sanny1402 -> RE: Koliko traje postupak posvajanje djece kod nas? (15.4.2010 11:15:01)
|
Ja sam jedna od onih s dvoje i uvijek kažem ponosno obje su došle bez ikakve veze, bez novaca i ostalo... Princezu[sm=duda.gif] smo dobili vrlo brzo, nakon 5 mjeseci, ali to je bilo prije 13 godina. Bili smo najmlađi bračni par. Iza mene je bio rak maternice s prilično lošim prognozama (u 23.god) i uvijek kažem da mi je snagu, želju za život i borbenost dala maoja (danas) velika princeza. S obzirom da sam iza toga prošla još 5 operacija, nisam se usudila poželjeti drugo. tek kad su došli nalazi da sam ok, krenuli smo u postupak usvajanja drugog djeteta. Koliko smo čekali? Punih 6 godina. Već sam izgubila nadu, jer nisam od osoba koje zovu, posjećuju domove, gnajve soc. radnike, samo sam obnavljala molbu svakih 3-4 mjeseca. I tako je prije mjesec dana princezica stigla u naš dom.[sm=nosecka.gif] Mogla bih biti tužna, razočarana sustavom, ali odlučila sam ustrajna biti i tako je princeza pronašla nas. A ovo o godinama više ne stoji, po novom obiteljskom zakonu roditelj ne smije od dijeteta biti stariji od 45 godina, samo to![sm=smiley13.gif]
|
|
|
|