Elena -> RE: Batina je izašla iz raja (12.7.2008 16:12:05)
|
IZVORNA PORUKA: anne Skroz se slažem s Mirnom. I ja rijetko udarim Petru i to onda kad sam umorna, razdražljiva, nemam strpljenja. Prije sam znala češće, ali sam si razmišljala u kojim te situacijama dojete izludi: kad je gladno, umorno, dosadno mu je. Na to i mi odrasli poludimo, a kako ne malo dijete koje se još ne zna kontrolirati i ne zna bonton. I ja viknem ili skrećem pažnju. Kad got sam udarila Petru tako me tužno ili prestrašeno pogledala ili bolno. Nije shvatila zašto sam je udarila. Kako je to onda dobra metoda?! Mislim da ima i boljih načina. Dijete se treba odgajati stalno, a ne samo kad je zločesto. Mislim da se onda mnoge krize i nepoželjno ponašanje izbjegnu. Potpisujem ovo,isto sam se osjecala i sad znam ponekad da joj dam jedanput po guzi ali,ali sad je to vrlo rjetko jer kad joj kazem doboces po guzu ona odustane od svoju namjeru i zapita me zasto to ne sme da radi.Znaci to sto sam je nekoliko puta udarila po dupe,urodilo je plodom jer ja je nisam niti tukla niti zlostavljala vec sam joj dala do znanja da neke stvari ne sme da radi,i igra s djecom i nimalo nije nasilna ali jucer jedno djete nije htelo da joj da igracku da je vidi i oma je htela da ga udari,onda sam ja uzela njena rucica i onak polako sam je udarila i zapitala sam jer te boli,a ona meni DA.E tako ako udaris neko djete i njega ce boljeti,zato nikad vise da te nisam vidjela da dignes ruku na djete,jasno.Zamislite reakciju,otisla je zagrlila djete i rekla mu IZVINI.Suze su mi dosle na oci a tek njegova majka ostala je bez rjeci.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Bila sam tako ponosna s njome i odma sam je zagrlila i poljubila i rekla joj da je veoma pametna cura.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley22.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley9.gif]
|
|
|
|