RE: Život na selu (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

nika_teich -> RE: Život na selu (17.1.2009 2:03:20)

uh...
odmah bi išla...bez imalo razmišljanja!

samo kaj bi mi falilo to da kad se sprdnem nekam-odem...tipa...bus svaki puni sat,kaj ak dođe onaj stari drveni i to...

voljela bi imat i pajceke i kokice i krave,ali da nemoram JA brinut o njima...i vrt i voćnjak...
i da su mi najbliži susedi tek nakon 200m :)

nema mi ljepšeg nego pogleda na livadu,veeeliki vrt i voćnjak,cvjetnjak...i nema finijeg nego papati svoje voće i povrće :)

p.s.nadam se da bum si našla nekog ko tak nekja voli,i da bumo imali nekaj takvog :)
ak vi znate koga-slobodno mi javite :)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2009 2:34:51)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sina -> RE: Život na selu (18.1.2009 20:43:16)

ja sam na selu od 7 mj. prošle god. i iako imam histerične ispade kad se mora nešto raditi,a meni se baš taj dan neda(jer kao što znate na selu uvijek posla preko glave,pogotovo tko ima nešto poljoprivrede uz posao kao mi) ipak se ne bih vraćala ni pod razno natrag u zg jer kad se sjetim one gužve i svega pozli mi. tu nema stresa,buke gužve,a tek ljetne večeri.........mrak!

Indy -> RE: Život na selu (21.1.2009 18:38:16)

Neznam.. kako koje selo. ja i mm imamo bake na selima koja se jako razlikuju, kod njegove bake na selu ima jako puno momaka koji životare po cijele dane i puno piju i svi bi lako  do novca, kažu neisplati im se baviti poljoprivredom. Dok kod moje bake je idilično i svi se nečim bave i nekukaju, tamo uvijek volim otići, malo odmoriti, neživjeti.

sanjalica -> RE: Život na selu (22.1.2009 7:36:33)

u malom sam gradiću, ali čak i tu bih voljela biti negdje sa strane, baš zato što volim imati sve svoje, vrt voćnjak, piliće (njih i sad hranimo kod sveki) i gice.... više mi smrdi kad moram otići po meso neizvjesnog podrijetla u mesnicu nego da moram nahraniti i očistiti gice....
a koliko bi to značilo za djecu - neopisivo je [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

evanda -> RE: Život na selu (22.1.2009 7:43:48)

nisam pametna....već 3 godine živimo na brdu iznad grada....lijepo je to kad nemaš susjeda, kad ti po voćnjaku šeta porodica od 12  fazana, kad imaš sve voće koje postoji a nije tretirano kemijom, kad ima ptica da ti se duša otopi od miline od njihovog pjevanja....ali, što kad trebaš poslati dijete u školu...kad trebaš pecilni prašak, a trgovina nije na ćošku zgrade kao u gradu....sve ima svoje "za" i "protiv"

FIONA -> RE: Život na selu (22.1.2009 9:29:24)

IZVORNA PORUKA: evanda

nisam pametna....već 3 godine živimo na brdu iznad grada....lijepo je to kad nemaš susjeda, kad ti po voćnjaku šeta porodica od 12  fazana, kad imaš sve voće koje postoji a nije tretirano kemijom, kad ima ptica da ti se duša otopi od miline od njihovog pjevanja....ali, što kad trebaš poslati dijete u školu...kad trebaš pecilni prašak, a trgovina nije na ćošku zgrade kao u gradu....sve ima svoje "za" i "protiv"

draga ti buš si kupila prije pecilni prašak pa buš imala doma ali i mir uz pjev ptica a u gradu ga kupiš ali mira niodkuda!!!

evanda -> RE: Život na selu (22.1.2009 10:58:25)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]hahaha, odlična si, Fiona.....ma znam da je prelijepo.....samo mi pokatkad fali moj stan u centru grada i sva ona gužva, izlozi, ljudi koje stalno srećeš i laješ, laješ, laješ, dreka djece s igrališta i tako......

eamy -> RE: Život na selu (23.1.2009 16:16:47)

... pa ja zivim u Sweden, u jednom gradu srednje velicine.
Rado bi se mjenjala za neko selo i to bas nase...
nema veze ako smrde komsijine svinje, sve je za ljude...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]