Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:18:29
|
|
|
|
ninolina
|
po tvojoj želji
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:22:36
|
|
|
|
Točkica28
|
pa ak je baš svadba onda vjenčanicu, ak je pro forma onda nekaj finoga (haljinica neka, ili šos i košuljicu)
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:31:24
|
|
|
|
MiniMama
|
kako god zelis!! ja sam se udala samo kod maticara i bila sam u vjencanici, a par prije nas mi je bio genijalan jer su oboje bili u onim odjelima, ali s frakom, ne znam kako se to tocno zove. kao dva dirignta su mi izgledali s tim da je mlada bila trudna do zubi i izgledala je FANTASTICNO. zbilja mozes obuci sto ti srce zeli! nemoj bas doci u traprericama i tenisicama, mora biti svecano, ali nema pravila ni po boji ni po kroju.
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 9:58:51
|
|
|
|
njanja
|
moja frendica se udavala kod matičara u totalno šik kompletu, suknja i gore neka košulja, ali to je bilo tako fino, a s druge strane ne uštogljeno....i naravno sva je bila u kobinaciji boja sa mužem....
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:02:21
|
|
|
|
MaTana
|
ja sam imala bijelu haljinicu, vjenčali smo se u ponedjeljak , prije dvije godine i jedan dan...
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:03:26
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Brunina mama Koji papiri trebaju i ostalo?Nismo još napravili datum,a planiramo se vjenčati u 6. mjesecu. ,došeći do mene u banku,znaš da sam se ja udala u trapericama i bijeloj majici...? prvi put je to bilo onako,u vjenčanici,a sad,ma molim te pusti me s dress codom
|
|
[Obrisani korisnik] 27.5.2010 10:07:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:07:43
|
|
|
|
mali_macic
|
bili smo samo kum, kuma mm i ja i slucajno se potrefilo da smo svi u crno obuceni (ne bi da idemo na spovod) i to u petak predvecer. mislim da je jos bila i vrijeme korisme a maticar kad smo dosli vice "dodjite brzo gore da to obavimo i da stignemo gledat utakmicu" ne znam vise koja je utakmica bila ali na nacin kako je to rekao bilo je to skroz simpa. a nama je to onako bilo cista formalnost nista posebno, tako da nije ni bilo briga koliko ce trajat.
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:10:13
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: Brunina mama Koji papiri trebaju i ostalo?Nismo još napravili datum,a planiramo se vjenčati u 6. mjesecu. ,došeći do mene u banku,znaš da sam se ja udala u trapericama i bijeloj majici...? prvi put je to bilo onako,u vjenčanici,a sad,ma molim te pusti me s dress codom Ludnica! A zašto nisam vidjela slike? da ih je ovaj papak od muža priredio - vidjela bih,ali niti ja nemam,sve kao bude,bude...a jednom valjda bude
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:11:03
|
|
|
|
njanja
|
i mm i ja smo se neformalno oženili, u ponedjeljak, na grčkom otoku santoriniju s pogledom na vulkan i s grčkim matičarem Johanesom koji je FRST RID ON GRIK DEN TRANSLEJT ON INGLIŠ....ja sam bila obučena u pistacio zelenu haljinicu do ispod koljena, lepršavu s rozim cjetovima po njom (Iz Leonarde), a mm u laneno bež odijelo sa rozom košuljom koja je pasala s mojim ružama oboje smo na nogama imali japanke, on normalne, ja na štiklu....najljepše vjenčanje na kojem sam bila
|
|
[Obrisani korisnik] 27.5.2010 10:13:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:20:11
|
|
|
|
lee
|
ja sam se udala u vjenčanici bjeloj kao krinolina..bila sam trudna..a da nisam udala bi se negdje na otoku kao ti njanja...mogu misliti kako je bilo to sa prevodjenjem..bravo za vjenčanje!! slike gdje su.
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 10:22:55
|
|
|
|
njanja
|
probati ću dignut koju u album....neki dan sam dizala slike iz Rastoka pa nisam uspijela zaboravila sam reći kako je to na grčkom zvučalo: PARAKALO MATAKALO PETEPALO...a onda na INGLIŠ jednako tako sa naznakom da neš i razumiješ....
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 11:39:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja zaboravila sam reći kako je to na grčkom zvučalo: PARAKALO MATAKALO PETEPALO...a onda na INGLIŠ jednako tako sa naznakom da neš i razumiješ....
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 11:41:43
|
|
|
|
Anoniman
|
nemreš belivit, ja sam imala vjenčanicu na obadva vjenčanja, isto smo kao i ti Nikolina, čekali crkveno poništenje, došlo je 3 godine nakon civilnog vjenčanja. za civilno sam si mislila, pa prvi put se udajem, pa kak ću nego u vjenčanicu, bila sam trudna i imala sam jednu lagano bež trudničku, bila mi je baš lijepa. a za crkveno sam si mislila, pa kak ću uć u crkvu u ko zna čemu, pa sam opet imala bež vjenčanicu - baš sam freak!
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 11:53:39
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi ja sam imala vjenčanicu na obadva vjenčanja ma gdje je mani promaklo da si se ti 2 x udavala????
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 21:38:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Mariachi ja sam imala vjenčanicu na obadva vjenčanja ma gdje je mani promaklo da si se ti 2 x udavala???? pa da - za istog muža, civilno i crkveno napisala sam gore da smo čekali njegovo poništenje braka... ma već sam na nekoj temi davno i o tome pisala - on se oženio i bili na bračnom putovanju, kad su se vratili on je morao otić na službeni put, kad se vratio, ženi ni traga, otišla doma i nije se htjela vratiti. i niš, nakon par mj. on je tražio razvod, a onda i poništenje braka, jer su mu rekli fratri da to nije normalno... nakon 7 godina smo se mi upoznali i hodali i čekali poništenje... htjeli smo se vjenčati kad to dođe, al onda nam se "zalomila" Paulina pak smo požurili
|
|
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 27.5.2010 21:52:29
|
|
|
|
njanja
|
marija;i, zakon prica, mislila sam da toga ima samo na filovima. Jadan tvoj muz, ali eto dobro da je pobjegla pa je upoznao tebe....
|
|
RE: Vjenčanje kod matičara 30.5.2010 17:58:21
|
|
|
|
Nikolina22
|
hvala vam curke, baš ste mi pomogle... budemo vidjeli, danas sam ga baš biola pitala kako si on to zamišlja, jer bi mi matičara k sebi pozvali, prije fešte
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!