|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo po zlato
30.1.2009 23:18:08   
FIONA
joj ovak se nisam duuuugo nasmijala...nenadano je najbolje...pusa i fakat ali fakat idem....snivati srebrne snove!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 51
30.1.2009 23:19:04   
anne
IZVORNA PORUKA: piggy

IZVORNA PORUKA: anne

ja ću se popišati od smjeha dosta je bilo prepucavanja
nisi li ti starićka rekla da ideš spat jer ti glava pucauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakva je tek kad je ne boli glava?!?!user posted image user posted image user posted image

bolje da ne znaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemreš s njom, nemreš bez nje.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 52
30.1.2009 23:19:07   
piggy
IZVORNA PORUKA: FIONA

ja ću se popišati od smjeha dosta je bilo prepucavanja
nisi li ti starićka rekla da ideš spat jer ti glava pucauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko mimoza uvijek i zauvijek!!!user posted image user posted image user posted image

Kakva je tek kad je ne boli glava?!?!user posted image user posted image user posted image

da ko mimoza,daj me nemoj više nasmijavati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 53
30.1.2009 23:19:21   
FIONA
IZVORNA PORUKA: picky

zaboravi fiona okladila sam se s radnim kolegom francuzom da cemo mi pobjediti mada je on za proslu utakmicu rekao da ce oni nama pustiti jer nije vazno
ali kako nece biti vazno u svojoj drzavi,na domacem terenu tu se nema sta pricati grrrrr

ima ima se kaj pričati...pozdravi kolegu i reci da ga kužim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj vučete me za jezik!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 54
30.1.2009 23:20:12   
piggy

joj ovak se nisam duuuugo nasmijala...nenadano je najbolje...pusa i fakat ali fakat idem....snivati srebrne snove!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo ti snivaj srebrne snove,mogla bi malo po mjesečini prošetati,nisi već dugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 55
30.1.2009 23:20:14   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pogle me samo...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 56
30.1.2009 23:20:41   
anne
Fiona nije te teško povuči za jezik.user posted image
No vratimo se na temu.

Hrvatska! Hrvatska!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 57
30.1.2009 23:21:18   
FIONA

samo ti snivaj srebrne snove,mogla bi malo po mjesečini prošetati,nisi već dugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko veli da nisam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pitaj me gdje sam jučer bila!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Anne to mi i muž veli..da nemre samnom ali niti bez mene...a zakaj to velite!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 58
30.1.2009 23:21:47   
piggy

[/quote]

Nemreš s njom, nemreš bez nje.

[/quote]

zato ju i toliko volimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 59
30.1.2009 23:22:11   
picky
draga moja bolje se ti naspavaj vidim ja da tebi nije bas naj kao da ti nesto udarilo u glavu
laka ti noc

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 60
30.1.2009 23:22:12   
FIONA

Fiona nije te teško povuči za jezik.user posted image
No vratimo se na temu.

Hrvatska! Hrvatska!

jeeeeeeeeee hrvatska je silver hrvatska je mrak....pobjedila je skoro sve i zato nije prvak!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 61
30.1.2009 23:22:54   
FIONA

draga moja bolje se ti naspavaj vidim ja da tebi nije bas naj kao da ti nesto udarilo u glavu
laka ti noc

pa tikica me zlemala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 62
30.1.2009 23:23:15   
piggy
ja sa njom mogu,nije problem,al bez nje više ne bi moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al da vratimo se mi na temu
HRVATSKA,HRVATSKA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 63
30.1.2009 23:25:19   
FIONA
nonononooo..silver i šlus!!!!

Dečkima držim fige da probaju sve..mislim da ipak neče biti sport u pitanju nego interesi!

Daj bože da se zazlatimo nitko sretniji od mene....user posted image user posted image user posted image user posted image

Htela sam vas malo isprovocirati...user posted image user posted image user posted image ...al je bilo teeeeeškooo....

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 64
30.1.2009 23:26:16   
picky
eto onda vi samo navijajte ja odoh u besu nisam bas najbolje al ako ostanem jos na komj bit cu jos losije
pusa svimaaaaaaaaaaaa
laku noooc

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 65
30.1.2009 23:26:55   
piggy

nonononooo..silver i šlus!!!!

Dečkima držim fige da probaju sve..mislim da ipak neče biti sport u pitanju nego interesi!

Daj bože da se zazlatimo nitko sretniji od mene....user posted image user posted image user posted image user posted image

Htela sam vas malo isprovocirati...user posted image user posted image user posted image ...al je bilo teeeeeškooo....

da da ipak smo mi jače,sad lijepo možeš ići spavati da sutra možemo nastaviti uz kavicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 66
30.1.2009 23:27:41   
piggy

eto onda vi samo navijajte ja odoh u besu nisam bas najbolje al ako ostanem jos na komj bit cu jos losije
pusa svimaaaaaaaaaaaa
laku noooc

pa što je sada tebe jel sve ok sa naše strane,
ko te naljutio?

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 67
30.1.2009 23:29:55   
picky
ma kakvi nisam dobro 2 dana a od jutros pogotovo nije do vas a inace ovo je prvi put da sam tako dugo na kom mislim s vama na komp sam inace puno cujemo se

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 68
30.1.2009 23:31:05   
piggy
onda se draga lijepo odmori nadam se da će ti sutra biti bolje
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu picky)
Neposredna veza do poruke: 69
31.1.2009 0:09:02   
Kika83
naravno da idemo po zlato jer smo najboljiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image
bravo dečkima,svaka častuser posted image user posted image user posted image user posted image
navijala sam ko ludaaaaaaaaaaa a tek nedjelja,ufuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 70
31.1.2009 9:07:21   
tonkica
Naravno da je zlato naše, Fiona kaj noriš?! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Kao da je morska vila.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 71
31.1.2009 11:43:39   
PRINCEZINA MAMA
slažem se sa svima vama . I ako bude srebro biti će zlatnog sjaja. Ali ja vjerujem u naše dečke i znam da mogu uzeti zlato ako , kako oni kažu, ostave srce na parketu .
Čuijemo se u nedjelju da vidimo tko će trčati ili dobiti okladu .
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 72
31.1.2009 15:37:50   
BUMBIKA
Naravno da idemo po zlato!!!!user posted image user posted image user posted image
Jučer su dečki odigrali odlično i svaka im častuser posted image user posted image user posted image
Sutra je novi i veliki dan za naše dečke i naravno cijelu Hrvatsku...

samo je jedno u mom životu vrijedno......HRVATSKA,HRVATSKAuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu PRINCEZINA MAMA)
Neposredna veza do poruke: 73
31.1.2009 21:01:20   
dami
Za mene mi već imamo zlato jer dečki su zlatni.  user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 74
31.1.2009 23:28:21   
FIONA
IZVORNA PORUKA: dami

Za mene mi već imamo zlato jer dečki su zlatni.  user posted image user posted image user posted image user posted image

točno tak!!! ali zlatni dečki oko vrata budu imali srebrne kolajne!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!