MiniMama -> RE: Koliko košta teta čuvalica? (1.10.2010 10:41:55)
|
IZVORNA PORUKA: mamulinčica Meni u biti treba samo za povremeno čuvanje,pa me zanimala ustvari cijena po satu za troje djece. cjena ti ide od 25 do 70 kn po satu. ovisi jel pricamo o studentici ili o odgajateljici u mirovini.. naravno da nije ista cjena radnim danom ili vikendom. ja sam sad zvala preko oglasa jednu zenu u kvartu koja cuva svog klinca i uzela bi jos jedno dijete da cuva uz svog. u oglasu je zvucalo super, veliko dvoriste, puno igracaka... stvarnost je daleko drugacija.. dvoriste totalno zapusteno, ne mozes dijete sekundu pustiti bez nadzora.. uzas, stara derutna kuca koja je usred zime frižider.. a cjena je 3000 kuna za 10 sati cuvanja s tim da cuva i subotom. užas. ali to je bas primjer pretjerivanja.. dok s druge strane imam jednu studenticu koja mi uskace kad sam bolesna pa mi pompogne kad sam kuci ili bas nemam izbora a moram nesto obaviti (ipak ne radim jos) i ona mi naplacuje 20 kn po satu. i to meni jer se poznajemo (iako joj uvjek ostavim vise), a inace naplacuje 30 kuna.
|
|
|
|