Snovi... (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

mirna -> Snovi... (8.6.2008 8:50:28)

U zadnje vrijeme sanjam samo neke noćne more:

danas sam sanjala da sam glumila u nekom ratnom filmu (bila je i n. kidman). Vani smo ručali, pa je došla neka vojska i upucala polovico ljudi za stolom u glavu. ostali smo morali sjedeti za stolom i donesli su nam kuhano meso od poginulih. morali smo ga jesti da nas ne bi ubili. još sada mi je zlo u želucu...[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Da li se netko kuži u tumačenje snova? Nemam pojma zašto sanjam ovakve stvari...

božica -> RE: Snovi... (8.6.2008 9:02:00)

e mirnić mirnić nije ćudo što imaš takve snove-jer to je sve što se ćita po novinama a mi to podsvjesno oš neš negdje sebi spremimo u naše glave.neznam kaj da ti velim  jer i ja znam gluposti sanjati.
ja u zadnje vrijeme sanjam sebe i muža kako negdje tutmarimo i kak smo mladi bez obaveza.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.6.2008 9:25:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

evanda -> RE: Snovi... (8.6.2008 17:33:46)

Uh....snovi su ti brrrrrrr..... vjerojatno si gledala sinoć onaj grozni film " Okrutni momci" ili tako šta.....ja isto sanjam gluposti ako gledam gluposti pred spavanje....a najgore je što te loš oslećaj od snova drži veći dio dana, bar mene....

njanja -> RE: Snovi... (8.6.2008 17:42:09)

Bok Mirna....ja sam jedno vrijeme bila opsjednuta sa snovima...često ih se sijećam, a sad sam u trudnoći imala svakakvih-npr da sam rodila na carski rez, da mi je puko vodenjak (to sam sanjala negdje u 30. tj)...I onda sam sama sebi objasnila da sanjam onoga čega se bojim, tj onoga na što ne mogu utjecati....i skolirala sam se i počela sam sanjati da mi se bebica jako smije.....
Kažu da su snovi naša podsvjest, naći ćeš odgovore u sebi.....samo se nemoj bojati svojih snova, bez obzira kakvi bili........

Stranica: [1]