Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje susite rublje? 16.1.2009 20:50:34
|
|
|
|
lelo
|
U solidomu su imali popuste,a mogu ti pitati i u gorenju tu je preko puta mene.
|
|
RE: Gdje susite rublje? 16.1.2009 20:54:32
|
|
|
|
tiha
|
ja susim u dnevnoj a ljeti na balkonima imam dva stendera ali moram nabavit jos jedan ajme vesa ko u prici
|
|
RE: Gdje susite rublje? 16.1.2009 22:11:06
|
|
|
|
uciteljica
|
U sušilici. To sam prvo kupila od vjenčanog dara, hahahaha. Zaovoljna sam njome. Isto nije bila skupa oko 2500 kn, zanussijeva je i totalno jenostavna. Jedino nekad prefurim bijeli veš, pa mi teško peglati, haahaha.
|
|
RE: Gdje susite rublje? 16.1.2009 22:12:11
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: lelo U solidomu su imali popuste,a mogu ti pitati i u gorenju tu je preko puta mene. yes, yes, danke...pitaj
|
|
RE: Gdje susite rublje? 16.1.2009 22:14:18
|
|
|
|
mirna
|
unutra, jer je ionako toliko suhi zrak da mi se preko noci sve osusi..ljeti susim na balkonu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2009 23:36:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Gdje susite rublje? 20.1.2009 10:51:46
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: lelo U solidomu su imali popuste,a mogu ti pitati i u gorenju tu je preko puta mene. Jesi se mozda sjetila pitati?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!