|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Život na selu
15.1.2009 21:37:15   
anne
Škicala sam ovu Ljubav na selu.
Tako su selo idilično pokazali, bez ijedne negativnosti.
Svatko bi poželio tako živjeti.
Cijeli život živim u gradu i još Zagrebu. Nekak mi ga je dosta. Rado bi ga mijenjala za nešto manje, idiličnije, zdravije. Čak sam i sanjala da imam kokoši.user posted image
Bi vi gradske cure išle na selo?
A vi sa sela što kažete o svom životu?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Život na selu
15.1.2009 21:40:49   
lelo
Mi imamo vikendicu na selu u Zagorju.Lijepo je tamo otiči na friški zrak, sve je mirno i tiho, ali ima i negativne strane......
Npr. smrad svinjca od susjeda, opča katastrofa
Viječno nešto se mora raditi konkretno mi pljevimo vinograd, kosimo travu, špricamo voćke.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
15.1.2009 21:42:45   
Ruža
O sanjam si o kućici na selu od jedno 40-tak kvadrata, mir, tišina, mm i ja za jedno dvadesetak godina...
Može i kokice.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 3
15.1.2009 21:45:16   
Marta j
Jao ja se nebi mogla naviknuti u gradu prije godinu dana mm dobio ponudu da radi u zg i bili gore tjedan i ja nisam mogla vise i nije prihvatio posao,odgovara mi ovaj mir i zrak koji imam ovdje,jos kada se na proljece probudim i ujutro izidem na balkon i vidim samo vocnjak u punom cavtu.
Mi imamo stan u Splitu al je iznajmljen nece nitko da stoji,svi vise vole ovdje.
Ovako idemo jednom tjedno u st provedemo tamo cijeli dan i sasvim dovoljno,a i ode imamo sve sto trebamo-dr,trgovine,kafice,restorane i sve ostalo.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 4
15.1.2009 21:50:30   
Ira_
Ja cijeli život živim u gradu, ali bih voljela otići živjeti na selo. Imamo vikendicu u Orahovici, ali je izdvojena iz mjesta. Nema okolo susjeda, auta, ničega, samo prekrasna priroda, naša vikendica, potok ispred nje, mir i tišina ! Joj jedva čekam proljeće da idemo!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 5
15.1.2009 21:50:32   
Marta j
Da dodam ja nemam svinja,koka samo mace i psa i najbliza kuca mi je jedno 500metara tako da stvarno imam mir,tisinu.Tu gdje sam ja ima nas par kuca i svi imaju svoje vocnjake,tako da je stvarno gust tu ziviti mene kada je mm doveo ja se odusevila,do grada imam 5min voznje.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 6
15.1.2009 21:56:33   
tonkica
Škicala sam i ja malo, lijepo mi izgleda. Pogotovo onaj tip iz Jastrebarskog s vinogradom. user posted image
Meni je lijepo otić na selo kod mojih u Slavoniju, ali se nekak ne mrem zamislit da živim tamo stalno. Taj kraj mi se čini totalno zaboravljen, lakše je nać posao u većoj sredini nego tako negdje na selu, bar se meni tako čini.
Kućica negdje van grada, kad mm i ja budemo malo starji i možda u mirovini, ne bi bilo tak loše. Ipak je zrak tamo bolji i čišći.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 7
15.1.2009 21:56:45   
svegra
mi imamo isto kuću na selu i jedva čekam proljeće kad smo tamo svaki vikend.drago mi je da mome dijetetu mogu priuštiti svjež zrak i takvu prirodu. da smo stalno u ovoj gužvi prolupala bi. tamo stvarno pustimo mozak na pašu i uživamo.
prvi susjedi i s jedne i s druge strane su odmaknuti 100m, stvarno milina.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 8
15.1.2009 22:17:35   
FIONA
ja sam djevojka sa sela i kada sam došla k mužu u stan pukla sam!!!Sad se opet tam vračamo a ja sve odgađam!!!
Drago mi je kaj su po prvi puta pokazali da seljak nije seljačina i da su veče seljačine oni tatini sinovi koji u njihovim godinama još ne znaju gdje se vadi radna knjižica!!!!.....
Dečki si jako pristojni, skromni i ja sam sigurna da su mnoge koje su pljuvale najave sada pale na dupe! Želim im da si nađu dobre žene ak su oni ovak kak su se prikazali u emisiji!...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 9
15.1.2009 22:23:24   
dami
Živim u prigradu,(sad je već pravi grad). Nebi mjenjala ovaj dio za cijeli Korzo. Volim mir i prirodu. Imamo nešto vrta koji obrađujemo i baš uživamo.A i djeci je lijepše u takvom ozračju.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
15.1.2009 22:27:48   
Kika83
moglo bi se reć da živim na selu iako mi je grad udaljen 15min vožnje. prije nego sam se udala sam baš bila u gradu i odkad sam se odselila preporodila sam se. mir i tišina,prekrasno.
ovo moje mjesto je više počelo sličit na turističko nego na pravo selo.sad možda par kuća još ima kokoši i nešto krava i to je to.
ponekad mi fali grad jer sam mogla i pješke do grada na kavu a sad mi treba auto ali nežalim se.lijepo mi jeuser posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 11
15.1.2009 22:45:06   
ninolina
Škicala sam i ja malo, lijepo mi izgleda. Pogotovo onaj tip iz Jastrebarskog s vinogradom.

user posted image user posted image moj kraj, osim što je tip totalni idiot ali... Ja sam iz centra Jaske preselila u obližnje selo. Ma nebi otišla odavde za ništa. Mir, tišina, nema ničega oko nas. Milina

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 12
15.1.2009 23:19:33   
Wukovarka
Cijeli zivot sam zivila u gradu i sad zavrsila na selu...

