|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sve za novac
26.1.2009 13:20:31   
tikica_69
Koliko god mislimo da zivimo u konzervativnoj drzavi i koliko god da se pravimo puritanci, sve cesce izlazi na vidjelo da bas i nismo takvi kakvima se prikazujemo.
Sve cesce nas nasa najbliza okolina, pa cak i sami sebe sokiramo cinjenicom sto bi sve ucinili za novac?
Sto bi bilo ono zadnje sto bi ucinili za enormno visok novcani iznos?
Slikali se goli?
Izdali prijatelja?
Ubili?

Ja sam bas puno razmisljala ovih dana o tome....ne bih se mogla slikati zbog klinaca i obitelji, prijatelja ne bih zasigurno izdala jer ih imam izuzetno malo, ubiti ne bi mogla za novac, mozda u afektu.....Nisam bas andjeo ali zaista mi ne pada sto bi bila u stanju uciniti za novac. Da mi ga netko ponudi pod nekim uvjetom, vjerjatno bi samo onda saznala koliko daleko mogu ici.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sve za novac
26.1.2009 13:23:05   
sanjalica
pa sviđa mi se nemoralna ponuda ... pogotovo ako bi bio Redford u igri....

zezam se.... ista situacija kao i kod tebe Tikice... ne pada mi ništa na um.... bez obzira na to što nisam svetica...

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
26.1.2009 13:23:52   
Ruža
Da gotovo da se duša prodaje za novac, žalosno.user posted image
Od svega navedenog da je sila i da su dobri novci, slikala bi se gola. user posted image

Samo luda mama...

Neposredna veza do poruke: 3
26.1.2009 13:25:12   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: Ruža

Od svega navedenog da je sila i da su dobri novci, slikala bi se gola. user posted image

I ja eventualno za Humor ili Enigmatiku  user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
26.1.2009 13:27:54   
mariola
Meni je neki tip nudio novce ako mu sredim posao. Ej pa ne da ne bi to napravila nego nema šanse. Nije on mogao vjerovat da sam nepopustljiva nego poštena u smislu posao će dobiti ko bude najbolji a ne ko da više love. katastrofa. Nisam sveta ali ne volim to. A među jadnije mi spadaju oni iz trenutka istine sa  nove.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
26.1.2009 13:30:16   
Indy
Neki dan na tv-u bio je muškarac koji je priznao da bi za novac pristao i na seks s muškarcem! Stvarno, više nema morala, ljudi bi svašta napravili za novac.   Osobno, ipak imam neke granice.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
26.1.2009 13:33:52   
mariola
Indy jel misliš na onoga iz trenutka istine? On je peder pa bi njenu to dobro došlouser posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 7
26.1.2009 17:05:56   
Lady3
Ovako dok sjedim u udobnosti svog doma,na toplom i sita teško je reći...Dok se (ne daj Bože )ne nađemo u takvoj situaciji ne znamo odgovor na to pitanjeuser posted image Za djecu bi svašta pretrpjela,slikati se gola jer nemam nikakve druge mogućnosti da bi nahranila djecu..Bi odmah bi se otišla slikati...pretrpjela bi taj trenutni sram,neugodu samo da su mi djeca sita..Ubiti   ne?u slučaju borbe za život svoje djece i sebe možda i bi...Teško je odgovoriti i sada se praviti pametan...Nije novac jamstvo za sreću u životu...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 8
26.1.2009 17:11:22   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Lady3

Ovako dok sjedim u udobnosti svog doma,na toplom i sita teško je reći...Dok se (ne daj Bože )ne nađemo u takvoj situaciji ne znamo odgovor na to pitanjeuser posted image Za djecu bi svašta pretrpjela,slikati se gola jer nemam nikakve druge mogućnosti da bi nahranila djecu..Bi odmah bi se otišla slikati...pretrpjela bi taj trenutni sram,neugodu samo da su mi djeca sita..Ubiti   ne?u slučaju borbe za život svoje djece i sebe možda i bi...Teško je odgovoriti i sada se praviti pametan...Nije novac jamstvo za sreću u životu...

točno to!
Da mi netko kaže skidaj se ili malu više nečeš vidjeti hodala bi gola i nudila se svakome samo da joj ne fali niti dlaka s glavice!
Teško je reči...pa kaj mislite da sve prostitutke na cesti su to postale iz zafrkancije...čudni su putevi u životu koji nas dovedu u tako nešto!!! Meni su bolesniji ovi kaj se prijave tipa Trenutak Istine!!! To mi je van pameti ali .....ima nas svakakvih!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 9
26.1.2009 17:12:48   
tikica_69
Ne pricam o ucjeni....da i mene netko ucijeni djetetom ne bi oklijevala ni sekunde uciniti bilo sto. Pricam o onome sto bi ucinile za novac ako smatramo da ga nemamo dovoljno.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
26.1.2009 17:13:56   
keiko
Sve za novac? Pa možda ne baš sve ali uvijek više! Pitaš nas obične smrtnike, koja je granica? To je jako relativno. Koliko bi ti trebalo ponuditi love, da ubiješ pedofila? Moja obitelj nema cijene, a za sve ostalo tu je Mastercarduser posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 11
26.1.2009 17:14:57   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: keiko
Moja obitelj nema cijene, a za sve ostalo tu je Mastercarduser posted image

dobra user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 12
26.1.2009 17:17:36   
anne
Ne bi fizički naudila nekom.
Možda bi opljačkala banku onako holivudski.user posted image user posted image user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Neposredna veza do poruke: 13
26.1.2009 17:18:27   
FIONA
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Moja obitelj nema cijene, a za sve ostalo tu je Mastercarduser posted image

dobra user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kad smo kod pedofila ja ga ne bi ubila ga bi ga mučila i mučila i mučila i tako dok sam ne krepa!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 14
26.1.2009 17:21:22   
keiko
IZVORNA PORUKA: FIONA

kad smo kod pedofila ja ga ne bi ubila ga bi ga mučila i mučila i mučila i tako dok sam ne krepa!!!

Priznaj, da bi to napravila i besplatno.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 15
26.1.2009 17:32:38   
kitty

IZVORNA PORUKA: FIONA

ja bi i platila da to mogu napravit

Priznaj, da bi to napravila i besplatno.

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 16
26.1.2009 17:38:17   
keiko
Kad več govorimo o novcu.. pa danas se sve i vrti oko novca ; politika, mediji (reklame), farmacija i cijelo zdravstvo, banke, novinarstvo (paparazzi),... pa koga još briga za malog čovjeka.

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 17
26.1.2009 17:41:17   
ivanaa
sve ima svoju cijenu,samo nekada nije financijska,i svaki covjek je potencijonalni ubojica.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 18
26.1.2009 17:45:01   
keiko
IZVORNA PORUKA: ivanaa

sve ima svoju cijenu,samo nekada nije financijska,i svaki covjek je potencijonalni ubojica.

Itekako se slažem. Prilika čini lopova.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 19
27.1.2009 0:56:12   
Candy
Teško pitanje,teška tema...
Ovisi o kakvoj bi se situaciji radilo...u ovom trenutku ne znam odgovoriti ...nisam baš razmišljala o tome...

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!