|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
23.6.2008 16:55:03   
Elena
stavila sam jos slicice a jos malo kasnijeuser posted image user posted image user posted image
Dobronam dosla bumbika a tebi majo pusa.Bogami nikako da se ulovimo ali sad smo tu nema bjezanjeuser posted image user posted image te cure su bili spremne za slavlje apsolventko vece pa su tako bile obucene,malo neobicno jer nije to moj stil ali su mi bile preslatke i prelepe,bar meni mozda zato jer njih poznam i volimuser posted image user posted image user posted image Kako je Noa,a tebi Puli sta ti radi mali veliki CVJET.user posted image user posted image user posted image user posted image MA SVI SU BUBICE MALE,JAO rUZO SAD CE TEBI LIGE,ALI SRECO JOS SAMO MALO I TVOJEuser posted image bice tebi u zagrljajuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1701
23.6.2008 16:56:08   
Ruža
Popijte kavicu da vas prođe želja za slatkim...user posted image  Meni upali, ali za slađu nema lijeka...user posted image
Majo da sam znala da ću takav posao sa bircevima napraviti već bi  otvorila i pravi..user posted image  

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1702
23.6.2008 16:57:15   
koka
Evo najeli se, sad odmaramo pa odosmo na plažu user posted image user posted image user posted image . Vani je pakleno vruće.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1703
23.6.2008 16:58:48   
maja
Noa je dobro, jede, spava i ponekad zacviliuser posted image A nije ni moj stil one haljine, ali su lijepe na svoj način, ali čudila sam se kako sve imaju dugačkeeeeeeeeeee nogeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1704
23.6.2008 16:58:52   
Ruža
IZVORNA PORUKA: maja

user posted image ma i ja sanjala onu noć kad sam bila do kasno sa vama i to cijelu noć tak da sam bila zbunjena!

Ja još ne sanjam raju, jel to znači da nisam još prava
ovisnica?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1705
23.6.2008 17:00:08   
maja
a mi čemo točat noge u lavoru ili si posudim Noinu kadicu i odem u dvorišteuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1706
23.6.2008 17:00:15   
tonkica
IZVORNA PORUKA: Ruža

Štrajkaju, štrajkaju, ništa još ovaj tjedan. Kao kiša ih je zeznula pa kasne s trenutnim poslom. Koliko sam ljuta, toliko mi draga što još ne dolaze. Jer kad uđu u kuću tko će ih se riješiti.user posted image
Jel kod vas sve spremno za bebu?

U principu je, samo čekamo da se mala pišulja odluči krenut van. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1707
23.6.2008 17:00:43   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

Evo najeli se, sad odmaramo pa odosmo na plažu user posted image user posted image user posted image . Vani je pakleno vruće.

Kokica samo ti nama potpiruj naže želje i snove....user posted image
E da znaš da imamo i mi naše lavoriće!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1708
23.6.2008 17:01:27   
maja
IZVORNA PORUKA: Ruža

Ja još ne sanjam raju, jel to znači da nisam još prava
ovisnica?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hm, ja mislim da ti imaš nekakav problemuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1709
23.6.2008 17:02:51   
Elena
ha ha Ruzo to ti je isto ko i ja da se cudim zar nisam ovisnica a uvek smo tu,ma ni smo ovisnice i to vec sa stazomuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1710
23.6.2008 17:03:26   
tonkica
Ma Ružo ti sigurno i inače ne sanjaš, jer je čudno da još nisi sanjala jaju. I ja ju sanjam dosta često. user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1711
23.6.2008 17:03:36   
Ruža
Baš me nasmiješ Majo...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1712
23.6.2008 17:04:41   
koka
Ja sam bila sigurna da neću ove godine na more, jer Roka sam rodila u 8 mj pa nisam bila nijednom. Al evo MM ma iznenadio,user posted image . Samo što me vuće da se danas i ja brčnem cijela .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1713
23.6.2008 17:05:25   
maja
takav mi je dan Ružo, nekad grizem a nekad samu sebe iznenadim kak sam raspoložena!Danas mi je hepi dejuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1714
23.6.2008 17:05:31   
Ruža
Elena slike su super. user posted image Gdje ste to bili?

Sanjam, sanjam, ali rijetko i većinom gluposti....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1715
23.6.2008 17:05:31   
tonkica
Elena Martina je preslatka, vidi se da je uživala na selu.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1716
23.6.2008 17:06:26   
koka
A već kad smo kod toga , ja ju redovito sanjam. Zna se desit da prođe bez toga, al onda sam zbunjena da nešto ne valja user posted image . Mislim da nisam baš svoja.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1717
23.6.2008 17:07:19   
Ruža
Koka , a zašto misliš da nebi smjela? Utipkaj u google pa provjeri? Ja ne vidim razloga da bi ti moglo škoditi, čak dapače malo razgibavanja može biti samo dobro.

< Poruku je uredio Ruža -- 23.6.2008 17:08:16 >

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1718
23.6.2008 17:08:16   
Puli
cure moja je u akciji
upravo   mi izbacila poruku

pusa do navečer

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1719
23.6.2008 17:08:47   
maja
Cure, ja cijeli dan tražim i tražim i nisam našla pa da pitam vas jel zna koja gdje na raji mogu naći sve upisane članove? To sam jednom vidjela ali nema šanse da više nađem! Htjela bi poslati poruku Zhezhi (ako je se sjećate) da vidim šta je rodila, imala je bezbroj pitanja a sad se više ne javlja!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1720
23.6.2008 17:09:20   
Puli
ma  koka možeš
more nam je čisto i ne bi trebalo biti opasnosti

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1721
23.6.2008 17:09:31   
Ruža
Cvjetiću, Cvjetiću... Prava si nam!user posted image
Hajde Puli uživajte, prolajsajte i svašta lijepoga kupite!user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1722
23.6.2008 17:13:21   
Elena
Selo se zove PATETINO,u njega su ostali samo jos sedam ljudi,to je selo od svekrve,ali zaista je uff prelepo,ljudi nekad su se bavili stocarstvom ali sad je napusteno,zaista zalosno,baba i deda jos uvek ne mogu se odvoiti od ovcice jer su oni bili njihov zivot,zaista je tesko ali navika je u pitanju.Kasnije cu staviti slicice samo od seli sta sam slikalauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1723
23.6.2008 17:19:04   
maja
a našla sam napokon, da sam vas prije pitala, prije bi našla!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 1724
23.6.2008 17:20:44   
Elena
e cure a jeste li primetili da je Martina sisana,ima kraca kosauser posted image user posted image user posted image mama i tata bi mogli otvoriti frizerski salon,sta kazete auser posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!