom.
Neki dan mi mm reko trudna je ona jedna pa smo se čudili kakouser posted image (jedino umjetnom oplodnjom) kad ona našla pravog meštra s pravim alatom.
Žao mi je ljudi što su nasjeli na takve izmišljotine.

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 15
3.10.2009 23:36:00   
MaTana
Pa napisala sam ti neki dan da smo ja i ti bivše susjede!!!

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 16
3.10.2009 23:37:51   
Nika 24052006
Stvarno ljudima pada svašta na pamet.Još jedan dokaz da ljudskoj gluposti nema kraja.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 17
3.10.2009 23:56:31   
pepeljuga
ma zivi uzas,stvarno nemos virovat sto su ljudi sve sposobni....user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
4.10.2009 4:59:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 19
4.10.2009 11:39:47   
tikica_69
Ovo ce sigurno nas ministar Milinovic iskoristiti kao dodatno pojasnjenje zasto nevjencani partneri ne bi trebali ici na potpomognutu oplodnju user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
4.10.2009 12:19:56   
lavica81
e što reći na ovu temu nego SRAMOTA!!!
danas stvarno ima toliko ljudi kojima je pomoć itekako potrebna ali zbog ovakvih kretena, pomoć neće dobiti. sigurno će se i oni koji su inače uplaćivali novac i htjeli pomoći sada zapitati što je stvarno istina o tim ljudima koji traže pomoć.

što se tiče dotičnog para, već mi je palo napamet ranije otvorit ovu temu ali nisam bila sigurna da li se radi o baš toj Marti.
mogu samo reći da su živjele (jer je rječ o dvije cure od kojih jedna pije hormone da postane muško) u iznajmljenom stanu poviše mene, ona nikad nije znala reći dobar dan kad bi se srele u skalama a da ne govorim da su usred noći pobjegle iz stana neplaćenih računa a ostavile poruku da moraju hitno napustit zemlju da bi ih sutra vidila kako šeću po gradu.
te iste dvije cure su poplavile svoju banju (nalazi se poviše moje) pa su slijedom toga poplavile i moju. iz plafonjere mi je liptala voda, cijeli plafon je bio mokar, voda mi je ušla u sobu i dnevni, a nije im palo napamet sić i izvinut se a da ne govorim  o tome kad me srela u skalama zgrade da je okrenula glavu. toliko o kulturi dotične Marte.

meni je jedino žao tog djeteta.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 21
4.10.2009 21:21:34   
Kika83
Katastofa

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 22
4.10.2009 21:53:13   
Marta j
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ne znam više šta je istina,ali zbog ovakvih ljudi misle da su svi varalice i onda možda otepeš nekoga kome stvarno treba pomoć i ne vjeruješ nekome tko govori istinu

Slazem se

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!