sanjalica -> RE: Draga Barbika (6.2.2009 7:16:56)
|
kada sam ja bila mala bile su preskupe za naše mogućnosti, pa sam imala samo jednu najobičniju plastičnu... nisam bila nešto zaljubljena u nju zbog igre, nego sam obožavala šivati, pa je bila dobar model.... a nedavno mi je ushićenje potpuno splasnulo kad sam pročitala ovo: U knjizi "Toy Monster: The Big, Bad World of Mattel" (Igračka čudovište: Veliki zao svijet Mattela), koja će izaći slijedeći mjesec, Jerry Oppenheimer otkriva tajne o Jacku Ryanu koji je napravio Barbie popularnom. Dizajner koji je diplomirao na sveučilištu Yale bio je swinger s maničnom potrebom za seksualnim zadovoljenjem. Organizirao je orgije u vili na Bel Airu. Ryan, koji je bio u braku i sa Zsa Zsom Gabor, okruživao se s prsatim plavušama koje su bile nalik Barbie, uključujući Gwen Floreom koja joj je i posudila glas u kolekciji lutaka koje govore. - Pričajući o stvaranju lutke Barbie kao da je prepričavao najbolje seksualno iskustvo. Ponašao se kao pravi perverznjak - povjerio se autoru Ryanov prijatelj Stephen Gnass. Barbie i Ken dobili su imena po djeci osnivača Mattela, Ruth i Elliot Handler. Ken je odrastao u sramu i poniženju zbog anatomski deformirane lutke koja je nosila ime po njemu. Unatoč braku i troje djece, Ken je bio homoseksualac koji je umro od side 1994. godine.
|
|
|
|