Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 10.10.2009 23:34:12
|
|
|
|
Viky
|
kada sam morala na kiretažu jer mi je beba umrla,stavili su me u sobu sa ženama koje čuvaju trudnoču i koje su upravo u tom trenutku slušale otkucaje srca.Ja sam ko siroče sjedila na stolici i plakala.Kada to više nisam mogla podnjeti,izjurila sam van na hodnik.Tamo me je dočekala odvratna sestra koja mi ie rekla da izvolim natrag.U suzama sam joj objašnjavala da mi je teško, a ona meni da sam si sama kriva. Bože,kad se samo sjetim tog poniženja i boli... Ma,kakva pomoč...fujjjj
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 10.10.2009 23:46:24
|
|
|
|
nancy
|
u takvoj sobi sam i ja bila.same trudnice a ja ko neka jadna jadnica cekam da izvuku iz mene tu malu mrvicu. ... a to sta je tebi viky ta sestra rekla.....to je grozota.
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 11.10.2009 10:31:33
|
|
|
|
zaba
|
nemam takvih iskustava,na svu sreću iako sam morala mirovati i ležala sam zadnja 2 mj u bolnici,rodila sam brzo i sve je bilo ok.Ipak,u ta 2 mj prošlo je puno žena koje su imale vanmaterničnu,ili su imale hematome,ili već nešto.Ne znaš kako ju utješiti i smiriti,a pri tom se bojiš i za svoju bebu.Sjećam se cure koja je ležala kraj mene i nažalost u 6.mj.morala pobaciti,mučili su ju sirotu 2-3 dana u tim lažnim trudovima.Držala je krunicu stalno u rukama,molile smo skupa i plakale skupa,nadam se da joj se u međuvremenu dogodila najveća sreća.Strašno,strašno!
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 11.10.2009 11:40:34
|
|
|
|
Viky
|
Znam,zaba...nije ni tim ženama bilo ugodno gledati mene svu u suzama,a ujedno su se borile za svoje bebice... Ljuta sam na te ljude tamo koji na tako nehuman način postupaju sa svima nama.Joj,kad se sam sjetim svega...grrrrrrrrr
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 25.10.2009 10:47:37
|
|
|
|
lee
|
užas kako se ponašaju.ja sam nakon što sam rodila morala na kiretažu zbog posljedice ,bila sam tako jadna i tužna a oni meni pa nije to ništa...kad sam se probudila svašta sam im izbrojala...
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 25.10.2009 10:59:20
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Viky kada sam morala na kiretažu jer mi je beba umrla,stavili su me u sobu sa ženama koje čuvaju trudnoču i koje su upravo u tom trenutku slušale otkucaje srca.Ja sam ko siroče sjedila na stolici i plakala.Kada to više nisam mogla podnjeti,izjurila sam van na hodnik.Tamo me je dočekala odvratna sestra koja mi ie rekla da izvolim natrag.U suzama sam joj objašnjavala da mi je teško, a ona meni da sam si sama kriva. Bože,kad se samo sjetim tog poniženja i boli... Ma,kakva pomoč...fujjjj Bože dragi....ja ne bi plakala..ja bi ju primila za vrat taj tren....ja sam agresivna i vjerojatno bi...majko Božja pa kako je mogla biti takva odurna guska....baš mi je žao kaj si to prošla...kao i sve ostale sa sličnim pričama!
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 25.10.2009 11:01:59
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: anne Zanima me dobi li se u bolnici nakon spontanog pobačaja psihološka pomoć? Ako ne, mislim da je to ogroman propust. Tako nešto žena nosi cijeli život - malo pomoći na početku bi bilo dobrodošlo. inače..ja kad sam išla na kiretažu isto sam bila u sobi i čekala sa ženom koja je čuvala trudnoću...ali to je trajalo kratko...ali kad sam ja čuvala u sobu su nam dofuravali dnevno po nekoliko žena ili cura koje su bile na AB-u...kad su došle k sebi, pogledali da li krvare...rekli da se mogu obući i poslali doma na mirovanje...koja stručna pomoć...pa naše zdravstvo toliko kiksa da vjerujem kad ti odrežu ekstremitet ne pitaju niti kako si!!!....sramota al je tako!
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 25.10.2009 20:09:52
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Viky kada sam morala na kiretažu jer mi je beba umrla,stavili su me u sobu sa ženama koje čuvaju trudnoču i koje su upravo u tom trenutku slušale otkucaje srca.Ja sam ko siroče sjedila na stolici i plakala.Kada to više nisam mogla podnjeti,izjurila sam van na hodnik.Tamo me je dočekala odvratna sestra koja mi ie rekla da izvolim natrag.U suzama sam joj objašnjavala da mi je teško, a ona meni da sam si sama kriva. Bože,kad se samo sjetim tog poniženja i boli... Ma,kakva pomoč...fujjjj Ajme Viky, pa to je prestrašno. Bože, kojih ljudi ima
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 7.6.2010 18:22:37
|
|
|
|
klarita
|
ja sam nedavno izgubila dijete u 37.tj i moram reći da u split rodil nema nikakve psih pomoći, samo te nakljukaju normabelima i dolaze sestre pomoći kad treba aza razgovor nitko.Ogroman propust! da mi nije bilo muža i obitelji ispalila bi !
|
|
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 7.6.2010 20:07:58
|
|
|
|
natalijax
|
nigdje izgleda nema,mene su smjestili sa ženama sa rakom,spontanim pobačajima i abortusima pa si ti misli što je gore,drži se klarita
|
|
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 8.6.2010 7:26:58
|
|
|
|
danery
|
mene su smjestili u sobu sa 3 žene koje su došle na ab... kraj mene je bila cura kojoj je to bio 2.ab i njoj je bilo bitno da stigne isto večer na ćevape sa dečkom... kakva psihološka pomoć? ni medicinsku skoro nisam dobila...
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 18.6.2010 20:00:49
|
|
|
|
klarita
|
ja sam rodila mrtvorođenče 2 tj prije termina( neki to već znaju) u st rodilištu i dobila sam svoju sobu sama na katu gdje su žene za umj oplodnju ali kat ispod mene su žene koje čuvaju trudnoću p asam cijelo jutro čula ctg i otkucaje srca. užas! to nikad neću zaboraviti kao ni da sam bila u rađaoni preko puta druge žene koja je rađala i slušala plač beba!užas! to nikom ne bi poželjela. jedino poz je bilo što su sestre stvarno bile razumne(posebno jedna mlada koja mi je cijelu noć dolazila i gledala me, nikad joj to neću zaboraviti) i što su mi mogli doći roditelji i suprug kad god hoće i biti koliko žele.Ali pomoć psihologa ili svećenika ništa! Niti da su pitali!
|
|
|
|
RE: Psihološka pomoć u bolnici 18.6.2010 20:04:06
|
|
|
|
klarita
|
evo sad vidjela da sam već pisala odgovor na ovu temu.oprostite!smušena sam skroz!
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!