njanja -> RE: Živite li bolje ili gore od svojih roditelja u toj dobi? (21.1.2009 23:44:39)
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Mislim da je njima bilo lakše u mnogo toga.Kad bi dobio posao imao si ga cijeli život,redovne plaće...Možda nisu imali mnogo mogućnosti kao mi danas,nove aute,tehnika.. nama je sve dostupnije,slobodniji smo...ali i živimo u vrlo nesigurnim vremenima gdje ništa i nitko nije više siguran.Pa pogledajte samo to nasilje u školama,štrajkovi,nezadovoljstvo,život u kreditima...Mislim da je njima bilo puno bolje.Nisu bili toliko opterećeni kao mi danas i u strahu za svoje poslove i za našu budućnost,budućnost naše djece..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] slažem se aposulutno sa svakom riječi.... jedina stvar za dodati-mi mislimo da oni nisu imali ono što mi danas imamo na izbor-aute, kompjutere, svakakva putovanja....ali nisu za to ni znali niti su bili opterećeni time...po mojim starcima znam da je njima uživancija bila (a i sada je) boraviti u prirodi, loviti ribe dok se mama sunča, brati gljive u šumi, brati šparoge..mi samo za nečim jurimo i stalno želimo više, više i više.... Mislim da je njima bilo lakše, a to potvrđšujem time i što je nama u djetinjstvu bilo lakše i ljepše nego što je današnjoj djeci....
|
|
|
|