|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Imamo srebro!
1.2.2009 22:37:56   
mirna
ali ipak trebas nekako sportski odreagirati.. pogotovo ako si javna osoba i uzor mnogima...

ali svejedno: cestitke na srebru!user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 2.2.2009 23:50:12 >

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 26
1.2.2009 22:40:31   
piggy
IZVORNA PORUKA: FIONA

to se od njega i očekivalo..meni je on jako bahat oduvijek!!!

i ja se slažem da nije to trebao napraviti,ne samo zbog navijača več i zbog svoje ekipe,kad je već tak kaj se nije danas 120% potrudio pa bi imao zlato.

ma svejedno šta je bilo bilo je upisani jesmo i srebro je naše,doći će i to vrijeme kad ćemo imati zlatouser posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 2.2.2009 23:50:38 >

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 27
1.2.2009 22:55:56   
Lady3
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 2.2.2009 23:50:52 >

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 28
1.2.2009 23:46:15   
Candy
Bravo za naše dečke user posted image user posted image user posted image !
Srebrna svjetska medalja je jako puno u velikoj konkurenciji jakih repki na ovom Svjetskom....
Dečkima svaka čast,malo ostaje gorčina,ali dali su sve od sebe i stvarno su krvarili po parketu ...
Bravo user posted image !

< Poruku je uredio Iva Piva -- 2.2.2009 23:51:08 >

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 29
2.2.2009 15:52:29   
Kika83
kako nas sad pljuju francuski mediji to je strašnouser posted image  user posted image  user posted image
a šta se može i očekivati od njih? user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 2.2.2009 23:51:31 >

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 30
2.2.2009 16:01:41   
Florijan Jakov
uf, da je bar Vori maznuo onog sudca...ja bi mu svakaj napravila user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Iva Piva -- 2.2.2009 23:51:49 >

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 31
2.2.2009 20:32:57   
pako
Ja sam plakalauser posted image ko mala beba,štrašno mi je krivo jer da nisu sudci tako sudili i bili na njihovoj strani pobijedili bi sigurno,a i jako mi je žao što Vori nije tresnuo onog sudca u glavu kad je već krenuo,user posted image uf da sam ja bila na njegovom mjestu lopta bi mu se  sudcu još tjedan dana ocrtavala na glavi.  Dobro je rekao Dominiković da je sudcima mjesto u čuzi,a ne u hotelu s 5 zvjezdica i to me je malo oraspoložilo. Ali nesmijemo žaliti jer naša medalja sjaji zlatno i ponosno!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO KAUBOJIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.......kao da je morska vila sve je moje snove ostvarila......

< Poruku je uredio Iva Piva -- 2.2.2009 23:52:19 >

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!