njanja -> Mirela Rupić vs Goran Višnjić (3.2.2009 21:51:17)
|
Evo što sam pročitala na stranicama Glorie: Pismo Gorana Višnjića Areni objavljujemo u cijelosti i to bez lektoriranja ili ikakvih drugih uredničkih korekcija: "Mi vam ovdje, ne čitamo hrvatsku štampu, ali nas rodbina uvijek obavijesti tko je 'zločest', a tko nije. Nemam apsolutno ništa osobno protiv vas, ali vaša je novina dugo vremena davala puno prostora jednoj psihički poremećenoj osobi koja je vrijeđala i napadala odvratnim izjavama mene i moju ženu. Ako se dobro sjećam, baš je vaša novina objavila, između ostalog npr. i to da ja toj osobi ne plaćam alimentaciju i da je moja žena htjela ubiti njezino nerođeno dijete. Vaša je novina na taj način nama pokazala da je stala na stranu jedne patološke lažljivice čije je laži servirala hrvatskom narodu kao činjenice. Vi biste kao novina ili novinari, trebali imati prije svega moralnu obavezu prikazati ljudima istinu, a ne davati svakoj budali prostora za osobnu vendetu. Zato, na žalost, mora odbiti vašu molbu koju bi inače apsolutno i bez ikakvog problema napravio baš kao što smo to i Ivana i ja uradili prije nekoliko godina. Čuo sam da se reporterka Nove TV uvrijedila i žestoko me napala kada sam joj rekao da su zaradili lošu reputaciju. Ja ne odbijam hrvatske novinare, pogotovo ne Hrvatsku televiziju, ali odbijan sve novine i sve televizije s kojima sam imao loše iskustvo. Nije mi stalo do osobne propagande, dapače, imam toga i previše. Naviknuo sam na kojekakve tekstove o sebi pa mi se na to više, vjerujte mi, ne da gubiti vrijeme, a kamoli ih demantirati. Zahvaljujem na razumijevanju. S poštovanjem Goran Višnjić" Ne znam da li jesmo ili nismo o tome raspravljali na Raji, ali ne znam tko mi je gori Mirela Rupić ili Goran Višnjić......
|
|
|
|