|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slučaj u Puli
28.1.2009 11:57:46   
ROZI
Hvala ti,kod koje si ti dok?.ja sam bila 10 god. kod Ladavac i sada kada sam promjenila gin. to se dogodi,nebi me toliko brinulo nego sada sam trudna pa neznam sta ću,dali će biti zamjena za njega,ko zna dali će moći on raditi??????????

Dragi moji anđeli!

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 26
28.1.2009 12:08:04   
Kika83
lako moguće da če biti neka zamjena ali da če on radit čisto sumnjam. probaj se raspitat ili se odmah kod nekog prebaci jer če ti biti navala kod drugih gin. kad je gusić odlazio to je bila ludnica za se prebacit,zato sam ja to prije napravilauser posted image
ja sam ti kod begićke i mogu reći samo riječi hvale iako je malo grubauser posted image  čula sam da je i modrušanka isto ok

(Odgovor članu ROZI)
Neposredna veza do poruke: 27
28.1.2009 12:11:25   
ROZI
Begić je super to znam,moju mamu je porodila kada je mene rodila ,i za Modrušan sam čula samo pohvale,sigurno će biti navala,za idući pregled sam naručena 18.02.,moram malo nazvati i raspitati se o svemu,HVALA TI!!!!!!!!

Dragi moji anđeli!

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 28
28.1.2009 12:18:03   
kokica
vjerujem da nije on kriv za te komplikacije koje su se desile,jer kažu da se to desilo prije tri tjedna a on je uhičen jučer...a što se tiće drugih gin ja sam kod modrušan i ona mi je odlična,ovo mi je već druga trudnoća koju mi ona vodi i jako sam zadovoljna

(Odgovor članu ROZI)
Neposredna veza do poruke: 29
28.1.2009 12:57:54   
ROZI
Nadamo se da ću rješiti jer sam sada stvarno  ni tu ni tamo...................

Dragi moji anđeli!

(Odgovor članu kokica)
Neposredna veza do poruke: 30
29.1.2009 22:31:50   
Thea
Evo nastavka priče o dr.Gjoniu    http://www.24sata.hr/news/clanak/pacijentica-39-zbog-dr-gionija-sam-skoro-umrla/99960/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu kokica)
Neposredna veza do poruke: 31
30.1.2009 14:04:32   
ROZI
A stvarno neznam šta bi rekla!!!

Dragi moji anđeli!

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!