|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   loše prodavačice
6.8.2009 12:27:52   
buduća mamica
a što sam se naživcirala danas. mrzim kada zaposle prodavačice koje pojma nemaju šta prodaju. konkretno u mtč trgovini, prodaju samo robicu za bebe, ja danas bila vidjeti jel im stiglo šta zimskoga, i pitam žensku jel su dobili plišane štramplice a ova raširi oči i pita mene a šta vam je to....poludila...okrenula se i otišla... user posted image .a baš sam htjela kupiti jednu sitnicu za bebe pošto je jučer sjela plača...uglavnom ljuta sam a to nije jedini primjer, ima takvih bisera još... user posted image  
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: loše prodavačice
6.8.2009 12:45:15   
Njofra
Ima ih ima o daaa.. bisera na svakom koraku. Najgore mi je ići po trgovinicama tražiti robicu ili tak nekaj za kikiće upravo zbog toga kaj moram neizbježno komunicirat s tak nekim. A zato volim velike trgovačke centre kaj niko s nikim nikaj nema dođeš vidiš kupiš ili ne.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 2
6.8.2009 12:48:24   
dominik
opcenito ne volim ljude koji se ne potrude upoznati sa poslom koji ce obavljati...ja u tl i pitam zensku na odjelu jel imaju traper haljine i ona veli joj ne znam pogledajte ja sam tek tu 2 dana...halloooooo imas tri j...ne police sa robom za taj uzrast pa kaj je to problem?????????'nebi mi ni kune dobile takve krave

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 3
6.8.2009 14:44:35   
lueman

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

a plišane štramplice a ova raširi oči i pita mene a šta vam je to....

no, nije da branim nezainteresirane prodavačice ali bojim se da je trgovački naziv malo drugačiji, pa nemojmo ženu osuđivat kaj nije znala kaj mislišuser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2009 14:47:36   
joszde
i ja sam takvo nešto i još gore stvari doživjela i zato me srtašno ljuti kad netko takav kome se neda raditi zauzima radno mjesto onome tko želi i hoće raditi ali kakva nam je država kaj se čudimo.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2009 14:49:13   
mala pcelica
valjda može da zna šta je pliš,a šta su štramplice i nemora biti najpametnija da skuzži šta žena traži .... onda je stvarno glupa ako to ne zna... a gdje ima mtč dućan za bebe?

< Poruku je uredio mala pcelica -- 6.8.2009 14:57:28 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 6
6.8.2009 14:53:00   
lueman
no, za mene su štramplice ono kaj djeca(i žene) nose ispod hlačauser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
6.8.2009 14:54:12   
lueman

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

....  a gdje ima mtč dućan za bebe?

eto u čakovcu...varaždinu...a zasigurno i u metropoli(negdje)

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

Neposredna veza do poruke: 8
6.8.2009 14:57:03   
buduća mamica
mi imamo jedan u belom manastiru. to je inače jedina trgovina za bebe u ovom kraju za koju ja znam. al nije ni stvar u tome što ona ne zna što su plišane štramplice, nego kako je drsko odgovorila a šta vam je to i uopće nije bila raspoložena da mi išta pokaže. prošli mjesec sam kod nje kupila dva malena bodija i pitam imaju li što plišano, žena kaže nemaju a kad sam došla na blagajnu platiti ona slaže plišane majičice i hlačice, neke kompletiće koje nisam ni vidjela jer ženi očito nije stalo da ih proda. i još su bile neke lijepe ljubičaste i zelene boje, da mi je kulturno pokazala garant bi kupila nešto, a i mama mi je bila pa bi i ona garant uzela nešto za unuče....eto to me ljuti...rađe kaže da nešto nema nego da mora razmatati i ponovno slagati...ljenčine...

Neposredna veza do poruke: 9
6.8.2009 15:41:33   
joszde
koliko se sjećam ima u ozaljska končareva,malešnica blizu a.t.mimare

Neposredna veza do poruke: 10
6.8.2009 15:46:45   
uspavana
ima mtč-ovih trgovina skoro svuda...
jer daju licence...znam da ima i u osijeku..

a znaju ima lijepih stvari, a i jeftinih...kad bude akcija

a što se prodavačica tiče...ima stvarno svakakvih bisera!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 11
6.8.2009 16:37:29   
ivanaa
po meni su najgorje u tl city centru,bezobrazne i lijene

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

Neposredna veza do poruke: 12
6.8.2009 19:45:17   
koka
e draga moja, sad kad sam završila tu školu čitam i učim te trgovinsko poslovanje a pogotovo promidžbene aktivnosti, i pitam se???ma koji prodavač radi po tom sistemu ili kako bi trebao???jako malo...svima njima bi dala da si pročitaju to....jer su zaboravili biti prodavači!!!user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 13
7.8.2009 14:40:17   
uspavana
nažalost tako je!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
7.8.2009 14:45:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu uspavana)
  Neposredna veza do poruke: 15
7.8.2009 16:45:28   
ejmama
IZVORNA PORUKA: joszde

me srtašno ljuti kad netko takav kome se neda raditi zauzima radno mjesto onome tko želi i hoće raditi ali kakva nam je država kaj se čudimo.

Slažem se!

H 07 E 09

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 16
7.8.2009 16:50:19   
tikica_69
Ja sam alergicna na ove napuhane balavice po ducanima koje su sa svima na TI...izuzetno me to iritira jer sam bar 15 let starija od njih, a tako se trgovac ni ne ponasa....da sam i 15 let mladja mora ti se obratiti sa VI user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 17
2.11.2009 15:38:20   
buduća mamica
moram se vratiti na ovu temu, ona gospođa iz gornjeg mog slučaja (što ne zna što je pliš !!!) bila ja danas ponovno kod nje i tražim vunenu kapicu za kikića i znate što mi je kazala : mi vam držimo samo pamuk i PLIŠ, a  prije dva mjeseca nije znala što je pliš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očito je uzimala instrukcije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili su joj kazali da tako kaže user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pukla sam od smijeha kad sam izašla van user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 18
2.11.2009 16:25:56   
mišica 666
uf ja najviše poludim kad si idem kupiti grudnjak nosim 80 F i pošto živim u priuser posted image uglavnom toga broja nema pa mi pokušaju uvaliti npr. 95 c ili tako nešto nebulozno. katastrofa

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!