Sve 5..ali fali mi izaci iz kuce i odsetati putem grada user posted image
Ovak moram mjerit se po busu, cekat ga, pa tako i za nazad...
Tu sam 10 mjeseci, ali jos se nisam prilagodila....

Lijepo je...mir, nema kamiona, vreve...ali opet mi nekako fali user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 13
16.1.2009 8:09:33   
dominik
meni bi na selu falile kavice, ducani...i plasi me cinjenica ak me npr. zovu iz vrtica, rikne prijevoz i di sam sta sam...ovako imam do stana i vrtica 10 min tramvajem od posla, a pjeske nekih dvadesetak (brzo hodam user posted image ), a za friski zrak su tu vikendice odnosno djedovi i bake vikendom...a imam i obitelj u dalmaciji tako da nam ni mora ne nedostaje

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 14
16.1.2009 8:21:04   
Florijan Jakov
Oboje ima svoje prednosti i nedostatke.....cijeli sam život u gradu, povremeno se poželim života u manjem gradu (po mogućnosti na moru)...mm sanja o kući i zemlji (vrt, vinograd), čak smo bili gledat jednu kuću (iznad Dubrave)... mozda jednog dana

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 15
16.1.2009 10:35:23   
božica
Hm nebi išla na selo selo (kokice pajceki i tak)
ovo gdje sam sad mi je dovoljno
nije u gradu al je blizuuser posted image
šuma potok konji sve blizuuser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 16
16.1.2009 10:40:42   
mariola
Meni je najljepše. U malom graduuser posted image user posted image user posted image
Al mi je ljeti koma kad mi vi svi dođeteuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 17
16.1.2009 10:57:43   
ivanaa
ja sam gradska cura.nebi se snasla na selu.strah me i piceka

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 18
16.1.2009 11:02:27   
ejmama
Ja nisam za selo. Živimo u prigradu, kuća je okružena šumom, nema prometa, imamo vrt i voćnjak, grad mi je blizu. To mi je neka zlatna sredina.

H 07 E 09

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 19
16.1.2009 15:26:40   
Dajana
Ja ne bih nikako mogla živjeti na selu, s kokama, svinjama i ostalim društvom.
Gradska sam ženska i volim tu živjeti. Živimo u kući na brdašcu iznad grada koji nam je blizu i time sam zadovoljna. Nema gradske ludnice, ima zraka, zelenila, škola,vrtić, dućan a opet mi je centar blizu.
Jedino bih jednog dana voljela živjeti u nekom manjem mjestu na moru.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 20
16.1.2009 15:30:17   
ninolina
Ja nisam za selo. Živimo u prigradu, kuća je okružena šumom, nema prometa, imamo vrt i voćnjak, grad mi je blizu. To mi je neka zlatna sredina.

Ovako je i kod mene ali kao što ste vidjeli juče na tv Jaska nije selouser posted image user posted image ali je selo. Mislim da svi mi pomalo živimo na selu. Lakše bi s kokošima i svinjama nego s nekim ljudima. Tako da to su sve pretpostavke grad-selo. Hellou po ćemu je zagreb bolji grad od Jaske recimo. A ima ziher i pajceka i kokoška

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 21
16.1.2009 16:05:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: FIONA

ja sam djevojka sa sela i kada sam došla k mužu u stan pukla sam!!!Sad se opet tam vračamo a ja sve odgađam!!!
Drago mi je kaj su po prvi puta pokazali da seljak nije seljačina i da su veče seljačine oni tatini sinovi koji u njihovim godinama još ne znaju gdje se vadi radna knjižica!!!!.....
Dečki si jako pristojni, skromni i ja sam sigurna da su mnoge koje su pljuvale najave sada pale na dupe! Želim im da si nađu dobre žene ak su oni ovak kak su se prikazali u emisiji!...user posted image

nisam gledala emisiju, al sam djevojka sa sela!

trebali smo ići živjeti u grad ali izgleda da ćemo tu ostati gdje jesmo... zakon... Prigorje republika!user posted image

Mi povremeno držimo piliće, tak da imamo svoje domaće za djecu. Razlika je neopisiva. Zrak nam je "obogaćen" parfemom Agroproteinke, kamioni mi prolaze pod oblokom, ali ima i drugih prednosti... sve mi je blizu, uključujući i vlak s kojim sam za 17 minuta u centru Zagreba.

Kaj reći...
Šte voli, nek izvoli. user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 22
16.1.2009 16:29:41   
piggy
ja sam gradska cura al lijepo je i na selu,al ne znam dali bi se mogla naviknuti.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23
16.1.2009 16:31:30   
tikica_69
Bi vi gradske cure išle na selo?

Odmah sutra...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 24
16.1.2009 17:32:08   
ROZI
Živjela sam  do prošle godine u mjestu blizu grada i super je.Sada sam na selu i nebi se za ništa mjenjala,nemam koke ili tako nešto,živim kao i drugi u kući ali na selu.Djeca se totalno drugačije i lakše odgajaju,imaju veliku slobodu a to je bitno,sada po zimi se skoro svaki dan šećemo sa psom po puteljcima po šumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Dragi moji anđeli!

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!