k2203985 -> RE: ja sam za a on baš i nije (11.10.2007 21:58:02)
|
[image]http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] bok, moram priznat da me zbunila tvoja poruka...nije mi jasno kako ne znaš kak da započneš temu. prvo, da li imaš dokaz da ne možeš zanjet???? imala sam razmišljanja kao i ti, jer sam poprilično rizična skupina po pitanju mogućnosti zatrudnjivanja i kad me čopila panika jednom samo sam došla do dragog i bubnula u glavu:"kaj misliš o posvajanju djece"...naravno da me ošinuo pogledom i pitao od kud sad to pitanje iz vedra neba...rekla sam mu da sam malo gruntala o tome i da bi ja posvojila ak neću moć zatrudnjet. njihov obrambeni sustav radi na takav princip da ono što ne razumiju i ne shvaćaju-ODBIJAJU pa sam ja dobila odgovor :"pa naravno da ćeš moć zatrudnjet", ali ja sam postavila a šta ako neću... i onda je rekao da bi vjerojatno posvojio al da ne zna kad nije sad u takvoj situaciji. Poanta je u tome da ga dobiješ na šok, pa onda na ozbiljnije. u svakom slučaju kad i njima proradi biološki sat...htjet će bebu pa makar to značilo da posvoji...ali ipak TI MORAŠ IMAT POVJERENJA I OTVORENE MISLI PREMA DRAGOM jer ako to sad nemaš...onda ni ne planiraj djecu s njim!
|
|
|
|