Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 10:05:41
|
|
|
|
mariola
|
I ja isto. Odmah ga operem, bez problema.
|
|
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 10:07:10
|
|
|
|
mirna
|
u upotrijebi je svaki dan zbog hrane za djeda. stavim ga u toplu vodu i kad zvrsim s hranjenjem odmah ga operem. s prstom zavucem spuzvicu ispod nozeva.. kojeg imas ruzo? mi imamo miele, ali prije smo imali nekog posudjenog (bosch mislim) koji se je lakse ocistio...
|
|
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 10:23:37
|
|
|
|
Kika83
|
odmah ga isprerem vodom
|
|
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 10:46:06
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola Odmah ga operem, bez problema. ja ću prepisati odgovor
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 10:53:41
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mirna u upotrijebi je svaki dan zbog hrane za djeda. stavim ga u toplu vodu i kad zvrsim s hranjenjem odmah ga operem. s prstom zavucem spuzvicu ispod nozeva.. kojeg imas ruzo? mi imamo miele, ali prije smo imali nekog posudjenog (bosch mislim) koji se je lakse ocistio... Neki ŽNJ marke iz kauflanda, ne mogu spužvicom ispod. Morati ću bolji nabaviti.
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 11:02:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
kao i ti , ružo, po potrebi proroštam sa onom četkom za čaše prat
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 11:17:55
|
|
|
|
ivanaa
|
u perilici
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 11:23:13
|
|
|
|
ejmama
|
Odmah ga properem i stavim u mašinu.
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 13:53:03
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: koka Ja ga odmah nakon upotrebe stavim u toplu vodu , do sad sam bez beda ga čistila... Isto...
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 15:20:15
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: mala25 odmah ga isprerem vodom prepisujem
|
|
RE: Kako čistite štapni mikser? 23.1.2009 20:34:34
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Uvijek se patim sa njim, obično napunim vode u čašu pa verglam na prazno, a poslje čačkalicom čeprkam ono što ne mogu dokučiti. Kako ga vi čistite? ma daj ružo....ne muči se...odmah nakon upotrebe pod mlaz vruće vode, kasnije s malo detergenta i kao novo..... češ vidjeti kada ga budeš 2-3 x upotrebljavala radi markovih papica koliko ćeš verglati...pa nije prljavo od ulja od auta, nego od hrane...... opusti se
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!