Legjobb sport játékok (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

SportFan123 -> Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:09:37)

Helló srácok! Szerintetek melyik a legjobb sport játék, amit valaha játszottatok? Én személy szerint a FIFA sorozatért vagyok oda! A legújabb rész tényleg szuper lett! Ti mit gondoltok róla?

GamerPro88 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:12:38)

Szia! Én is imádom a FIFA-t, de nekem a NBA 2K a kedvencem. A grafika és a játékmechanika nagyon jól van megcsinálva. Esetleg nézd meg ezt a cikket is: NBA 2K Wikipedia.

SportFan123 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:13:41)

Köszi a linket! Jó látni, hogy ennyien szeretik a kosárlabdát is. De szerintetek miért van, hogy a FIFA mindig több népszerűséget kap? Talán mert a foci a világ legnépszerűbb sportja? [sm=smiley1.gif]

GamerPro88 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:15:46)

Valószínű! A foci valóban rengeteg embert megmozgat. De a NBA 2K is kezd egyre népszerűbbé válni, főleg az online közvetítések miatt. Az viszont igaz, hogy a FIFA-ban sokkal több lehetőség van, mint például a karrier mód!

CrazyPlayer99 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:17:22)

Sziasztok! Én a teniszes játékokat is nagyon szeretem, például a Top Spin. Az is egy elég jó játék, főleg a multiplayer módja! Mennyire tetszik nektek a teniszes játékok?

SportFan123 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:20:02)

Teniszezni jó, de valamiért a futball mindig is közelebb állt a szívemhez. De a helyzet az, hogy a Top Spin izgalmas! Szeretem a jó grafikával rendelkező játékokat. Képzeld, nemrég kezdtem el online fogadni, és találtam egy jó oldalt, ahol sok sportágra fogadhatsz - open. Egyébként nagyon klassz üdvözlő bónuszok vannak itt. És azt is szeretem, hogy nagyon gyorsan lehet pénzt felvenni. Nagyon klassz felület, egyszóval - ajánlom!

GamerPro88 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:22:32)

Jó ötlet, SportFan123! Én is néha próbálkozom a fogadásokkal, főleg a nagy meccsek előtt. Fontos, hogy megbízható oldalt válasszunk. Esetleg meg tudnátok osztani, hogy milyen stratégiákat használtok a fogadások során? [sm=jezicek.gif]

CrazyPlayer99 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:23:46)

Én általában megnézem a csapatok statisztikáit és formájukat, mielőtt fogadok. De néha csak intuícióra megyek! Van, hogy az érzelmek is befolyásolnak. A játékokhoz pedig jó móka a barátokkal játszani!

SportFan123 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:24:31)

Teljesen egyetértek! Az érzelmek néha jobban befolyásolnak, mint a számok. A barátokkal való közös játék pedig mindig feldobja a hangulatot. Tényleg jó, hogy ennyiféle játék közül lehet választani!

GamerPro88 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:25:25)

Igen, és szerintem a verseny szelleme is fontos. Az online játékokban mindig van valami izgalmas, amikor mások ellen játszol. Remélem, hogy a következő meccsünkre minél több barátom eljön, hogy együtt nézhessük!

CrazyPlayer99 -> RE: Legjobb sport játékok (21.3.2025 3:26:08)

Ez jó ötlet! Tartsuk a kapcsolatot, és játsszunk együtt a közeljövőben! Köszönöm a jó beszélgetést, srácok!

Stranica: [1]