|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
17.6.2008 17:14:22   
koka
Sve me nešto steže i nemam volju za ništa. A trebala bi se malo više kretati. Sad zadnje što mi je rekla jedna fizioterapeutkinja je da hodam što više po stepenicamauser posted image i da si probam kupiti onu loptu za pilates i malo skakati na njoj.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 501
17.6.2008 17:15:29   
Ruža
Jesi umorna? Ja sam isto htjela odmoriti malo, ali ne ide. Telefon stalno zvoni, MM baš sad kosi travu pa sam odustala.
Popijem kavicu pa ću do grada, jutros sam otišla bez novčanika pa ništa nisam napravila što sam trebala.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 502
17.6.2008 17:16:28   
Ruža
To je recept za izazvati trudove ili olakšati porod?user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 503
17.6.2008 17:20:33   
koka
Da se lakše otvaraš i lakši porod, ma sve su to user posted image . A možda i ne. sa Rokom sam skoro  cijelu trudnoću vježbala, a opet sam se jedva otvarala, morali su mi smanjiti drip i dali su mi nešto drugo jer se nisam otvarala. To ovisi od žene do žene. Joj al sam lagano živčana, ah takav je dan. A da ne kažem da mi se spava.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 504
17.6.2008 17:32:52   
Ruža
Ma i ti još sitno brojiš, normalno je da si živčana i nervozna. Jel šmrcanje i kihanje barem prestalo?
E tako je to kad trudnice zafeštaju do kasno, sutra nije lako..user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 505
17.6.2008 17:38:25   
koka
Zaboravila sam user posted image . Ili je neka alergija u điru. Ma bit će bolje,ne? Daj vamo jedno  user posted image   i sve će proći  user posted image ,

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 506
17.6.2008 17:42:27   
Ruža
Evo draga umjesto pivkana šaljem jedan Donat!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 507
17.6.2008 17:49:02   
koka
Za čudo još mi ne treba, al prihvatit ću ga bez brige. Ručala sam neki šugo riblji s vinom i paradajzom, pa samo čekam kad će početi žariti  user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 508
17.6.2008 17:58:51   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

Ručala sam neki šugo riblji s vinom i paradajzom, pa samo čekam kad će početi žariti  user posted image .

uuuuuuuuuu, od toga bi moglo biti gadno...
Bolje spriječiti nego lječiti.user posted image  Samo ti cugni malo Donatića...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 509
17.6.2008 18:05:53   
koka
Bezbrige, zadržat ću ga user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 510
17.6.2008 18:16:16   
koka
Hajde curo odi po  user posted image   , a ja idem sada  user posted image jer bi mogla danas malo i  user posted image ,već dugo nisam user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 511
17.6.2008 18:22:54   
Ruža
Hajde, hajde budi nam vrijedna user posted image  idem i ja nešto raditi....
Bokić!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 512
17.6.2008 18:25:52   
Puli
hej ekipa
eto i nas doma
bile na druženju u maksimiru s božicom i mirnom
pa popile kavu s tatekom,bile u dm-u
sad je curka okupana i u akciji
još malo na papanje pa u svijet snova ide

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 513
17.6.2008 18:47:20   
Ruža
Hej Puli! Jeste se dobro proveli? Kiša nije smetala?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 514
17.6.2008 18:51:16   
Puli
jesmo
nije bilo kišeuser posted image
malo se podružile i mi i dječica

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 515
17.6.2008 18:56:40   
Ruža
Super!user posted image Sad će Cvjetić odmah bolje pavati....
Ja čekam MM_a uzeo auto pa ga nema, a trebam do grada.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 516
17.6.2008 19:00:41   
Puli
ružo dobar šoping ti želimo
i da muž puž ti što brže stigneuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 517
17.6.2008 20:32:19   
božica
tako sam krasnu poruku napisala a glupi komp se zblokirao uf uf joooooooooookj

napisala kako sam papala fine kekse iz kraša neke pod lom su prodali nešto između domaćica joooooj kak su fini-njami njami njami

koka kokica naravno da si sva strganka jer još 9 dana do kraja i nije mala stvar za drugorotkinju-uživaj sa Rokom i TM

Ružo ružice kupi i nama nekaj fino jednoga slađu pod obavezno popaja za nas liz liz

i tako ćekam dobre namjere da mi poćnu pa mogu sa vama još malo vremena skratiti.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 518
17.6.2008 20:33:21   
božica
a cvijetiću pusu šaljem ja veljiku
CMOK

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 519
17.6.2008 20:41:17   
božica
KAJ JE OVO PA GDJE STE-VALjDA SVE Peglate DOMAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo vam na user posted image   user posted image
ja mislila prije par minuta da je petak danas -zamisliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i onako sama sebe trgnem pa tek je utorak di si otišla na petak ha ha ha to ti je tak božice kada sama sa sobom moraš hna Jaji piskarati-baš sam si SUPEr

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 520
17.6.2008 20:45:46   
Ruža
Bokić Božica! user posted image  Evo da ne pičaš sama sa sobom ja ću ti praviti društvo. Pa dobro Božica prvo vježbe, pa onda keksići?user posted image
Ima li tu kakvog efekta?
Nikuda na kraju nisam išla...user posted image  kasno se MM vratio....user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 521
17.6.2008 20:51:55   
mirna
bok curke, evo i mene...MM-a je nazvao prijatelj koji voli dugo razgovarati na tel, zato sam mu uspjela ukrasti mjesto za kompjuterom..

Inače gledamo nogomet, malo chatamo i to je to..Napapali smo se palačinki s nutellom. Vladimir je bio presretan, noćas će valjda sanjati o palačinkama...user posted image i viktoriji...user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 522
17.6.2008 20:57:14   
tonkica
Alo ekipa!
I ja stigla malo do birca da vidim šta radite i šta pijete večeras. user posted image
Meni danas neki totalno šugavi dan... Sva sam za niš, niš mi se ne da. A bome sam bila i vrijedna. Očistila kuću, spekla kolač, a nakon toga sam bila za niš. I još uvijek nisam došla k sebi. Mislim da ću zaspat čim legnem pred telku.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 523
17.6.2008 20:58:58   
mirna
božica baš sam sretna da si se danas sjetila maksimira inače bi i meni bio dosadan dan...Možemo ponoviti i u većem broju..user posted image user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 17.6.2008 20:59:33 >

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 524
17.6.2008 21:00:22   
Ruža
O Mirna jel to ljubav planula među mladim forumašima?user posted image
Tonkica svima nam je izgleda takav neki ludi dan...Svi smo
neki user posted image !

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

omiljeno zensko ime
pisonjica

da li imate omiljeno ime?

da-napisati dole koje! :) (69%)

nemam... (30%)

Broj svih glasova: 113

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!