Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:39:04
|
|
|
|
mariola
|
Vidim cure vesela atmosfera danas a ja se tek sad priključila. Tikica je malo zločesta danas. Dala nam je za razmišljat!
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:40:09
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: mariola Tikica je malo zločesta danas. Dala nam je za razmišljat! Malo?? I previse
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:51:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Otkriti cu vam da se radi u loly pop lizaljkama, onim okruglima...fino su oble i tako to I to je zaista sve sto imam za reci na ovu temu
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:52:32
|
|
|
|
mariola
|
Joj kak si grozna
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:53:20
|
|
|
|
Wukovarka
|
Fine okrugle....svasta bi mi mogli pomisliti s tim
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:53:55
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Otkriti cu vam da se radi u loly pop lizaljkama, onim okruglima...fino su oble i tako to I to je zaista sve sto imam za reci na ovu temu pa nemrem vjerovat...ti fakat znaš bacit na kapaljku...ja bi i na guzicu progovorila!!! ...ma reči češ ti pa makar pozvonila na tvoja vrata da čujem u četiri oka!!! ...prava si nema šta!!!
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:54:48
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Otkriti cu vam da se radi u loly pop lizaljkama, onim okruglima... Kuda je samo ta lizalica setala po vama?
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:56:40
|
|
|
|
Marta j
|
Vidim da je tu veselo!!! Kod nas je seks sve al ne normalan,isprobali smo dosta toga,al moram reci da nije mm imao lude zahtjeve nego ja. al njemu nije bilo tesko udovoljiti.
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:57:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hmm... ima i Marta pricica...pa da cujemo
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 13:57:39
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Vidim da je tu veselo!!! Kod nas je seks sve al ne normalan,isprobali smo dosta toga,al moram reci da nije mm imao lude zahtjeve nego ja. al njemu nije bilo tesko udovoljiti. Martić kod mene ti je obrnito ali ista situacija!!!
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 14:02:09
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam si morala isprobati sve sto mi je padalo na pamet cak mi mm rekao da sam ludaaaaa. Neznam jel pametno otkriti sve. Al meni najdraze je bilo s toplom cokoladom.
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 14:03:23
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Ja sam si morala isprobati sve sto mi je padalo na pamet cak mi mm rekao da sam ludaaaaa. Neznam jel pametno otkriti sve. Al meni najdraze je bilo s toplom cokoladom. naravno da je pametno..možda nam daš ideju...ja znam da preferiram kostimiće!!!
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 14:08:59
|
|
|
|
piggy
|
opaaaaaaaaaa kako je ovdje zanimljivo joj kako znam pogoditi u živac
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 14:09:42
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: piggy opaaaaaaaaaa kako je ovdje zanimljivo joj kako znam pogoditi u živac druge da...mogla bi i ti nešto konkretno nabaciti da znaš!!!
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 14:16:08
|
|
|
|
sanjalica
|
da ... piggy uglavnom postavi sočno pitanjce i zbriše ....
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 15:21:35
|
|
|
|
tonkica
|
Joj Piggy, Piggy, kak znaš potpirit vatricu. I onda lijepo zbrišeš, a mi nek si mislimo.
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 15:26:09
|
|
|
|
dominik
|
sumnjam da je lizalica setala po njima, ak je obla razmislite malo di je bila...mm i ja probali sa shake od vanilije ajme umrla sam od smjeha kad je krenulo po trbuhu...jeb skakljiva sam sta mogu...a sto se tice prijedloga ako nekoga zaista volis pokusat ces nesto sto ti i nije bas na prvu sjelo...bar je kod mene tako...neke stvari i zavoljela
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 15.1.2009 19:28:22
|
|
|
|
Kika83
|
predložio je nešto u čemu mu nikad neču udovoljit
|
|
|
|
RE: neobični zahtjevi u seksu 19.1.2009 15:59:11
|
|
|
|
bunika
|
da..analni sex,jednom prilikom.to mi je koma
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!