Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tekst na pozivnici za svadbu 22.9.2015 11:59:08
|
|
|
|
Neomi
|
Ovdje i na netu vidim svakakve pjesmice, biram, jer se ubrzo udajem :) ima lijepih jako, ali nekako imam osjećaj da ću izabrati nešto najjednostavnije za pozivnice, mislim da ce se to i mužu najviše dopasti, hahahahha :) , eto, valjda kad imas toliko izbora izabereš nesto najjednostavnije :). Jeste li vi naručivale pozivnice ili kupovale ? i ako jeste kako to ide kod narudžbe, koliko ranije da naručim koliko kostaju otprilike?
|
|
|
|
RE: Tekst na pozivnici za svadbu 29.9.2015 23:38:38
|
|
|
|
Leilani
|
Mi smo isto imali jednostavan i klasican tekst. Sto se tice izrade, ja sam ih sama radila, a dali smo ih tiskati u jednu tiskaru. Tako da nismo morali cekati jer su ih trebali samo isprintati. Svega jedan dan. Sami smo kupili papir i koverte. Bile su jednostavne i bez kiča. Bolje ti je to rijesiti ranije pa da kasnije ne moras misliti o tome, pogotovo ako imate vecu svadbu. A i da ih stignete na vrijeme podijeliti.
|
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!