|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc "Happy day"
13.6.2008 13:04:46   
Ruža
Curke bok! Moj vikend upravo počinje!user posted image
Kako ste mi vi?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 876
13.6.2008 13:05:16   
koka
Ima li koga za kavicu prije ručkauser posted image ?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 877
13.6.2008 13:06:14   
koka
Bok Ružiceuser posted image , blaženi vikend. Šta si prije završila?Kako si mi ti?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 878
13.6.2008 13:16:39   
mirna
Evo mene na brzoj kavici...user posted image Uvijek sam u žurbi...user posted image   Prvi dio ručka je zanami (juha), za nastavak nemam ideja...vjerojatno će to biti večera.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 879
13.6.2008 13:21:09   
Ruža
Može brzinska jeedna pa idem završiti ručak. Malo sam ranije završila danas i super sam. A kako ste mi vi?
Što se finoga kuha kod vas?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 880
13.6.2008 13:23:40   
koka
Ja upravo plačemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Radim jetrica pa ide dosta luka, zatouser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 881
13.6.2008 13:29:42   
Ruža
Uf, uf pa Kokica nemoj nam plakati....user posted image
Jedina prednost moje ćoravosti su leće koje nosim, mogu izrezat kele luka, a da mi ne smeta.
Mi imamo brzinski ručak, popečke od povrća, salaticu, i juhicu...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 882
13.6.2008 13:32:47   
koka
Moram si nabaviti leće, ondauser posted image . Kako radiš to, koje povrće stavljaš? Ja sam jedan dan napravila s tikvicama ''nešto'' i nije mi se sviđalo, završilo je u smećuuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 883
13.6.2008 13:40:31   
mirna
popečke od povrća
I mene zanima kako to radiš...daj napiši recept na kuhajmo zajedno jer ovdje ne mogu ništa više pronaći. Ono kaj si ti koka napisala s narančama isto ne mogu više pronaći..user posted image

Ja nisam baš nešto danas..ne znam zašto jer nemam razloga biti loše volje...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 884
13.6.2008 13:40:49   
Puli
eto i mene

mi se napapali srdela (uvaljala ih u kukuruznu krupicu)i blitve bilo njam njam

cura je u akciji od 10.30

idem ju nahraniti pa će u krpe

a i ja s njom

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 885
13.6.2008 13:41:45   
mirna
mi idemo u igraonicu..nadam se da će se probuditi do tada..

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 886
13.6.2008 13:42:05   
Puli
družili smo se od 2.30 do 3
i od 5 do 6.30

pa sam pospana

pustila ju da se igra da vidim dokle će izgurati

i ženska je još u akcijiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 887
13.6.2008 13:42:55   
Puli
mirna ja jučer bila zlovoljna bez nekog razloga

danas sam ok

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 888
13.6.2008 13:44:10   
mirna
Puli možda je nešto u zraku, pa se danas preselilo u naš kvart...user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 889
13.6.2008 13:52:00   
Ruža
Leće su po tom pitanju mrak, nema dima u oko, plakanja na luk i sl. ali kad nešto upadne u oko, onda bome plačeš.user posted image user posted image

A ovo ti je jako jednostavno, sitno izrežeš kelj i prokuhaš ga 10_tak minuta sa vegetom, umutiš gušće tijesto za palačinke  i u njega dodaš procijeđeni kelj, popapriš i posoliš po želji.Sve izmješaš i većom žlicom vadiš i pržiš u dubokoj masnoći.  To je osnovni recept ja još dodam ako imam malo parmezana, pa češnjaka u granulama, sitno sjeckane slanine ili nešto slično suhomesnato zbog arome. Idu kao prilog ili za večeru s jogurtom super, a brzo je gotovo. Ja ih volim i same, i kad se ohlade budu dobri, a i kod muških dobro prolaze. user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 13.6.2008 13:53:32 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 890
13.6.2008 13:52:55   
koka
onda ovako: 4 velike naranče, 1 veliki limun, 150g šećera, 475ml vode. Operite dobro limune i naranče te im tanko odrežite koru, al pritom pazite da ne zahvatite gorku bijelu kožicu. Odložite. Zatim iscijedite sok od naranča i tog limuna.Za to vrijeme u tavi dvostrukog dna zagrijte šećer i vodu, mješajući na laganoj vatri da se šećer otopi. Pusti te da uzavre, pa neka vrije 10-tak minuta bez miješanja dok ne bude sirupasto(ja sam mislila da dođe baš kao sirup, ali nije mrvicu bude). Maknite sirup s vatre, dodajte koru od limuna i naranče, malo promješajte te poklopite i pustite da se ohladi. Kad se ohladilo procijedite šećerni sirup u plitku posudu za zamrzivač( može ona posuda od Grandissimo ledov sladoled) te dodajte ocijeđeni voćni sok. Dobro promješajte te zamrznite nepoklopljeno na 4sata da bude mljackavo. Izvadite nakon 4 sata te zdrobite vilicom i vratite opet u zamrzivač dok se ne stvrdne. Za posluživanje stavite u zdijelu te pustite da omekša 10-tak minuta, malo zgnječite ponovo vilicom i to je to. Simpa je , osvježavajuće. Samo što mene sad piči žgaravica. Voljela bi probati s drugom vočkom, almislim da bi trebala imati sokovnik da izvučem sok . Pale su mi napamet breskve.
Evo Mirna. Takva je prognoza da se osiječamo bljak.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 891
13.6.2008 13:54:15   
mirna
koka kako se to zove?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 892
13.6.2008 13:55:55   
Ruža
Mirna otvorit ćemo temu provjerenih recepata pa ćemo tamo kopirati. Imam ja dosta ovih brzinskih za lijene žene...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 893
13.6.2008 13:59:31   
koka
Mirna, Granita od sviježe naranče. Samo daj Ružo, pogotovo sad kad ću imati manje vremena za biti nad šporetomuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 894
13.6.2008 14:00:03   
mirna
Cure ja stavljam te recepte na kuhajmo zajedno, jer inače ne mogu ništa pronaći..Koka tvoj recept ima neko talijansko ime, ne mogu ga se sjetiti..

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 895
13.6.2008 14:02:45   
Ruža
Nema što Mirna pravi si organizartor, bravo, bravo! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 13.6.2008 14:03:13 >

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 896
13.6.2008 14:02:52   
mirna
eto recepte sam stavila tamo...

cure tak mi se spava da bi najrađe  u krevet. ali ipak moram s malim malo među djecu.. nema nikog tu u blizini...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 897
13.6.2008 14:03:14   
koka
user posted image user posted image user posted image Mirna.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 898
13.6.2008 14:04:45   
mirna
Vi pišite, ja ću oraganizirati samo ne znam tko će kuhati..user posted image   Mogla bi ZVRK ali je nema već nekoliko dana..Što je s tvojim kompjuterom zvrk?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 899
13.6.2008 14:05:46   
Ruža
IZVORNA PORUKA: mirna

cure tak mi se spava da bi najrađe  u krevet. ali ipak moram s malim malo među djecu.. nema nikog tu u blizini...user posted image

Valjda je takav dan, meni i cijeli tjedan i najrađe bi isto ubila oko na sat vremena sad. Bojim se da mi prelazi u naviku?user posted image
Ili da okrivim Đuru da se to njemu pava...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!