|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
18.6.2008 13:39:57   
koka
Šlauf? Šalim se, ja volim kupovati priče user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 576
18.6.2008 13:41:25   
Ruža
Vidim da je i kod vas vrijeme šugavo..user posted image  Kod nas jutros sunčano, sva sreća da sam ponjela jaknu. Kad sam išla na posao duga preko cijelog grada, sunce sija, ma milina osim što sam milila 15 min za nekim strojem...user posted image  I u roku pola sata nebo se zacrnilo i sad ne prestaje padati i baš je brrrr....
Kako ste vi danas? Koka ja bi k tebi na ručak!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 577
18.6.2008 13:45:10   
maja
Koka, šlauf im moram vratiti, jer mi ga je posudila kad sam bila rezana pa sam sjedila na njemuuser posted image ,  a Ružo moj zdravi ručak nebi jelauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 578
18.6.2008 13:45:29   
koka
Samo dođi Ružice. Ovdje vrijeme još uvijek šugavo al su zato od sutra dali da ljeto počinje pa budemo vidjeli user posted image . Kako je s tobom, jesi li se naspavala? Jučer birc rano zatvoriouser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 579
18.6.2008 13:49:00   
koka
UUUUUUu dobro da si me sjetila Majo, meni je isto trebao. Tako da si ga za svaki slučaj moram uzeti sa sobom jer vožnja u autu je bila katastrofa user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 580
18.6.2008 13:49:20   
Ruža
Majo tvoj nije bio ponuđen kad sam krenula pisati poruku, ma mogu i majmuni i to volim.user posted image
Sinoć sam bila u krpama u 11h!user posted image  MM me naljutio pa sam ga demonstrativno napustila i otišla u krpe.user posted image  Jutros u šoku, odmorna, naspavana i cijelo vrijeme imam filing da sam
zaspala.user posted image
Da birc sinoć prazan... Nešto nam je noćna smjena zakazala.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 581
18.6.2008 13:53:06   
maja
Šlauf mi je bio najbolji prijatelj jedno 2 tjednauser posted image Ružo, zapamti to ako budeš rezana!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 582
18.6.2008 13:53:42   
koka
Ja sam u 11 već sanjala user posted image . Zašto te naljutio? Pošalji ga vamo da mu očitam bukvicu user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 583
18.6.2008 13:54:19   
koka
I ne samo rezana nego i na hemoroide user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 584
18.6.2008 13:56:00   
mirna
trebamo zaposliti nove konobarice za noćnu smjenu...user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 585
18.6.2008 14:11:17   
Ruža
Ja ću tuliti i moliti da me ne režu ako ikako znaju...user posted image  A i ti hemeroidi? Baš bi me mogli zaobići...user posted image  Pa kad je sve drugo zašto ne i to. user posted image  Baš sam škromna...user posted image

Mirna vidjela sam tvog manekena u Maminom suncu, baš je slatkiš... E kad taj krene u slamanje user posted image ....user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 586
18.6.2008 14:12:11   
tina1602
bokić curke....
može jedna kava user posted image za mene

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 587
18.6.2008 14:15:24   
Ruža
Ma kako nebi mogla...user posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 588
18.6.2008 14:17:27   
Hehi
kakva kiša? kod nas sunceuser posted image . Bebač spava a meni dosadno!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 589
18.6.2008 14:20:45   
maja
ma od kuda si ti Hehiuser posted image i dobrodošla, evo sokić za tebe

< Poruku je uredio maja -- 18.6.2008 14:21:07 >

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 590
18.6.2008 14:20:53   
koka
Bok Hehi dobrodošla user posted image . Ružo škromna si nema šta, a zašto ne? Tko kaže da me sad neće pošteditiuser posted image . Voda radi čuda, pa se nadam i tomeuser posted image .

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 591
18.6.2008 14:25:03   
mirna
Mirna vidjela sam tvog manekena u Maminom suncu, baš je slatkiš... E kad taj krene u slamanje

Krenuo je već....user posted image user posted image user posted image

Bok Hehi!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 592
18.6.2008 14:25:04   
koka
A znači tako Ružoo, ti bi feštala za produženi vikend  user posted image ?E sve mi se čini da  će doći 7 mjesec a ja ću kukati da mi je vruće s tom stomačinom user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 593
18.6.2008 14:29:04   
Hehi
Dalmacija!!!!!!!!user posted image user posted image Hvala na sokicu

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 594
18.6.2008 14:29:58   
maja
Pošalji malo sunašca u ove naše krajeve!!! A koliko je star tvoj bebač?

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 595
18.6.2008 14:37:39   
koka
Odoh sad po Rokića pa se pišemo kasnije BOK!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 596
18.6.2008 14:38:44   
Hehi
Filip ima 1 i 2mj, a Sara je kod frendice na igri ona ima 5......  user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 597
18.6.2008 14:42:05   
maja
O pa super, ti si već prava mama! Koka BOK!

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 598
18.6.2008 14:59:38   
Hehi
Prava mama sa stažom od 5 godina. Brzo to ide............ A kako tvoj Noa? Pravi mali navijač!!!!!!!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 599
18.6.2008 16:31:26   
Elena
Cure pa gde ste svi?Ja taman pronasla malo vremena da vas pozdravim kad ono birc prazan.user posted image Valjda svi peglateuser posted image user posted image user posted image Veceras sam kod prijateljici na apsolventskoj pa vam sutra postavim slike,a ako uspep veceras svraticu da vidim sta se radi i kako ste mi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!