Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
učite o seksu od pingvina 12.1.2009 21:51:59
|
|
|
|
piggy
|
Nakon što se proslavio kao maskota Linuxa, očito su mu dosadili priručnici operativnog sustava, pa je pingvin pronašao zanimljiviju literaturu i odlučio se okušati u Kama Sutri! Bilo je i vrijeme da se pingvin pozabavi nečim uzbudljivijim. Pogledajte kako mu ide, a pritom i naučite nešto novo Žena kleči na koljenima pružajući muškarcu oralno zadovoljstvo. Radnju je potrebno ponavljati što češće za što bolje rezultate! Muškarac leži na leđima. Žena sjedi na njemu s licem okrenutim od njega, održavajući ravnotežu rukama, podiže se i spušta u ritmu koji im odgovara. Zadovoljstvo zagarantirano! Žena s rukama na podu. Muškarac stoji iza nje pridržavajući njezine raširene noge. Ulazi 'u nju' te se pomiče naprijed natrag sve dok to mogu izdržati, jer ovo je malo zahtjevnija poza i ne preporuča se nakon jela! Muškarac leži na leđima, a žena na njemu s licem okrenutim prema njemu pomičući se gore dolje. Ova vježba dobro dođe i ako imate namjeru upisati tečaj jahanja! Muškarac prilazi ženi straga, ulazi u nju dok ona s jednom ili objema rukama na podu održava ravnotežu! Muškarac stoji uspravno pridržavajući ženu koja svoje noge ovija oko njegovog struka. Držeći ženu za bokove pomaže joj da nađu savršen ritam kako bi zadovoljstvo bilo obostrano! Žena leži na leđima s raširenim nogama. Muškarac je na koljenima između njezinih nogu, a ostalo znate i sami! Klasična poza 69 u kojoj partneri pružaju i dobivaju oralno zadovoljstvo! Muškarac i žena sjede jedan nasuprot drugom s ispruženim i isprepletenim nogama. Rukama održavajući ravnotežu pomiču se u zanosu strasti! Žena leži na boku s raširenim nogama. Muškarac pridržava njezinu nogu i penetrira! evo drage moje pa se pingvišite koliko ste od navedenih poza već probale?
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 21:53:43
|
|
|
|
tikica_69
|
piggy, ti moras pod hitno psihijatru koji lijecni slavne, oboljele od seksualne ovisnosti gdje to iscupa majke ti
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 21:54:03
|
|
|
|
lelo
|
I onda kažeš da nemaš ideja za sex teme.
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 21:56:48
|
|
|
|
Lady3
|
Piggy.piggy šta je to s tobom?Ti samo o sexu ovih dana. Ili ga imaš previše ili premalo doma.kud god pogledam cijela litanija sexa od tebe.Još češ se pretvoriti u sex gurua A što se tiče poza...ha izgubila sam se kod 6 brojanja... Pa si ti sad misli....
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 21:57:19
|
|
|
|
tonkica
|
Znala sam ja da je jedna seksi tema za tebe mačji kašalj!
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 22:00:18
|
|
|
|
tiha
|
sve sam isprobala znaci previse sam se pingvinisala? a majke ti odakle ti to bas je gubaaaaaaaaaaaaaaaaa.....al zamisli prave pingvine u svim tim pozama ahahhahhahahaa pingu pingu jao kad budem gledala taj crtic umirat cu od smijeha
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 22:01:39
|
|
|
|
Kika83
|
totalno si spaljena
|
|
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 22:43:55
|
|
|
|
Ruža
|
Piggy ostavljaš me bez teksta.
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 22:45:59
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 piggy, ti moras pod hitno psihijatru koji lijecni slavne, oboljele od seksualne ovisnosti gdje to iscupa majke ti
|
|
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 12.1.2009 22:49:26
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ima kja poza u kojoj se zaspe za vrijeme seksa/ maženja/ predigre .. brzo pitaj pingvaće
|
|
RE: učite o seksu od pingvina 28.1.2009 23:55:41
|
|
|
|
anne
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!