RE: Opraštate li? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

ivanaa -> RE: Opraštate li? (28.1.2009 19:11:17)

IZVORNA PORUKA: pilek

da i ja napisem...ovako kad sam sa suprugom hodala prevario me 6 puta od toga sa dvije moje najbolje frendice.....oprostila sam sve a i zaboravila inace dan danas nebi bila sa njim ,sad sam 11 god sa njim (6 god u braku),isto tako oprostila sam i tati za sve ruzno u mom djetinstvu,oprostila sam i sebi samoj za glupost sto sam ucinila u pubertetu.............ocu rec ko ti je u dubini duse drag(obitelj)najlakse mozes oprostit a jos lakse zaboravit a druge osobe u tvom zivotu ko prijatelji itd. su prolazne pa se ne zamaras s tim ak te povrijede ili sta drugo i ako mozes oprostit i zaboravit
                        nemogu vjerovat

Lady3 -> RE: Opraštate li? (28.1.2009 19:22:03)

Sena ja bi oprostila da se ona pokajala ali ona nastavlja i dalje po starome.Ogovara gdje stigne.Neću joj oprostiti jer ne zaslužuje moj oprost jer nije dobra osoba.Da se radi o meni ne bi joj zamjerala ali dirala mi je djecu a tu sam nepokolebljiva.Nisam zlopamtilo,puno toga sam oprostila i prešla preko puno toga...Ali njoj ne mogu i neću.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

ivanaa -> RE: Opraštate li? (28.1.2009 19:26:46)

lady oprostiti mozes ili nemozes to ne biras ti,to je u tebi.

maja vt -> RE: Opraštate li? (28.1.2009 19:33:22)

tEŠKO je oprostiti nekome ko te povrijedi...gazili su me puno puta, u nekim slučejevima i moju obitelj...nakon toga rekla sam DOSTA! Sve mi dirajte ali obitelj ne jer obitelj je kao oltar....to je SVETO I O SE NEDIRA!

Viky -> RE: Opraštate li? (28.1.2009 20:42:33)

Ne mogu vjerovati da postoje još tako dobre duše.Svaka čast na tako velikome srcu.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Mislim da je to iznad mojih granica tolerantnosti.Ali,tko zna?!?!?!

Viky -> RE: Opraštate li? (28.1.2009 20:47:02)

Slažem se s tobom,ako nastavlja sa uvredama i poniženjima,onda nema oprosta.Mislim da svi mi imamo svoje granice.Takve ljude treba maknuti od sebe.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]